Arama sonuçlarınız

1. T

Tvs Apache Rtr 150 ( 2012 ) Takılabilecek Egzos

Herkese merhaba. İsim Atakan Yaş 19 Tvs Apache Rrt 150 ( 2012 ) Sahibiyim.Motorum 12 Temmuz 2013 Tarihinde trafiğe çıkışlı. Henüz 3.800 Km'deyim.Motorumun egzosunu değiştirmek istiyorum.Egzosunu değiştirmemin 2 sebebi var. Birincisi motorun sesi hoşuma gitmiyor.Biraz daha kuvvetli ve kalın bir...
  2. T

Egzos ve yakıt tüketimi hakkında soru?

Merhaba arkadaşlar. Tvs Apache RTR 150 Sahibiyim.Motosikletime egzos taktırmak istiyorum.Fakat egzos takılınca yakıt tüketiminin arttığını söylüyorlar. Benim motorum 100 Km'de 3 Lt benzin yakıyor. Tiger , performans vs. herhangi bir egzos takarsam bu yakıt tüketimi ne kadar oynar? 100Kmde 3...
  3. T

Kendini adam sananların plakası hakkında sorum var?

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben 11.45'den 03.20'ye kadar bağdat caddesi ve sahil yolunda dolaşıyorum.Birçok araba makas atıyor falan normal yaparlar bende yapıyorum hatta kapışıyorum.Fakat bir lav** tayfası ile birlikte bana zor anlar yaşattı. Yanımdan çok hızlı bir şekilde geçerken arabanın...
  4. T

Buji hakkında?

Merhaba arkadaşlar. Dün motorumu 2.500 Bakımına götürdüm.Yağ / Yağ filtresi ve Buji değişti.Motordan anlamadığımdan tamam dedim geçtim gittim.Fakat kitapçıktan baktığımda Bujiyi her 9.000 Kmde bir değiştirin yazıyor.Fakat benim motorum daha 2.300 Kmde. Motorcu abi Buji sallanıyordu bu yüzden...
  5. T

Biri kask aldım görüşlerinizi bekliyorum

Herkese Merhaba. Full Face Ls2 kask kullanıyordum.Fakat biraz bol geldiğinden rahatsız olmaya başladım.Ehliyetide aldıktan sonra sürekli yol yapıyorum ve arkama arada sırada bir arkadaşımı alıyorum ceza yememek için kaskta aldım. Aldığım kask markası : GDR / Fiyati : 140 ( Çene Açık Kask )...
  6. T

Motordan Yanık Kokusu Gelmesi

Merhaba arkadaşlar. Motorumda arada sırada nedense bir yanık kokusu geliyor.Bu koku geldiğinde hemen durup kenara çekiyorum motorun her yerin kokluyorum ama yanık kokusunu alamıyorum.Neden bilmiyorum ama 4 kere farklı yerlerde ilerlerken motorumdan yanık kokusu geldi.Hepside motoru 1 saatten...
  7. T

Pulsar 200 NS , Sorum var ?

Merhaba arkadaşlar. Bajaj motorun kurulkan holding bünyesinde türkiyeye yeni modeller gelecekmiş. Bu konu hakkında birkaç sorum olacak.Bilenlerin yanıtlamasını istiyorum. Kesin olarak gelecek mi ? Pulsar 200 NS Modeline hayran kaldım.Bu modelde gelecek mi ? 2014'de gelecek diyorlar gerçekten...
  8. T

Tvs Apache Egzos

Merhaba arkadaşlar. Ben Tvs Apache RTR 150 Kullanıcısıyım. Motosikletime egzos takmak istiyorum. Fakat takacağım egzos apaçilerin taktığı gibi rahatsız edici ses çıkartan egzoslardan değil. Benim takmak istediğim egzos orjinal egzosun dışında biraz daha fazla ses veren rahatsız etmeyen bir egzos...
  9. T

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda istanbulda motorcular ne gibi etkinlikler ve nerede yapacak ? Bağdat caddesi vs. vs. İlk defa katılacağım için şimdiden öğrenmek istiyorum.Çünkü bende katılacağım.
  10. T

Ehliyet için emniyetten randevu almak hakkında sorum var

Herkese selamlar. Dün sürücü kursundan dosyamı aldım.Fakat dosyamda doğum tarihimi yanlış yazdıklarından dolayı bugün götürdüm verdim.Yarına düzeltip vereceklerini söylediler.Dün emniyetten randevu almak istedim ayın 3'ü ve 4'ü DOLU gözüküyor. İnternetten araştırdım 1 hafta uğraşan var 1 ay...
  11. T

Korumalı Mont/Ceket arıyorum.

Herkese merhaba. Tvs apache rtr 150 kullanıcısıyım.Motosiklete 3 ay önce başladım kendi motorum ile.Bütçem çok dar olduğu için ls2 ( 130 TL'lik kask ) alabildim.Eldivenim , botum vs. vs. hiç birşeyim yok.Açıkcası benzin bile alamaz durumdayım.Her hafta 10-20 TL benzin alıp motosikletime binip...
  12. T

Şarkı severler :)

Merhaba arkadaşlar. İnternette Ceyhun Arik'in birçok bestelerini youtubede izledim çok beğendim. Ses performansı gerçekten çok güzel.Besteleride hoşuma gitti. Bu güzel besteleri ve sesi burada paylaşmak motorcu arkadaşlarımında dinlemesini istedim. En beğendiğim şarkısı ...
  13. T

Tvs Apache RTR 150 [ Başlangıç Motorum ]

Merhaba Arkadaşlar... Başlangıç motorum : Tvs Apache RTR 150 Motorum 2012 Model. 2013 Yılı Temmuz Ayı Çıkışlıdır. 0 Aldım fakat 2013'e bütçem yetmedi bende 2012 Modelini alabildim. Gayet memnunum hiçbir sıkıntı yok.Pişman değilim , mutluyum.İyi ki bu motoru almışım :)

Yeni mesajlar