Arama sonuçlarınız

1. J

Kuryenin yediği hız cezasını köy kim öder?

Evet arkadaşlar soru basit firma mi öder yoksa şirket mi? Bence şirket ödemeli benim bildigim ceza plakaya kesiliyor? Bu sebeple cezayı şirket ödemeli ayrıca kurye yi belli bir sürede paketi teslim etmek için hız yapmaya zorlayanda yine şirkettir.
  2. J

150 Zc almalı mıyım sizce?

Kurye olarak çalışıyorum akşama kadar honda activa kullanıyorum motor aşırı kötü 2005 model ama oyuncak gibi kullanıyorum artık iyi alıştım. Avmde çalışan bi abide mondial zc 150 var 2012 model kilometresi de fazla değil ve kendisi iyi bakıyor temiz. Bende açıkçası artık motor sahibi olmak...
  3. J

Anayolda Oyuncak Kamyonun Ne İşi Var

Dün sol şeritten motorun son hızıyla(85) yol tek yön oldugu için ve arkamda dolu olmadığı için gidiyordum hafif sağa meyilli bir viraji dönerken sol şeridin tam ortasında duran sarı cismi fark ettim ve bir anda kendimi yanında buldum Allahtan hızı bayağı düşürüp yanından geçebildi. Bayağı...
  4. J

Çalıştığım ilk 3 iş gününde 2 sefer düştüm.

3 gündür kurye olarak çalışıyorum 2 sindede yoldaki sulu kar birikintileri yuzunden düştüm. Allahtan karlar attık çözülmeye başladı da rahatlamaya başlayacağız. Allah herkesi kaza beladan korusun, Not: Her ne kadar ana yollarda kar çözülmüş olsada benzinlik girişlerinde araclar girerken kar...
  5. J

Kask içinde gözlük buharlaşması sorunu.

Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebiliriz. Mecbur kaskın camı açık gidiyorum oda üşütüyor insanı şu soğuk havalarda. Lens kullan demeyin lensim var ancak gözlük kadar verim alamıyorum lens iyi göstermiyor kısacası. Sizce ne yapal-bilirim buharlaşmaması için. :)
  6. J

3 Bin Liraya Alınabilecek En İyi 0 Motor Sizce Hangisi?

Buraya sıkça yeni başlayacağım motor tavsiye edin diye başlık açılıyor ve açılacaktır biliyorum ancak. Sizce başlangıç motoru olarak 3 bin lira civarına ne alınabilir gerek satış gerek yedek parça servis vs. anlamında kolaylık sağlanılabilecek marka ve modeller nelerdir sizce? Açıkçası ben Nisan...
  7. J

Kurye Olacağım Ama Motorsiklet Deneyimim Yok[ Salı işe başlıyorum]

Arkadaşlar Burger King de eleman eksikliği varmış içeride arkadaşım çalışıyor gel başvur kesin alırlar dedi. Gittim başvurdum almayacaklar gibi oldu ancak içeride çalışan arkadaşım kefilim falan deyince aldılar. Pazartesi gerekli evrakları vereceğim salı falanda işe başlayacağım. Ancak...
  8. J

Aksiyon Kamerası Getirtsem Satabilir Miyim?

Arkadaşlar çinde arkadaşım var SJ4000 aksiyon kamerası getirtsem ona rahatlıkla satılırmı yada kaç liraya satmalıyım sizce? Piyasada 320 liraya falan satıyorlar gördüğüm kadarıyla çakmalarıda var 275 e falan benim getireceğim kesinlikle orjinal ve kutu içeriğide full olacak. Denemelik 1 tane...
  9. J

Kafaya Koydum CBF 150 Alacağım

Arkadaşlar uzun yıllardır motor alma hayallerim vardı ancak öğrenci olduğum gelir olmadığı için sadece hayal olarak kalıyordu. İlk adım olarak 7-8 ay önce çalışıp kazanıp ehliyeti aldım. Şimdiye kadar ise 1000 lira biriktirebildim. Sizce temiz bir cbf 150 için daha ne kadar biriktirmem lazım...
  10. J

Direksiyon Sınavını Geçtim Bir Kaç Sorum Var

Arkadaşlar sadece iki ders gitmiştim direksiyon sınavına Ramazan dan vakit olmamıştı. Dünkü sınavdan geçmişim. :cherry: Ancak bir kaç sorum var. Bana Çerkeşte bir abim Scooter hediye edecek bende Karabükte oturuyorum. Motor yaklaşık 2 yıldır falan garajda duruyor hiç çalışmadan. Ben bu motoru...
  11. J

Yeni Başlayana Dar Bütçeyle Motor Önerisi.

Arkadaşlar artık klasik olmuştur bu tür konuları görmektende bıkmışsınızdır ancak ben yinede sorayım. A2 ehliyetimi Temmuz 15 te elime alıyorum kaza bela olmazsa. Öğrenciyim okul yollarında otobüslerde süründüğüm için alıyorum motoru. Ve malum asgari ücretli biir işte çalışıyorum en fazla 2000...