Arama sonuçlarınız

1. P

Enduro Eğitimi

Arkadaşlar merhaba. Enduro eğitimi alabilecek yer önerisi olan var mı? enduro hevesi var içimde ve adam akıllı öğrenmek istiyorum. Eğitim alan veya araştırmış kişiler varsa yardımcı olabilirler mi? mesela eğitim fiyatları ne kadar? istanbul da nerede eğitim alabiliriz? motoru onlar veriyorlar mı...
  2. P

BELL M1 Kask ve Kask Testleri

Arkadaşlar merhaba. Bell M1 kask kaliteli bir kask mı tavsiye eder misiniz? fiyatı uygun olduğundan ve bilinen bir marka olduğundan almayı düşünüyorum google da fazla detay bulamadım sormak istedim. ve de kask testlerine bakabileceğimiz bir site var mı acaba?
  3. P

Önerilebilecek scooter

Arkadaşlar merhaba yakında ehliyeti alıyorum :) başlangıç olarak honda cbr 250 ile başlamayı düşünüyordum. Öğrenci olduğumdan ve fiyatlar çok yüksek olduğundan scooter ile 1-2 sene başlayıp güzelde bir öğrenmek istiyorum :) Fiyatı 4000 lira civarında olan yakıt tüketimi az olan ve kaza bile...
  4. P

Gis Akademi de eğitim alanlar

Arkadaşlar ben gis akademiye gideceğim ve eğitime başlayacağım yakında. Ehliyeti eylülden sonra alabiliyorum. Gis akademi de ki eğitim ve ehliyet ücreti hepsi tam olarak ne kadar tutar? ve gisde eğitim alan var mı? bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler...
  5. P

Yokuş konusu

Arkadaşlar bir konu daha açmıştım yetersiz bilgi yazmamdan ters cevaplar aldım. Lütfen bunu da okuyun. Arkadaşlar ben seneye ehliyet alıyorum ve şimdiden öğrenmeye çalışıyorum. Başlangıç olarak honda cbr 250r düşünüyorum. Sorum ise yokuş çıkarken nelere dikkat etmeliyiz? yapılması gerekenler...
  6. P

Yokuş çıkarken vites?

Arkadaşlar süpersport motosiklette yokuş çıkarken kaçıncı viteste olmalıyız?
  7. P

Moto Gp'de BMW neden yok?

Arkadaşlar motogp de bmw s1000rr gibi güçlü bir motor neden yok? veya bmw markası?
  8. P

Motosiklette vazgeçmeyeceğiniz renk?

Arkadaşlar bu başlık altında en sevdiğimiz rengi yazalım istedim, Mesela bana motosiklette siyah renk çok itici geliyor, Cbr türü bir motorda asla Tri color'dan vazgeçmem. Ninja da ise yeşili tek geçerim, Sizin böyle takıntılarınız var mı? :)
  9. P

Yamaha MT 125

Arkadaşlar yamaha mt 125 türkiyeye ne zaman gelecek ve fiyat ne olacak belli mi? Honda cbr düşünüyordum ehliyeti aldığım zaman ama yamaha beni çok düşündürdü, fiyat olarakta güzel bir fiyatla gelirse baya düşünce içerisine gireceğim :)
  10. P

Motosiklet severlerin izlemesi gereken videolar filmler??

arkadaşlar Barkın Bayoğlu'nun izlemediğim videosu kalmadı izlenecek öneriniz var mı? Film olur böyle altın elbiseli adam gibi anlatanlar falan? yani motorcuların kesin izlemesi gerek dediğiniz birşey var mı?
  11. P

Motosiklet kilitleme

Arkadaşlar Honda CBR 250'yi apartmanın önüne kilitlemek için ne yapmak gerekir, gidon kilidi zincir vs biraz bilgi verebilir misiniz?
  12. P

Sıfır ve ikinci el arasında ki kararsızlık

Arkadaşlar yaşım 16. Seneye ehliyet alacağım, gis akademiye eğitime gideceğim ve sonrasında da ilk motor olarak Honda Cbr 125r düşünüyorum. Fakat konu şu ki sıfır mı alsam ikinci el mi kararsızım bunun nedeni de şu; ilk motorum olacağı için tecrübem yok temiz bir ikinci el bulabilir miyim...
  13. P

CSS hakkında?

Arkadaşlar California Superbike Schohol hakkında ne düşünüyorsunuz? fiyatları pahalı ama eğitimleri çok iyi sanırım? düşüncelerinizi merak ettim.
  14. P

Merdivenler

Arkadaşlar benim sormak istediğim soru şu. ben motoru aldığım zaman apartmanın kapıcı dairesine koymak istiyorum orası boş olduğu için fakat oraya götürmem için apartmana girmek için inilen 4-5 basamak var. motosikleti oradan nasıl indirebilirim? oradan indirince apartmana girmeden yandan giriş...
  15. P

Cbr 125?

Arkadaşlar seneye yazın motosiklet ehliyetine başvuracağım ve başlayacağım. ehliyeti aldıktan sonra honda cbr 125 ile başlamayı düşünüyorum. hem benzin açısından tasarrufu hem parça bolluğu vs. Başlangıç için Cbr 125 uyumlu mudur? tavsiyeleriniz var mı? ikinci el mi sıfır mı almalıyım? boy 170...
  16. P

Motosiklete başlangıç

Arkadaşlar benim size sormak istediğim birşey var. motora yeni başlayacak birisi scooter alarak mı başlamalı yoksa 125 veya 250 cc'lik super sport motorla başlanabilir mi? hangisi daha mantıklı?
  17. P

Yamaha PES1

Arkadaşlar biraz önce internette videolarını gördüm yeni çıkıyormuş. yamaha pes1 hakkında bilgisi olan var mı? sanırım elektrikli motosiklet imiş. Görünüş olarak vs. çok güzel görünüyor fakat internetten bakındım biraz ama hiçbir sitede türkçe tanıtımını göremedim bilgisi olan var mı? bu motor...
  18. P

ehliyet kaç yaşında alınıyor?

arkadaşlar ben bu konu hakkında tam bilgi sahibi olamadım bir türlü. internetten bakıyorum bir yerde 18 yaşında diyor bir yerde 17? bu konu hakkında bilgi verebilecek olan var mı? ehliyet yaşı kaç? ben 98liyim ne zaman ehliyetime kavuşabilirim??
  19. P

Motora başlangıç

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu sitede daha yeniyim. ben şu an 16 yaşındayım ve aşırı uzun süredir motor seven biriyim. eniştemin scooterını vs kulanmışlığım var. internetten hep bakıyorum kullanıcıların çoğunun yorumunda 18 yaşından küçükken motor kullanmaya başladığını görüyorum. Sizce...

Yeni mesajlar