Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Turan Peker

90.000 km. kullanıcı yorumu

Toplam da 230 bin km ( 2 motor )NC kullanan ve hala 135 bin km NC kullanan biri olarak söyleyebileceğim şeyler var tabiki. Daha güçlüsü var Daha hızlısı var Daha konforlusu var Daha... Bir sürü var... Ama bence daha sağlam, ekonomik ve sorunsuzu yok. Yeri geldiğinde tur motoru şehir içinde...
  2. Ahmet Turan Peker

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Daha çok giderdi. Biraz fazla sağlam olmuş 🤣🤣🤣
  3. Ahmet Turan Peker

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Daha Yeni okudum. Üzüldüm gerçekten. Tam olarak. Sorunu atladım galiba. Mekanik arıza her şartta yapılır. En kötü blok olarak takılır
  4. Ahmet Turan Peker

Kuryelikmi-garsonlukmu yapılır?

Geleceğin mesleğini USTALIK... Herhangi bir meslek dalında usta olmak için çalışın. Çünkü daha şimdiden kimse iş yaptıracak usta bulamıyor. İnşaat sektöründe usta maaşları mühendisi geçti. Sanayide yine aynı. İyi bir kaynakçı paraya dolar diyor.. Başlangıcı ve öğrenmesi zor ama geleceği...
  5. Ahmet Turan Peker

Zincir bakımı ömrümü çürüttü

Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkarmamış... Arkadaşlar zincir temizlik istemez. Zincir sadece yaglanmak ister. Yağ çözücü her şey zincir ömrünü kısaltır. Zinciri sadece yağlayın. İlla parlasın diyorsanız yine ince ya da çıkma yağ ile temizleyin. Aynı motoru 130 bin km aynı marka...
  6. Ahmet Turan Peker

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

NC serisi 1 ad 94 bin km de sorunsuz sattım o motor şu an 210 bin de ama ABS ve baskı balata sorunu olmuş. Şimdiki 2018 133 binde hiçbir sorunu yok. 200 bin üstünde sayılmayacak kadar çok NC var sorunsuz
  7. Ahmet Turan Peker

Kameralı interkom

Vlog olayı normalde yok yeni modellerde var. Benimkisi eski ama Ortaköy de bir arkadaş yapıyor cihan Altunay ismi
  8. Ahmet Turan Peker

uzun yol motoru

Aslında yukarda da yazdım. Planın ne olduğu önemli her motor uzun yola gider. 50 CC ile tüm Türkiye'yi gezen arkadaşın motoru falkon marka. Ama süre sorunu var ise. 200 CC ile 1000 CC lik motor planı yaparsan tabii ki olmaz. Günlük 100-200 km gezeceğim dediğin zaman güç önemini yitiriyor.
  9. Ahmet Turan Peker

uzun yol motoru

Motorun ne olduğunun çok da önemi yok activa ile Rusya'yı gezen, 50 CC ile hemde hanımı ile artcili tüm Türkiye yı gezen. Teee zamanında Vespa ile İngiltere den orduya gidip gelen....vs bir sürü örnek var. Önemli olan sizin planınız ve zaman olup olmadığı. Ben her zaman söylüyorum. Motor değil...
  10. Ahmet Turan Peker

Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Aslında 2012 NC ile 2025 NC arasındaki fark yok denecek kadar azdır ( kullanım açısından) ufak tefek ilaveler ve teknolojik takviyeler tabii ki var. Ama yola çıkınca fark yok denebilir. Onun için kazasız oynanmamış bir motor bulun km ye çok takılmayın. Ucuz alıp ucuz satarsınız.
  11. Ahmet Turan Peker

18 Saat , 5 Şehir , 890 Km Bayram Gezim.

Bayramın birinci günü bu geziyi yapmakdan daha önemlisi bu gönderi için bu kdar emek harcanan takdire şayan. Allah kazasız belasız nice geziler nasip etsin. Fotoğraf yazı ...vs ciddi zaman ve ciddi emek
  12. Ahmet Turan Peker

Kameralı interkom

4 senedir maxto M3 kullanıyorum. 4 saat video çekiyor. Kamera kullanmaz isen 1 hafta şarjı gidiyor. Gayet sağlam ve sorunsuz. Yeni modelleri daha iyi olabilir. Örnek gece çekimi
  13. Ahmet Turan Peker

genelde ön fren mi kullanılır arka fren mi?

Yaptığım yolculuk sonunda düşünürüm. Eğer ani fren vermemiş isem güzel ve güvenli yolculuk yaptım derim. NC de 57 bin km de ön balata 48 bin km de arka orijinal balatalari değiştim. Arka freni daha çok kullanıyorum demekki. Motorum 132 bin de ve 3. Takım fren balatası var . En az %30 duruyor
  14. Ahmet Turan Peker

uzunyol için hangi scooter (2 kişi)

50sindeyollarda diye instagram sayfası var. Arkadaş ile Derebaşı virajları ( soğanlı geçidi) nda tanıştım. 50 CC motor ( falcon) ile 50 günde 50 şehir amacı ile yola çıkmış. 64 günde 50 şehri gezmiş. Ve işin çok ilginç yanı artçı sı yani eşi ile ...Onun için maksat gezmek ise CC yada marka çok...
  15. Ahmet Turan Peker

Motosikletten ve bu forumdan beni galiba sadece Ölüm ayıracak

Epeydir sesin soluğun yok. Uzak kaldın
  16. Ahmet Turan Peker

Zincir Yağlamak İçin Wurth Dry Lube Nasıl?

Tavsiyedir.... 1- Asla yağ çözücü bir şey ile zincirinizi temizlemeyin ( gazyağı,mazot,benzin,... vs) Yağ çözücüler çok ince malzemedir. Oringlerden içeri sızarak oradaki mevcut fabrikasyon gresi çözer. Bu da zincirin çabuk bozulması demektir 2- Zincirinizi akışkan bir yağ ile yağlayın (...
  17. Ahmet Turan Peker

Uzun kayıtlı süresi Aksiyon kamera ihtiyacım var yardım...!

Her halimize şükür. Sorunsuz hayat da sorun vardır. Biraz uzaktan takip ediyorum. Yaramazlık yok
  18. Ahmet Turan Peker

Uzun kayıtlı süresi Aksiyon kamera ihtiyacım var yardım...!

Güvenlik için sürüş anında sürekli kayıt yapan çar play ( tak çıkar değil sabit olan) işini görür. Hem de bir ekranın olur. Lastik basınç sensörü de ilavesi. Fiyatı 6-8 bin arasında.
  19. Ahmet Turan Peker

En sorunsuz motosiklet

Dayanıklılık sorunsuzluk ve ekonomi dersen 3 özellik NC serisinde hayat bulur. Ama biraz güç konfor ...vs dersen o zaman seçenekler çoğalır.
  20. Ahmet Turan Peker

Motor ve Motorcu Hikayeleri / Sohbet Amaçlı

Tecrübe edip öğrenmiş idik

Yeni mesajlar