Arama sonuçlarınız

1. A

İstanbul-Sinop Uzun Yol YBR 125 ESD

arkadaslar ybr esd sahibiyim 9.000 kmde gri renk bu yüzden gece sürüşü için ilk önce reflektör ve kappa çantaya led eklemeyi düşünüyorum. mapsten baktığımızda ortalama 650 km diyor temden. hgs alacağım bakımları da aksatmam son kontrolleri de yaptıracağım yalnız teknik bilgi sıfır.. lastik için...
  2. A

Motosiklet Full Koruma (Göğüslük, sırtlık, mont, bot, eldiven....)

Arkadaşlar şehir içi full koruma gezmek istiyorum ama bunları giy-çıkart. Terleme sorunu olur mu? Yazın olabilir ama kışın olmaz sanırım dimi? Şu an elimde olanlar; -Nitro bot -Venom 4 mevsim mont -Akito marka pantolon -Venom Eldiven -LS2 kask -4 Riders marka sırtlık (böbreği de koruyor Buna...
  3. A

Yamaha Ybr 125 ESD Debriyaj ayayarı

Arkadaşlar debriyaj kaçırıyor, tam sıyırmıyor gibi 4.5 bin km'dir ayar yapılmadı. Debriyaj kolundaki yer komple sıkılı, kapalı yani alt taraftan yapmak gerekiyormuş fakat hiç ellemedim, acemiyim. Nasıl yapabilirim acaba? İşte çalıştığım için vaktim olmuyor motosikletçiye, servise uğramak için.
  4. A

Mont-Koruma Hakkında Seçim Yardımınıza İhtiyacım Var

Arkadaşlar dizlik, kask, eldiven, çizme gibi eklpmanlar tamamdır. Aracım Ybr 125 ESD Herneyse.. Kışın yağmurda vs zorunlu olmadıkça kullanmam. Sonbahar vb. günlerde ve yazın kullanırım bu yüzden sizce fileli mont mu almam lazım? sırt korumaları yumuşak genelde tüm montların bu yüzden Krox mudur...
  5. A

yamaha ybr esd motordan gelen ses

arkadaslar motosiklet 3.500 kmde sifir alindi ayrica 1000 ve 2300 km'de castol 1p 4t 10-40 yag kullandim 1. vites kalkisindaki su vuruntu sesini demiyorum baska bir ses var pat tak diye arkadasim kullandi vitesten geldigini soyledi cok duzgun kullaniyorum kaza vs de olmadi zorlamiyorum da...
  6. A

YBR 125 İle Son Hızınız? 160 KM Hıza çıktım!!!

Evet, hani arkadaşlar şu bildiğimiz 125 cc, tek silindir şehir içi kullanılan, az yakan motosiklet ile kaç km hız yaptıklarını yazıyor ya, ben de yazayım dedim. Evet, 160 KM yaptım. -yersen? Arkadaş foruma geliyor adamlar diyor ki ybr 110'u geçmiyor. O kadar hıza bile taş çatlasa çıkar zaten...
  7. A

İstanbul içi Yamaha bayii öneri! Motosikleti garantiden çıkarmalı mıyım?

arkadaslar sıfır ybr aldım fakat kafama takılan sorular var. daytona'dan aldım adamlar bir havada, bir havada! Kardeşler motosiklet'i bilmiyorum, teknik servisteki eleman yüzüme kapattı. :mrgreen: Aydın motor'a gittim ve çevremden pek iyi şeyler duymadım. Yani 1.000 km bakımında yağ değişiyor...
  8. A

motosiklet hangi yerinden kilitlenmelidir? Ön-arka teker, şase

arkadaşlar iyi geceler. cbf 150 motosiklet aldım ben şu an ama aklıma takılan şeyler var. mesela motoru neresinden kilitlemeliyim bir arkadaşım hemen silindirin önündeki o boşluktan geçir kiliti direğe bağla dedi bahçeye sokamıyorum var bahçem fakat ortak kullanım iki kat.. herneyse sizce...
  9. A

Motosikletinizi Kapıda Nasıl Koruyorsunuz? Kilit Tavsiyesi

arkadaşlar kısmetse yıllardan sonra ybr alacağım fakat kapıda muhafaza etmeye korkuyorum abus kilit sağlam, kaliteli diyor fakat dikkatinizi çekerim; kesmede sorun yok eyvallah dayanıklı diyor adamlar ama kilit noktası bu ürünlerin kilit mekanizması bunları çat diye açıyor adamlar maymuncuk gibi...
  10. A

Motosiklet Kaskı Çok Sıkı!

Arkadaşlar Hudson'dan çene açılabilir LS2 FF370 kask aldım fakat Large beden ürün beden tablosunda tam bana uyuyor. Daha önce LS2 kapalı kaskta aldığımda bir süre sonra kafama oturmuştu fakat ne bileyim, bu ürün resmen yanaklarımı, kafamı sıkıyor. Hem de baya sıkıyor gibime geldi. Oradaki...
  11. A

rüzgardan korunmak için pantolon tavsiyesi paket servis işi yapacagim

arkadaşlar paket servis işine gireceğim muhakkak kışlık pantolon vardır ama yazın çekilmiyor o pantolon.. kendimden biliyorum bana ucuz yollu yazlık pantolon önerir misiniz? Ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum sabah akşam motosiklet üstünde olacağımdan rüzgardan korkuyorum.. montta vardır zaten...
  12. A

ne kadar maaş isteyim? :) (paket servis işi yapan arkadaşlar gelsin

arkadaslar iyi günler. iş görüşmem var sizce maaş pazarlığını nasıl yapmalıyım taktik verebilir misiniz? :) şimdi onlar bir şey der, ben bir şey derim az maaşa iş bağlanmasın çoğumuz bu konuda pazarlık yaparız ama siz değerli arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. paket servis isi diğer...

Yeni mesajlar