Arama sonuçlarınız

1. Renderman

3D Yazıcıdan Grenaj basılırmı

Boyut önemli değil hocam, boyuta göre uygun makina seçimi yapılıp baskı elde edilebiliyor. Tek seferde otomobil tamponu çıkartan firmalar bile mevcut.
  2. Renderman

3D Yazıcıdan Grenaj basılırmı

Farklı boyutlarda, farklı malzeme dayanımında ve görsel kalitede her türlü parça tasarlanıp 3d baskı alınabilir. Sektör epey ilerledi. Yeter ki bütçeniz olsun :)
  3. Renderman

Bursa Çakarlı Sis Farı Montajı Yaptıracaklara Müjde Mağazamız Açıldı !

Elbette her gördüğü sis farina ceza yazmaz. Polisin inisiyatifinde olduğu birçok durum var, bunu siz de biliyorsunuz. Örneğin benim arabamdaki cam filmi için de ceza yazabilir, ama 17 yıldır bu konuda hiç ceza yemedim. Eğer birgün ceza yersem de gidip cam filmi uygulattığım yere bu konuda bilgi...
  4. Renderman

Bursa Çakarlı Sis Farı Montajı Yaptıracaklara Müjde Mağazamız Açıldı !

Bu lambaların cezaya tabii olduğu bilinen bir gerçek. Uygulamayı yaptıracak olan insan, ceza yeme riskini alıp öyle taktırır. Şahsen ben taktıracak olsam ve ceza yesem elbette lambaları satın aldığım yere ceza yedim diye geri dönüş yapmam. Size de bu şekilde geri dönüş olmaması normaldir diye...
  5. Renderman

R25 VS RC390

Piyasa durgun hocam, özellikle KTM grubu için şu an daha durgun. Ben de satıp CC yükseltmeye çalışıyorum :)
  6. Renderman

Aprilia RS660 alınır mı

Onu diyen kişi her kimse, ne olur, esas sen 40 yaşından sonra motora binme. Biz senin yerine binmeye devam ederiz :cool:
  7. Renderman

Motor yükselteceğim, tavsiye lazım.

Honda seçeneği en mantıklısı gibi, ikinci elde de değerini koruyacaktır. Başka bir alternatif olsun diyorsanız Ninja 500 belki düşünebilirsiniz. Ancak ben sizin yerinizde olsam, R7 için bütçe oluşturana kadar R25'den devam ederdim.
  8. Renderman

Çok kararsızım motor tercihi yardımmmmm

O zaman scooter hayırlı olsun...
  9. Renderman

Motor yükselteceğim, tavsiye lazım.

650.000TL bandına çıkamayacağınızı belirtmişsiniz ancak bize aradığınız motorla ilgili aşağı yukarı bir fiyat bandı belirtirseniz mantıklı seçenekler önerebiliriz.
  10. Renderman

Aksiyon kamerası için SD micro hafıza kartı

Sandisk Extreme Pro 1Tb kullanıyorum, memnunum, bi sıkıntı yaşamadım. Şimdi bi fiyatına bakayım dedim de, tuzlu olmuş iyice...
  11. Renderman

Honda CB1000F SE yi tanıttı

Bu da Suzuki'nin yeni çıkan retro tasarımlı motoru gibi Türkiye'ye gelmez...
  12. Renderman

Park halinde benzin eksiltiyor

Benzer olay babamın başına gelmişti zamanında. Benzin hortumundan bazı kişiler benzin çalıyordu. Benzin hortumunu da geri düzgün takamadıkları için motorun seyir halinde alev alma riski vardı. Her sabah binerken hortumu kontrol etmek gerekiyordu. Çözüm bulamadık, o yüzden motoru satıp hortum...
  13. Renderman

Motosiklet deposu nereye atılır

Umarım o tarla süren biri, traktörüne sizin benzinden koymaz, çünkü muhtemelen aracı dizel motordur :D
  14. Renderman

Moto guzzi alanların ortak sorunları:((((

Benden duymuş olma ama Hamilton gay ;)
  15. Renderman

2.el temiz MT-25 hayal ürünü mü?

KTM (Husqvarna) asla batmayacak bir firmadır, içiniz rahat olsun. Sadece el değiştirir ama yine adı KTM olarak kalır. Otomotiv devleri olarak bilinen bazı markalar da ekonomik kriz yaşadı geçmişte, hangi biri battı? :)
  16. Renderman

İkinci el piyasası

Evet kesinlikle okumuyorlar. İlan detayında üzerinde takılı olan aksesuarların markalarına kadar yazmama rağmen adam hala aksesuar var mı diye soru soruyor. Ben de keyfime göre ya cevap yazmıyorum, ya da ilan açıklamasından kopyala yapıştır yapıyorum.
  17. Renderman

2.el temiz MT-25 hayal ürünü mü?

Al benden de o kadar :) Yaşım 37. Hava yağmurlu değilse ben de arabayı bırakır oldum. Benim 250'liği satıp orta sınıf CC'li bir motora geçtiğimde eminim daha rahat edeceğim
  18. Renderman

İkinci el piyasası

6001 km altı motor satmaya çalışıyorum ben de. En kıl olduğum tipler, daha km'sini bile sormadan en son ne olur diyenler. Arada ilan fiyatı üzerinden yaklaşık %50 ile %70 arasında indirim yapmamı bekleyen troller de yazmıyor değil. Onlara alıştım da direk ilk mesajda en son ne olur diye...
  19. Renderman

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hayırlı olsun, kazasız belasız, güle güle kullanın
  20. Renderman

Go-Kart Projem İçin Uygun Fiyatlı Motor Arıyorum

Eski başlıklardaki yorumlarını incelemiştim ve tutarsızlık olduğunu ben de fark ettim. O yüzden bahsettiği videoyu buraya atmasını istedim. Kaynaklı imalattan anlarım, yapan kişinin tecrübesini gösteren bir video üzerinden yorum yapmak istiyordum :)

Yeni mesajlar