Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O bölgeyi gören bir güvenlik kamerası ile hangi daireden atıldığını öğrenebilirseniz, daire sakinini kibar bir dille uyarabilirsiniz.
Motokabin olayı elbette en garanti yöntem.
Sormayın hocam, sürece şahit olmak beni bile yordu, sahibi olan arkadaşımın yerine kendimi koyamıyorum bile. Benim de benzer şekilde Ducati Scrambler, Triumph Trident 660 hayallerim vardı, sırf bu süreçlerden dolayı üstünü çizdim maalesef...
Yakın arkadaşımın Diavel'i var, hatta Korlas'tan sıfır olarak beraber almaya gitmiştik. Motoru ben de kullanma fırsatı buldum. Kullanım hissiyatı ve topladığı ilgi diğer motorlara benzemiyor :) Benim Svartpilen ile şehir içinde girdiğim her boşluğa arkadaşım da zorlanmadan girebiliyor. Isınma ve...
Plandaki Muğla kısmı, il merkezi ise onun yerine deniz kıyısı olan ilçelerini tercih etmenizi öneririm. Zira, il merkezi resmen dutluk, neredeyse hiç bir gezilip görülecek yeri yok :)
Aklınızda kalacağına gidip görün hocam. Elbette bahsettiğiniz gibi maalesef insan elinin değdiği yer, bir müddet sonra bozuluyor. Bi 25-30 sene önce oralar çok daha güzeldi. Şu an havuzların bazıları su ile dolu değil, ve pamuk beyaz olan travertenlerde kısmi siyahlaşmalar var. Bazı bölgelerine...
Sadece Pamukkale'ye 1 gün ayırdıysanız ben değeceğini düşünmüyorum dostum. Termal tesis konaklamalı, üstüne bir de Denizli Kebabı tadımlı dolu dolu bir tur düşünüyorsanız o zaman değecektir :)
3 yıldır Alpinestar Speedforce kullanıyorum. Çok şükür kaza bela yaşamadım, o bakımdan kıyaslama yapamam ama ayakkabıdan oldukça memnunum.
https://www.motomax.com.tr/alpinestars-speedforce-korumali-motosiklet-botu-siyah
Ben farklı motorlarda 3 kere fitil attım. Dolayısıyla arkadaşımıza da önerdim. Kendisi fitil atmayı bilir ya da bilmez, nasıl kullanılacağını araştırıp, istişare edip ona göre malzemeyi tedarik edip kullanabilir. Elbette yarık var, yarık var... Aldığı hasara göre değişir. Çok şükür daha önce...
SR125 modelini ben de beğeniyorum. Bildiğim kadarıyla Marmaris'te servisleri var. En kötü ihtimalle feribot ile Bodrum'a geçilip servis için orada da baktırılabilir. Bence Aprilia üzerinden devam edebilirsiniz.