Arama sonuçlarınız

1. Renderman

Motosikletime çöp döküldü..

O bölgeyi gören bir güvenlik kamerası ile hangi daireden atıldığını öğrenebilirseniz, daire sakinini kibar bir dille uyarabilirsiniz. Motokabin olayı elbette en garanti yöntem.
  2. Renderman

Ducati Diavel Dark Alınır mı?

Sormayın hocam, sürece şahit olmak beni bile yordu, sahibi olan arkadaşımın yerine kendimi koyamıyorum bile. Benim de benzer şekilde Ducati Scrambler, Triumph Trident 660 hayallerim vardı, sırf bu süreçlerden dolayı üstünü çizdim maalesef...
  3. Renderman

Ducati Diavel Dark Alınır mı?

Yakın arkadaşımın Diavel'i var, hatta Korlas'tan sıfır olarak beraber almaya gitmiştik. Motoru ben de kullanma fırsatı buldum. Kullanım hissiyatı ve topladığı ilgi diğer motorlara benzemiyor :) Benim Svartpilen ile şehir içinde girdiğim her boşluğa arkadaşım da zorlanmadan girebiliyor. Isınma ve...
  4. Renderman

2025 Tur Planlaması Hakkında Fikirleriniz

Haydaa, ben de Fethiyeli'yim, hemşeri çıktık :D
  5. Renderman

Plandaki Muğla kısmı, il merkezi ise onun yerine deniz kıyısı olan ilçelerini tercih etmenizi öneririm. Zira, il merkezi resmen dutluk, neredeyse hiç bir gezilip görülecek yeri yok :)
  6. Renderman

Aklınızda kalacağına gidip görün hocam. Elbette bahsettiğiniz gibi maalesef insan elinin değdiği yer, bir müddet sonra bozuluyor. Bi 25-30 sene önce oralar çok daha güzeldi. Şu an havuzların bazıları su ile dolu değil, ve pamuk beyaz olan travertenlerde kısmi siyahlaşmalar var. Bazı bölgelerine...
  7. Renderman

Sadece Pamukkale'ye 1 gün ayırdıysanız ben değeceğini düşünmüyorum dostum. Termal tesis konaklamalı, üstüne bir de Denizli Kebabı tadımlı dolu dolu bir tur düşünüyorsanız o zaman değecektir :)
  8. Renderman

İkinci el satış saçmalıkları

Onun bir de "Bayandan Satılık" versiyonu var, onları görünce ilanı bile açmadan sıradaki ilana devam ediyorum. :D
  9. Renderman

140-160 kmh hızlarda zorlanmayacak Motosiklet önerisi 200bin TL civarı

Ben de rahatsız olmuyorum, ya da alışkanlık olduğundan beni rahatsız etmiyor, bilemiyorum :D
  10. Renderman

Dainese / Revit / Alpinestars yada alternatif Ayakkabı seçimi

3 yıldır Alpinestar Speedforce kullanıyorum. Çok şükür kaza bela yaşamadım, o bakımdan kıyaslama yapamam ama ayakkabıdan oldukça memnunum. https://www.motomax.com.tr/alpinestars-speedforce-korumali-motosiklet-botu-siyah
  11. Renderman

450Sr vs RC390

KTM'den şaşmayın ;)
  12. Renderman

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

Ben farklı motorlarda 3 kere fitil attım. Dolayısıyla arkadaşımıza da önerdim. Kendisi fitil atmayı bilir ya da bilmez, nasıl kullanılacağını araştırıp, istişare edip ona göre malzemeyi tedarik edip kullanabilir. Elbette yarık var, yarık var... Aldığı hasara göre değişir. Çok şükür daha önce...
  13. Renderman

Aprilia SR 125 alınır mı?

SR125 modelini ben de beğeniyorum. Bildiğim kadarıyla Marmaris'te servisleri var. En kötü ihtimalle feribot ile Bodrum'a geçilip servis için orada da baktırılabilir. Bence Aprilia üzerinden devam edebilirsiniz.
  14. Renderman

Yaz sonunda genelde motosiklet kampanyası olur mu?

Sormayın hocam... Servis ve yedek parça konularında iyileşme olduğuna ikna olayım, aynı gün gidip Royal Enfield alacağım :)
  15. Renderman

Yaz sonunda genelde motosiklet kampanyası olur mu?

Royal Enfield servis konusunda benim gözümde sınıfta kalıyor ama elbette motorun kendisi çöp standardına girmez :)
  16. Renderman

Fark etmiyor dostum, benim de yok, kullanıma engel değil. Sadece işi kolaylaştırıyor orta sehpa :)
  17. Renderman

Benim aklıma gelen fitil atma kitiydi, diğer spreyli çözümleri hiç denemedim ama senin attığın linkteki de olur sanırım
  18. Renderman

Aklıma ilk etapta lastik tamir kiti ve şarjlı lastik şişirici geldi...
  19. Renderman

Çok kararsızım motor tercihi yardımmmmm

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah...
  20. Renderman

3D Yazıcıdan Grenaj basılırmı

Dediğim gibi, tamamen bütçe meselesi zaten. Bütçe olduktan sonra herşey mümkün 3d printer sektöründe :)

Yeni mesajlar