Arama sonuçlarınız

1. ilker a.

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Valla benim durumum da bu. Sahibinden'de gezinip duruyorum :D
  2. ilker a.

Neyse, esas konuya dönelim 😁 Sahibinden'de dolaşıp duruyorum, fiyatlar çok değişken. Örnek veriyorum; 2006 modele 350.000 yazan var, 2012 modele de 350.000 yazan var. Düşük kilometreye düşük fiyat yazan var, yüksek kilometreye yüksek fiyat yazan var. ABS'sini yeniledim, yeni kasa makyajı...
  3. ilker a.

ABS konusunda tartışma çıkmasın; hiç kimseye ABS'siz motor kullan, ABS gereksizdir, ABS de meymiş, saçma sapan işler falan demiyorum, diyemem de. Benim dediğim şey; kendi sürüş karakterimi, sürüş tecrübemi, ortalalama hızımı bildiğim için, ABS'den feragat edebilirim dedim. ABS'siz sürme riskini...
  4. ilker a.

Youtube'da bir video izledim geçen gün, 2002 model BMW K1200 LT'ydi galiba, ABS sistemi çalışmıyormuş, sahibi de yüklü bir miktar para karşılığı tamir ettirmek yerine sistemi iptal ettirmiş. Motoru test eden arkadaş "Sağlıklı bir yöntem değil, hem güvenlik riski ortaya çıkıyor hem de çalışmayan...
  5. ilker a.

Hocam yorumun için çok teşekkürler ama konunun başlığı belli, ulaşmaya çalıştığım hayalim belli. Motor tavsiyesi istemiyorum ki, eski model R1200GS'ler konusunda yardım ve tecrübeleriniz varsa onları paylaşın diyorum.
  6. ilker a.

Antalya'daki motorun ilanını takibe almıştım geçen gün ama sonra Antalya diye vazgeçip sildim. Oraya gittin mi o motoru almadan dönmek olmaz 😁 Ankara'daki motorsa 630.000 TL diyor, benim ayırdığım bütçenin çok üzerinde bir rakam. Şuraya takibimdeki 3 ilanın linkini koyayım, yorum yapmak...
  7. ilker a.

Evet, fiyat anlamında çok kafa karıştırıcı ilanlar var. Eski olan daha ucuzdur, yeni olana gittikçe fiyat artar diye düşünüyor insan ama ilanlar hiç öyle değil. Ortalaması 300.000 TL olan 2004-2005 modellerde bir ilan 650.000 TL yazmış mesela. İki katı fiyat istenecek nesi var acaba diyorsun...
  8. ilker a.

Hocam bir haber salalım madem. Ben hemen alabilecek durumda değilim, önce motoru satmam lazım ama uygun ve güzel bir motor çıkarsa şartları zorlarım. Ben alamazsam, konuya cevap yazan birkaç arkadaş var, belki onlara kısmet olur. 1759260323 Henüz ilan açmadım, açınca mutlaka paylaşırım. Önce...
  9. ilker a.

Elimdeki F650 temiz değil. Çok para istiyorum, sen alamazsın. Kilometresiyle oynadım, şu an 1500 kilometrede. Polis, zabıta, asker, öğretmen, ne kadar memur varsa hepsinin çıkması. Kesinlikle temiz değil. Oldu mu 😁 😁 😁
  10. ilker a.

Ben hep Trakyacıyım, köfteciyim. Şile'yle, gözlemecilerle işim olmaz 😁 😁
  11. ilker a.

2004-2005 olup daha uygun fiyatlılar da var; 350.000 TL civarı. Ama nedir ne değildir güvenemiyor insan.
  12. ilker a.

Evet, GS fiyatları 500.000 TL civarlarında. Eldekini satıp üzerine biraz ekleme yapıp öyle almayı düşünüyorum. Ama bir tanıdıktan almayı tercih ederim. Sarı sitede araştırmaya devam.
  13. ilker a.

“Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz” başlığında yazmıştım, 2013'ten beri ilk ve tek motosikletimi kullanıyorum; 2006 model BMW F650. Artık eski motorlar konusunda detaylı işçilik yapan usta bulmakta zorlanıyorum; ustalar kendilerince haklı, eski motorların bir yerini düzeltsek diğer yeri...
  14. ilker a.

Arka fren balatalarının sıkması ? Sebebi ne olabilir ?

Benim BMW F650'de de aynı sorun vardı. Problemi tam bulamadığımız için en ucuz plastik parçaları değiştirmekle başladık ama sonunda ortaya çıktı ki fren merkezi bozulmuş. Fren merkezini değiştirince sorun çözüldü.
  15. ilker a.

Motosikletinizdeki egzoz sesini ne kadar seviyorsunuz ? - ANKET

Egzoz mu, o da neymiş? Binip gidiyorum işte, bazen gezi amaçlı, bazen yoğun trafikten kaçarak iş halletme amaçlı kullanıyorum motoru. Ama ne egzoz sesini duyuyorum, ne de egzozu değiştirme ihtiyacı hissediyorum :) Ankette böyle bir seçenek olmadığı için kendim yazayım dedim 😁
  16. ilker a.

Katlanır Plaka

Dediğim sistem, paralı yolları az kullananlar için daha verimli. Yoksa zor olur her akşam ödeme yapmak. Bu arada, İstanbul içinde bu kadar yol yapıyorsan gittiğin yerde çalışmaya vakit kalmaz😁😁
  17. ilker a.

Katlanır Plaka

Bu HGS muhabbetinden çok sıkıldığım için, yeni arabama HGS almadım, almayacağım. Karayollarının websitesinde, geçtiğiniz tüm ücretli yollar için ödeme yapmanızı sağlayan bir link var: İHLALLİ GEÇİŞ SORGULAMA sayfası. Linki de bırakayım...
  18. ilker a.

Motosiklet Kumaş Yan Çanta

Hayır, ruhsata işletmene gerek yok. Kumaş yan çanta demişken sorayım: Çantaları sele altından geçirip takmak için cırt bantları var, bunları uzatabilecek bir terzi vs. var mı bildiğiniz? Yoksa herhangi bir terzi bu işi yapabilir mi?
  19. ilker a.

Zorunlu Trafik Sigortası

Selamlar, 2006 model BMW F650. 8. Basamaktan 3.076,20 TL ödedim, Corpus Sigorta.
  20. ilker a.

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Selamlar herkese, Motor değiştirmeme rekoru bende kalacak galiba :D İlk ve tek motosikletimi 2013 yılında almıştım; 55.000 kilometrede 2006 model BMW F650. Hâlâ kullanıyorum, yanlış hatırlamıyorsam 145.000 km civarına geldi. Aslında değiştirmek istediğim zamanlar oldu ama bazen maddi...

Yeni mesajlar