Arama sonuçlarınız

1. 4strings

Y-AMT , Quick shifter?? Nereye gidiyor? Ruhu Öldürüyor mu?

Otomobillerde her zaman düşündüğüm; tipi eski model ama en az düzeyde güvenlik teknolojisi içeren bir model bulamadım. Abidik gubidik aksesuarlar teknolojiler. Yani ben açarım kapıyı elimle, ne gerek var düğmeye falan. Hatta geçen showroomda bir arabanın açinde kaldık; görevlinin telefonu vardı...
  2. 4strings

Bi hayırlı olsun alırız

Hayırlı olsun güzel bir motor. Epeyce torkludur CG den sonra dikkat etmek gerek.
  3. 4strings

Yeni başlayan birisi için Chopper önerisi

Bütçenizi biraz aşabilir ama Royal Enfield Meteor 350 başlangıç için iyi bir Cruiser olabilir. 1760507145 Şimdi baktım da bunu buldum 180 diyor İlan
  4. 4strings

Analog Göstergeli Motosiklet Önerisi

Classic 350 Signals Marsh Grey. Aslında yeşil de işte...
  5. 4strings

Aynı düşüncedeyiz hocam. Bendeki bunun aynısı:
  6. 4strings

Xmax 250 mantıklı bir başlangıç mı?

Yükseklik önemli kesinlikle ama tek kriter o değil. Selenin genişliği de önemli. Şöyle ki geniş selenin yüksekliği aynı da olsa ayaklarınızı fazla açmanız gerektiğinden daha yüksek hissettirir. Dar selede bacaklar yere daha dik olduğu için aynı yükseklikte hakimiyet daha kolay olur. Ayrıca Forza...
  7. 4strings

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Şürekli orada burada sensör vb elektrik arızası çıkaran Lifan pony, sert süspansiyondan ötürü ( ki kendisini çok beğenerek aldım) Lambretta v200, anormal titreşiminden ötürü SYM wolf 125 Classic. Bende arıza çıkarmasa da çözülemeyen kronik elektrik arızalarından ötürü çok severek kullandığım...
  8. 4strings

Xmax 250 mantıklı bir başlangıç mı?

Forza'nın selesi X max a göre biraz daha alçaktır. Sanırım Peugeot XP 400 ün de öyle. Bu arada ben 2007 yılında motosiklete başlarken çevremde hiç motorcu olmadığı ve o an bulunduğum şehirde kimseyi tanımadığım için 2. ellere güvenemeyip gidip ybr 0 km 125 almıştım. Ama yeni başladığında...
  9. 4strings

Yanıp sönen yeşil ışık

Bursa'daki bir saçmalık da yakın çevre yolunda ve Ankara yolu Kestel çıkışında yeşil dalga yazar ama kaçla gidince yeşil dalgayı yakalayacağını yazmaz. Son sürat 82 km olan yakın çevre yolu Yıldırım tarafında hesaplamalarım kadarıyla 80 e göre ayarlıydı eskiden ki, o ortalamayı tutturmanız...
  10. 4strings

F900 gs, Tiger 900 GT, Vstrom 800 se, Tracer 9

Bu motor özelinde iyi, midir kötü müdür bilemem ancak v strom 650 için o kilometreler daha rodaj sayılır. İkinci el hangi motoru alırsanız alın bakımlarını direk yaptırmanız gerekecek. Bakımlar haricinde motorun H4 ampullerini yüksek parlaklık veren ( nightbreaker vb.) kaliteli ampullerle...
  11. 4strings

burak r25 Türkçe istedi alsın

Video çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Bu videonun seslendirmesi de yapay zeka mı? Öyle ise ingilizcesinden daha gerçekçi, değilse çok iyi zaten. Bu arada sitenin ismini gagalimotosiklet.net olarak mı değiştirsek?
  12. 4strings

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Motosiklet işinin de bence şoku çıktı çıkıyor. Aynı bazı elektrikli arabalardaki gibi saçma sapan özelliklerle doldurup (güvenlik için olanları hariç tutuyorum) anormal fiyatlara satılıyorlar. Yaklaşık 10 yıl önce o zamanın en hızlı 2 adv motorundan birini satın aldım, hala da biniyorum. Ancak...
  13. 4strings

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

GS demişken geçen hafta içinde 1250 GS i olan bir tanıdığımın ön jant telleri 80 civarı giderken kırıldı ve kaza yaptı, kırıkları oluştu. Aynı hafta içinde nette bir iki GSin bu sefer arka jant tellerinin kopup kaza yapmış hallerinin videosuyla karşılaştım. Aynı şekilde XP 400 scooterde de aynı...
  14. 4strings

Royal enfield takas kampanyası

Royalin tüm modelleri 2 kanal ABS. K-Rides Kibar Holdinge ait. Assan şirketlerinin sahibi. Maddi anlamda bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama bir süre sonra rantabl bulmazlarsa çekilebilirler. Ayrıca özellikle İstanbul dışındaki servisler genelde yaygın olmadığı için motorları henüz tanımıyor.
  15. 4strings

Royal enfield takas kampanyası

Royal gerçekten de basit. Bullet ve Classic (350) modelleri en basit olan. Üzerinde ABS enjeksiyon bir de stempo kadar ekran dışında bir elektronik yok. Meteor ve Hunterde biraz daha teknolojik bir gösterge var ama temelde benzer. Blok hava ( ve yağ olarak geçiyor bazı yerlerde double chamber...
  16. 4strings

Royal Enfield 350 ve 650 serileri (classıc ve bullet in biraz daha nostaljik görünüyor) ayrıca Java nın klasik modelleri.
  17. 4strings

Benda napoloen 500 koltuk

Ruhsata işletmezseniz sorun çıkabilir. Ayrıca muayenede ağır kusura girer. O konuyu araştırmak gerek. Bendeki motorun arka selesi takılıp çıkabiliyor. Çıkardığım zamanlarda denk geirlse sorun çıkabilir diye geri taktım.
  18. 4strings

HJC V10 alınır mı?

Güneş vizörlüsü olsa kesin alacağım kask. Genelde bu retro tasarım kasklar ya yarım ya da güneş vizörsüz oluyor malesef.
  19. 4strings

Motosiklet taşıma kapasitesi hk.

Arka süspansiyonda ön yükleme ayarı varsa en sert ayara getirin mutlaka.
  20. 4strings

300.000 TL bütçe için motor önerisi

KTM 390 adv donanımlı güçlü kaliteli bir motor. Ancak çok rüzgar alıyor ve titriyor biraz. Devir daim keçesi bazen kaçırabiliyor. Kullanmadım ama kağıt üstünde Himalayan aslında istediklerinizin hemen hemen çoğunu karşılıyor.

Yeni mesajlar