Arama sonuçlarınız

1. Ozan88

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Tam bir hafta önce 2024 model sıfır aldım 106.500 TL nakit aldım. Şimdilik çok memnunum. Bugün ilk rodaj bakımı kendim yaptım.
  2. Ozan88

Geleneksel Oktay Motor yaza merhaba mangal partisi

köfteler aynı bim'de satılan 50 liralık piliç köftelerine benziyor :sneaky: birde test sırasında 450sr fazla devir çevirmeyin. Yağ soğutucu elinizde patlarsa ihale size kalmasın aman diyim , çok sakin düşük devirlerde test edin bu motorları 😇
  3. Ozan88

TVS RTR 200 için en iyi Yağ seçimi ? Tam sentetik Liqui Moly ?

cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar paraya kıydım Liqui Moly 10W-40 4T Street Race 4 Lt Motosiklet Yağı az önce satın aldım çok teşekkürler ilginiz için 😇
  4. Ozan88

TVS RTR 200 için en iyi Yağ seçimi ? Tam sentetik Liqui Moly ?

Herkese selam arkadaşlar. TVS RTR 200 sahibi oldum. İlk rodaj bakımı için piyasadaki en iyi yağ hangisidir ? Yetkili servis'ler Motul 5100 koyuyorlarmış. Ama bu motorun kitapçığında Tam Sentetik Yağ kullanın yazıyor. Motul 5100 ise yarı sentetik. Sabahtan beri bütün video'ları izledim kafam çok...
  5. Ozan88

Lisede 250CC almak

vay arkadaş biz lisedeyken internet cafede oyun oynamak için zor para bulurduk. bulduğumuzda deli gibi sevinir arkadaşlarla multi oyun oynar ne mutlu olurduk. şimdiki Z kuşağı veletlere bakın adam okula gidip gelmek için 250cc motor almayı düşünüyormuş. baba parası sağolsun.
  6. Ozan88

Pulsar NS200 UG2 mi, Dominar 250 D mi?

güzel bilgiler için çok teşekkürler hocam.
  7. Ozan88

Pulsar NS200 UG2 mi, Dominar 250 D mi?

Bende dominar 250 alicaktim sirf bu yüzden vazgeçtim. O kadar ağır hantal motora 250 CC blok az kalmış. Gönül ister 400 Luk almakta oda olmuş sıfırı 283 bin TL. O fiyatta deymez o motor için.
  8. Ozan88

Bp? Po? Opet? Sheel? Tp?

Shell ve opet uzak duruyorsun. Bp iyidi ama tr den çekildi yerini petrol ofisi aldı. O yüzden petrol ofisinden alıyorsun benzini kafan rahat oluyor.
  9. Ozan88

Shell'den Aldığım Benzinden Sonra Motor Arıza İşareti

2017 de bajaj rs 200 kullandım. Çok iyi hatırlıyorum Shell ne zaman benzin alsam motor stop sorunu başlıyordu. Ne zaman petrol ofisi benzin almaya başladım motor kendine geldi düzeldi. Bajaj kullanıcıları kesinlikle Shell benzin almayın aldırmayın.
  10. Ozan88

Scooter motor önerileriniz

Bu SYM 200 yazıp 160 CC olduğunu öğrenince insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu Tayvanlılar hep yapıyor bunu.
  11. Ozan88

Scooter motor önerileriniz

Arora Gemma 125 modeli varmis ona çok kaliteli diyorlar bilen varmı
  12. Ozan88

CF 250NK nasıl motordur?

gidipte 300 bin tl de çinli motorada verilmez ama. o kadar bütçeye çıkan insan biraz daha zorlar kendini japon alır ömürlük olur kafan rahat olur. çinli alıcaksan , ya uygun fiyatlı alıp bol kroniklerini bilerek alıp uğraşıcaksın yada hiç almıycaksın. Bu hep böyledi. çinlinin ya ucuzu yada hiç...
  13. Ozan88

CF 250NK nasıl motordur?

anladım dostum. zate motordan çok servis bakımlardan iyi para kazanıyorlar. ben SR serisi alıp öyle son dip gaz yapmayı düşünmüyorum. en ucuz 250 nk serisi alıp sakin sakin kullanmak için aliyim diyorum. istanbul'da nakit en uygun 140 bin veren var. düzce de ise 2 farklı bayide nakit 130 bin...
  14. Ozan88

CF 250NK nasıl motordur?

haklısın uygun fiyatlı çoğu motorda CST lastikler berbat direk değiştirmek gerekiyor. aküsü ise dediğin gibi daha kaliteli bir uyumlu bir marka alınıp takılabilir. bu yağ soğutucu patlatanlar daha çok SR racing modellerindemi oluyordu ?
  15. Ozan88

CF 250NK nasıl motordur?

o bütçeyi daha çok motoru perişan eden yeni nesil Z kuşağı ayırması lazım diye düşünüyorum. 10 seneden fazladır her türlü motosiklet kullandım. çinlisinden tut alman malına kadar her model deneyimim oldu. biraz şans birazda senin ona nasıl baktığın ile ilgili.
  16. Ozan88

CF 250NK nasıl motordur?

bende uzun zamandır takip ediyorum valla. evet fiyat düşüşü gözlemliyorum bende özellikle nakit kampanyaları çok tatlı indirimler yapmışlar. bence uygun fiyat yapmaların bir sebebide ellerinde çok fazla stok olması. bir sürü cf moto bayi gezdim akın akın cf motolar gelmiş. her bayide çok fazla...
  17. Ozan88

CF 250NK nasıl motordur?

130 bin nakit veren bayiler ver bende çok gel git yaşıyorum. 130 bin tl 250 cc 26 beygir sıvı soğutmalı motorda hiç yok. alıp temiz çok kullansak bişey olurmu diye edemiyor insan

Yeni mesajlar