Arama sonuçlarınız

1. emiliosantos

III. Köprüden geçerken arabalarla aynı parayı ödeyecekmişiz

Vergisi, sigortası, yolları, benzini derken motosiklet kullanmamamız için her şey yapılıyor. Buyrun http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/770x0/57c003290f25443e60910765
  2. emiliosantos

Rüzgar sesi sorunsalı ve kask seçimi üzerine (Shark Raw / Bell Vortex Band Black)

Bütçeme uygun kasklar bunlar arkadaşlar. çoğunuz biliyosunuzdur bu modelleri, kullananlar da vardır. tasarım olarak ikisini de beğeniyorum ve artık bugün karar verip birini almam lazım (Aceleyle aldığım Mt blade iyice sıkmaya başladı) evet birisi full face diğeri açılır kask onun da farkındayım...
  3. emiliosantos

Kadıköy veya çevresinde michelin lastikçi bilen varsa yardım

Bahar geliyor. artık gaza daha çok basacağız. lastikleri yenilemek lazım. hepiniz scooter için city grip öneriyorsunuz ama nerden alacağımız söylemiyorsunuz :] xevo 250 motorum için kazık yemeden lastik taktırmak istiyorum. adres, telefon, web verebilecek arkadaşlara da selamlar.
  4. emiliosantos

Maxi scooter düşünenler için güzel bir fiyat opsiyonu

2 ay önce 550 km az kullanılmış modelini 12.500 liraya aldığım piaggio xevo 250 2015 model motorun şimdi 11.900 liraya 0 ilanını gördüm. kredi kartı opsiyonu falan da sunmuşlar. benim ilgim yok. hatta biraz üzüldüm ama belki birileri faydalanır. stok eritiyorlar sanırım. çünkü normal 0 fiyatı...
  5. emiliosantos

Merhaba ve 250 cc kararımı verdim

Arkadaşlar merhaba. Forumu önceden takip etsem de üye olmak şimdi fırsat oldu. bu sene tatil için gittiğim yörelerde 125 cc motor kiralamaktan gına geldiği için motor almak için en uygun mevsim olan bu aralar bir maxi scooter almaya karar verdim. bunun için yaptığım araştırmalarda karşıma hep...

Yeni mesajlar