Arama sonuçlarınız

1. K

motor ruhsatını nereye koyuyorsunuz?

motosiklette mi bulunduruyorsunuz evde mi? motosiklet bagajında taşımak sakıncalı mı? evdeyse çevirme durumunda napıyorsunuz?
  2. K

direksiyon sınavına kamerayla girsem?

eğer kafalarına göre elerlerse itiraz edip video kaydını kanıt olarak göstersem olur mu? halihazırda motosiklet kullanan biriyim. bi aksilik çıkmazsa sınavı geçeceğimi düşünüyorum. ama ben hata yapmadan kafalarına göre elerlerse ne yapmak lazım?
  3. K

100cc cub motoru 110cc yaptıran var mı?

ne gibi artıları eksileri oluyor? motorum 14bin km'de. biraz fazla yakıp biraz az çekiyor sanki. piston segman attırayım diyorum ama yeterli gelmezse 110cc yaptırmam mümkün mü?
  4. K

branda kullanıyor musunuz?

malum soğuklar ve yağmurlar geliyor. motosikletinizi korumak için branda örtüyor musunuz? evetse nasıl bi branda kullanıyorsunuz, nereden aldınız, memnun musunuz? ben de almayı düşünüyorum bir tane. kullananları dinlemek istedim :)
  5. K

jikleyi çekince stop ediyor? 100cc cub

100cc lifan cub motorum var. sabahları bazen tek marşta çalışıyor, bazen uğraştırıyor. bi kaç defa çalıştığında gaz vermeyip jikleyi çektim motor ısınsın diye stop etti. neden oluyor acaba çözümü nedir?
  6. K

Kışlık giyim tarzınız?

motosiklet kullanırken soğuğa nasıl karşı koyuyorsunuz?
  7. K

100 cc cub motor için 100km'de 3 litre yakıt normal mi?

bana fazla geldi. km de 15 kuruşa tekabül ediyor. sizin 100cc motorlarınız ne kadar yakıyor?
  8. K

sürücü belgesi sınıfından başka yetkideki araç kullanımı????

böyle bi madde gördüm 2014 trafik cezalarını incelerken. 343 lira olarak geçiyor. bende b ehliyet var şu an. a2 için başvurdum ama bayram ve kpss dolayısıyla gecikecek. ara sıra tenha yerlerde motoru kaskla kullanıyorum. ruhsat muayene sigorta var. şimdi yakalansam 343 lira mı ceza ödeyeceğim...
  9. K

4. viteste devirlenmeyen motor

elimde bir adet lifan tay 100 var. vites aralığı şöyle 1. vites 0-25km 2. vites 25-45km 3. vites 45-65km (ama vites atma devrinde değil, biraz altında.) 4. vites 65-70 4. viteste devir çok düşük. vites geçişindeki ilk devirler işte. devirlenmiyor motor tam gaz versem de. aslında çok rahat...
  10. K

yoğun yağmurlu havada motosiklet kullanmak

diyelim ki motosiklet kullanırken yoğun yağmura yakalandık. bunun motora zararı olur mu? sıcak motora sürekli soğuk yağmur suyu gelmesi? veya yerdeki birikintiler sıçrayanlar zarar verir mi mekaniğe?
  11. K

alınık kask - 150 lira bandında temiz

150 lira bandında kullanmadığınız ikinci el kaskınızı alabilirim. ls2 gibi güvenilir markalardan olması tercih sebebi.
  12. K

kapalı kask - çeneden açılır kask

çeneden açılanlar daha pahalı. ls2 için sordum, kapalı olan 160, çeneden açılan 270 dedi bi satıcı. ne oluyor çeneden açılınca? ekstrası nedir ki?
  13. K

100lük motor yokuşta 2 kişiyle nasıl kalkacak?

merhaba arkadaşlar. biraz yorgun bir cub aldım 2. el olarak. 50km falan gezindim, motora alıştım vs. sonra mahallede bulabildiğim en dik yokuşa gittim. daha dik bi yokuşa çok nadir denk gelir insan hayatında. o yokuşun ortasında tek başıma durdum, 1. viteste hafif zorlanarak kalktım. biraz da...
  14. K

internet üzerinden aksesuar almak için en sağlıklı yol nedir?

mesela ben cub motoruma rüzgarlık almak istiyorum. bazı sitelerde fiyat bile girilmemiş, bazılarında 2-3 tane aksesuarın dışında hiç bir şey yok, bazıları ise hiç güven vermiyor. siz nasıl alıyorsunuz internet üzerinden aksesuar? duyduklarınızdan değil, yaşadıklarınızdan örnek verirseniz...
  15. K

motosiklet nakliyatı nasıl yapılıyor artık?

eskiden trenle oluyormuş. tcdd'nı aradım o uygulama çok önceden bitti dediler. şimdi benim cub motor nakletmem lazım. nasıl yapıcaz? otobüsler alıyormuş galiba ama şoförüne göre değişir diyorlar?
  16. K

cub motor 70'i geçmiyor - lifan tay 100

lifan tay 100 aldım ikinci el. 10bin km'de. sanırım rodajı düzgün yapılmamış çünkü 70i geçmedi :) bu gün müsait yolda denedim. bu hız normal mi? normal değilse neden kaynaklanıyor olabilir? nasıl düzeltilebilir?
  17. K

1. vitesteki sertlik - cub motor

merhaba arkadaşlar. lifan tay 100 motosikletim var. 13bin km'de. 1. vitesten 2'ye, veya 1. vitesten boşa alırken vites kolu bir yere takılıyormuş gibi oluyor. zorlayınca tak diye geçiyor. 2'den 3'e veya boştan 1'e alırken sıkıntı yok. bunun sebebi ne olabilir?
  18. K

cub motor nasıl çalıştırılır?

ikinci el cub motor alıcam nasipse. bunları çalıştırırken hafif gaz kolunu çevirmek mi gerekiyor? bi tane beğendik. daha önce kullanmadığım için ben beceremedim sanırım. marşa bastım çalışmadı. gaza bas biraz dedi adam bu sefer yine çalışmadı. fazla bastın dedi. motor 10bin km'de ama bakımları...
  19. K

çok yakında aranızdayım

alt seviye bir kullanıcı adayıyım. bi aksilik çıkmazsa lifan cub motorumla pazartesi günü aranıza katılıyorum. pazarlık bitti devir işlemi kaldı :) araştırmalarım sırasında çok gezindim bu sitede, artık üyesi olarak da faydalı olmaya ve faydalanmaya devem etme niyetindeyim. herkese merhabalar.

Yeni mesajlar