Arama sonuçlarınız

1. D

titreşim sorunu r25

Merhaba koruma takozunu ve gidon topuzunu tutan gidonun içindeki mekanizmayı söktüm ve motor gidonunda çok fazla bir titreşim oluştu o gidon topuzunu ve içindeki zımbırtıyı takarsam titreşim azalır mı ? r25 2021
  2. D

R25 elcik titremesi ve sele altı ısınma sorunu ?

Merhaba motorumun elcikleri 10000 devri geçince çok titriyor ayna grenajlar vs de titreme yok sadece elcik yağ değişim vakti geldi birde arka sele altı çok sıcak oluyor motoru sürdükten sonra fikirlerinizi yazar mısınız ? Model 2020 R25 km 8000
  3. D

r25 önü basmak

Merhaba proje için r25 aldım baştan aşşağı custom yapacağım fakat takıldıgım bir nokta var ön amortisörü alçaltmak yani basmak istiyorum 2 3 cm civarında bir zararı olur mu ? maksat görüntü
  4. D

CB250R KISA PLAKALIK

CB250R İÇİN KISA PLAKALIK ARIYORUM FAKAT BULAMIYORUM . VARMI İNTERNETTE TÜRKİYE İÇİNDE BULABİLECEĞİM BİR YER
  5. D

Zinciri değişirken dişli konusu

Yarın zinciri değiştireceğim motorculara kalsak bakmadan hepsini değiş diyorlar Motorum 13bin km de cb250r Sadece zincir değişsem sorun olur mu ? Maddi açıdan çok yormak istemiyorum
  6. D

Zincir germe hakkında bilgisi olab

Germe payı varmı yeni zincirmi almam lazım Resimler https://www.hizliresim.com/ki0kc6n https://www.hizliresim.com/jfzdsv4
  7. D

FAN CIZIRTI SESİ

Motorum fan açtıgında bazen fan dönerken cızırtı sesi geliyor needen olabilir daha önceden yoktu ? radyatör koruma var onla ilgisi varmıdır
  8. D

Soğuk havada yağ

Merhaba Antalya da burada hava yazın 30 40 derece oluyor bu kış okul nedeniyle soğuk olan biryere gidicem kışın - ye düşüyor Motul 5000 yağ var bu soğukluk farkı nedeniyle farklı bi yağ koymam gerekir mi yoksa Antalyada kullandıgım yağı o soğuktada kullanabilirmiyim (EKSTRA DEĞİŞMESİ GEREKEN...
  9. D

YAĞ ÖNERİSİ ?

motorumu yeni aldım motul düşünüyorum hangisini almalıyım ? Motor CB250R
  10. D

Servis

Motosikletim 2000 km de bir servise gidiyor birinde yağ değişimi birinde periyodik bakım Maaşı bekledigim icin 100 150 km gecikme oluyor sizce önemi varmı tam 2k da serviste olmssinin
  11. D

KTM DUKE 390 TOP SPEED DÜŞÜKLÜĞÜ

Duke 390 alacagım alt devirleri çok güclü fakat motor 170 de bitiyor. R25 MT25 bile 35hp olmasına rağmen 190ı geçiyor bu 44 beygirlik motor neden 170 ??? CBR250 bile 170 görüyor 27 beygirle :D LİMİTÖRMÜ VAR BİLEN BİRİLERİ ANLATABİLİR Mİ,
  12. D

Gaz sabitken motorun sesinin teklemesi

Öncelikle Hayırlı Ramazanlar . Sorunum 2. 3. 4. Vites farketmeksizin gazı sabit tutuyorum motorun sesi tekliyor ama gidişatinda bir sorun yok tabiri caizse motor sabit devirde giderken nınını ritmini duyuyorum eskiden yoktu ya da dikkatimi cekmemişti Video:https://youtu.be/3i4I_5kaTBw
  13. D

FREN LAMBA

CB125R 2018 MODEL. ÖN FRENİ SIKINCA FREN LAMBASI YANIYOR FAKAT ARKA FRENI SIKINCA YANMIYOR ORJİNALİNDEN BÖYLEMİ ?
  14. D

yağ kokusu

Motorumdan ilk defa bir yağ kokusu aldım(YANIK KOKUSUDA DİYEBİLİRİM) . Normalde yağımın değişmesi gerek fakat ben zaman bulamadıgım ıcın 500 600 km gecikti yarın bakıma goturecegım. Bu yağ kokusu neden olabilir ? büyük bir sorunmudur? 17000KM CB125R
  15. D

kendi motorumla sınava girmek

Ehliyet teorik sınavını geçtim önümüzdeki günlerde direksiyon sınavım var. Kendi motorumu daha onceden almıştım . Oradaki sınav görevlilerine böyle bir teklif yapabilirmiyim bir kaç yerde kendi motoruyla sınava giren duydum
  16. D

motorda tahliye borusundan akan benzin?

Merhabalar. Ehliyetim olmadıgı ıcın motorumu sadece trafige kapalı alanda sürüyorum. benzinim bitincede arabayla gidip şişeye alıp gelip dolduruyoruz . 2 kere doldurdum bu şekilde 2 sindede benzini dökünce ayaklıgın yanında olan tahliye borusundan azcık benzin aktı . Sebebi nedir ? (Dururken...
  17. D

Kask önerisi

Merhaba motora yeni başladım kask alacagım . 1200-1600 tl bütçeye Sıfır kask önerisi olanlar yazabilirmi

Yeni mesajlar