Arama sonuçlarınız

1. sikayetname

bonzainin zararları lütfen bonzai kullanmayın

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-masrafsiz-motor-397214043/detay/arkadaşlar ben anlıyamıyorum gerçekten bu bonzaiden başka bişey olamaz üzerinde altın görebilen varmıdır acaba
  2. sikayetname

panelvan araçla motorsiklet nakliyesi yapıcam araç kantara girermi

arkadaşlar ankara balıkesir arası arkadaşımın panelvan kasa transporter aracı ile motorsiklet nakliyesi yapıcam bunun için aracın kantara girmesi gereklimidir yada k belgesi zorunlulugu varmıdır bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim :)
  3. sikayetname

arkadaşlar şu degişemler içinde motor için hayati önem taşıyan parça varmıdır

incelerseniz sevinirim arkadaşlar
  4. sikayetname

arkadaşlar sonunda motorumu aldım gibi bişey ama sizede danışmak istiyorum

Arkadşlar hepinize tekrardan merhabalar bu motoru aldım gibi bişey fakat siz degerli kardeşlerimede danışmak istedim arkadaşlar motor 2013 model 10 bin km de hasar kaydı yok fiyat olarak 10 bin tl ye anlaştık resmide aşşada benim hoşuma gitti ama sizede sormak istedim
  5. sikayetname

arkadaşlar balıkesir altınoluktan ankaraya motor nakliyesi yapılıcak tanıdık varmı

arkadaşlar 45 gün sonra balıkesir altınoluktan ankaraya cbr 250 r nakliyesi yapılacak bu işi nası çözeriz
  6. sikayetname

cbr 250 r aranıyor ( siyah )

arkadaşlar herkeze merhaba cbr 250 r arıyorum tercihen hasar kayıtsız hasar kaydı olursada 1500 -2000 tl yi geçmiycek şekilde 13 model ve sonrası için tercihen 20 bin km yi geçmemiş özellikle siyah renk eli yüzü düzgün cbr aramaktayım satmak isteyen arkadaşlar özelden yada konu altından...
  7. sikayetname

arkadaşlar 8 bin tl hasar kaydı olan cbr 250 r alınırmı

hepinize merhabalar arkadaşlar bi tane cbr 250 r var 2 ayrı kazadan 4 er binlira toplamda 8 bin tl gibi bir hasar kaydı çıkıyor fakat motor çok diri ve çok temiz motoru açılmamış tamir görmemiş kaporasını verdim pazarlıgınıda yaptım 9 bin tl fiyatı var 2013 model ve 23 binde motor...

Yeni mesajlar