Arama sonuçlarınız

1. yec

Nerde bu kelleler

Sarı sitede 45 civarında var, tabi çıkması. Sandık motor için yamaha'ya başvurmak gerekir. Üyelik formu neredeydi ?
  2. yec

Sizce Türkiye sosyolojik olarak iyileşir mi?

Biraz romantizm olacak ama ben de böyle düşünüyorum. Birkaç örnek uygulama düzeltme yoluna sokabilir. Ha bunun yanında sosyal, yazılı olmayan kurallar var ama, her seferde bir sorun.
  3. yec

2025 Motosiklet fiyat zamları

Vay arkadaş ya. Ayak üstü 100er bin koymuşlar neredeyse. O fiyatlara satabiliyorsun madem, neden insanları alternatiflere yönlediriyorsun ?
  4. yec

Video Hakkında Görüşleriniz Neler?

Öncelikle araçtan inince motorun durdurulması gerektiğini düşünüyorum. İlk olarak uyaran memur dışında düzgün bir davranışta bulunan memur olduğunu düşünmüyorum. Bunun sebebi motorcu kardeşlerim de olabilir. Beş parmağın beşi bir değil maalesef. Başıma gelmedi, anahtarımı almaya çalışan olursa...
  5. yec

600cc 4 silindir naked motosiklet kararsızlığı

Haha, ben aldığınıza pişman olursunuz anladım. Fiyat olarak gayet mantıklı.
  6. yec

Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Şehir içi çok seveceksiniz. Şehirler arası pek gitmek istemeyeceksiniz. Tekeriniz düz bassın. :)
  7. yec

600cc 4 silindir naked motosiklet kararsızlığı

Dayanamadan önceki son cümlenizi biraz daha açar mısınız ? :)
  8. yec

Honda Türkiye'de Motosiklet Üretimine Başlayacak.

Aradaki farkı da faturaya yansıtmayıp fiyatları düşürmedikten sonra, ister Hindistan olsun üretim yeri ister Japonya.
  9. yec

Yenilenen Honda PCX125 Türkiye'de Satışa Sunuldu..

Sıfır yok galiba ama, Medleyler de olabilir. :D PCX, Forza, Xmax, Nxmax... Bizde tutuyor her türlü. Efsane kasa corolla gibi..
  10. yec

Honda Forza 250 Kronik denmesi

Almanya'ya göçtü göçeli boşladı buraları. Okuyor ama cevaplamıyor. @gurcanozturk
  11. yec

Kocakafalı motorsiklet kullanıcıları için kask rehberi

Ahaha, sabah sabah güldürdün. Teşekkürler. :D Ben mağazadan aldım. Çok alternatif olmadığı için kafama en iyi uyanı tercih ettim. O bile sıkıyordu. Ama belli bir süre sonra, söylendiği gibi, ayara geliyor. Tabi yine farklı modelleri deneyip, rahatsız etmeyeni bulmak en iyisi.
  12. yec

Türk Lirası banknotları hakkında düşünceleriniz

Kredi kartı kullanıyorum. Toplu taşıma dahil her yerde geçerli artık. Puandır kampanyadır, işe yarıyor. Devede kulak ama, damlaya damlaya göl oluyor. Bizim burada pazarda geçmiyor henüz, ben denk gelmedim belki de. O da olmasa nakit kullanmayacak duruma geldim. Bu arada Kanada doları mıydı...
  13. yec

Ülkemizde'ki Commuter Açığını Japonların Kapatmaması

Katılmakla beraber, çok anormal olmadığını düşünüyorum. Çünkü daha ucuza alternatif var. Son kullanıcı kaliteye yöneliyor. Ama bu tür küçük cc ler çoğunlukla ilk basamak olduğundan genelde çok para bağlanmıyor. Soran arkadaşlara TVS / Bajaj öneriyoruz/öneriliyor. Evet japonlar görece uzun ömürlü...
  14. yec

GÜMRÜK VERGİSİ MOTOSİKLET

Yalnız ressivo ve strada harbiden şekil duruyor. Ve çok var piyasada. Strada birebir PCX hatta. Geçen PCX'in nardo grisi mi varmış dedim. Stradaymış. Xadv görmedim hiç canlı, ressivo da onun kopyasıdır tahminimce. İlgimi çekti ikiside. İnsanlar yerli malı ayağına bunlara yönelirlerse şaşırmam.
  15. yec

İzahı olmayan şeyin, mizahı olur 'a örnek.
  16. yec

Vay arkadaş bu neymiş ya. Sukuterlere motor hacmine bakmaksızın 4000 dlar mi koymuşlar ? Motorcu muhabbeti burada anlatmış. İncelemek isteyenler için Bu kullandığı sayfa. Bu da tebliğin yayınlandığı resmi gazete. 4000 dolar biraz abartı geldiği için Şurada Japonyadan gelen sukuterler için çıkan...
  17. yec

2. El Motor nerden alabilirim.

Letgo da takip edilebilir.
  18. yec

Bajaj Pulsar NS400Z

Koltuktaki gibi 5, bilemedin 10 dk oturursan tat verir belki. Daha fazlası elde ayakta titreme, mesanede gevşeme yapar. Hoş olmaz. Satmayacak olsam konfor sele düşünürdüm aslında. :)
  19. yec

Bajaj Pulsar NS400Z

Artçılı kısmı pek karşılamaz. Artçı selesi hiç rahat değil. Hoş sürücü selesi de değil. Bence xmax-forza- alım satım harici joymax olabilir..
  20. yec

18 Mart Şehitlere Saygı Sürüşü Hk.

2024 sürüşü öncesi açıklaması şu haberde var : Link. Milli bayramların hepsine katıldım bir şekilde ama, 5 senedir o yada bu sebeple 18 mart sürüşüne katılamadım. Bu sene bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum. Kısaca benden daha tecrübelisin bu konuda. Ben herhangi bir motosiklet kulübü yada...

Yeni mesajlar