Arama sonuçlarınız

1. uçanmotor

kilometreyle ilgili

100 Kilometrelik yolu 100 hızıyla gitsem 1 saatte 100 km yol mu yapmışmı oluyorum değilse nasıl hesaplanıyor
  2. uçanmotor

Kışın fiyatlarda

indirim oluyormu kışın motorlarda sıfırlar için soruyorum bir de şu scooter hakkında çok değerli yorumlarınızı bekliyorum http://www.kymco.com.tr/urunler/1001/scooter/3/agility_200i.aspx
  3. uçanmotor

Hırsızlığa karşı çözüm

Scooter ayak konulan kısma abusun zincirini sarsak öyle bir yere kilitlesek boşluk olmayacak şekilde sıkıcı tekere zincirlesek tekeri söküp motoru götürebilirler kiliti açamadıkları takdirde
  4. uçanmotor

Rampadan inerken

Mootoru kapatıp kullanmanın zararı olur mu veya zaten yokuş aşağı bi şey yakmaz mı dersiniz
  5. uçanmotor

motoru ilk alırken

bakım yapılırsa para istiyorlar mı her konuya bir link açılmayınca tınlanmıyo bende o yüzden böyle yaptım
  6. uçanmotor

motosiklet kehanetim

çok yakın zamanda hidrojen elektrikli vesaire motorlar olacak en geç 2016 bilemedin mayıs ta falan benzinli motorlar elde kalacak durumda onu gösteriyor biraz da yazmak için yazdım
  7. uçanmotor

garanti kapsamından çıkmadan motorda ne gibi şeyler yapılabilir

Buji değişimi yapılabilir mi lastik değişimi
  8. uçanmotor

servis satış tavsiyesi

scooter almayı düşünüyorum avr yakasından hangi bayileri önerirsiniz marka farketmesin yamaha aklımda var mesala yutubda izledim adam yağı değiştiriyor yağ son damlasına kadar damlıyor yağın bittiğini sanıyorsun adam hortumla üfleme yaptın baya kirli yağ çıktı bu gibi şeylere dikkat eden bilgisi...
  9. uçanmotor

Motor alınca eğitim bedava mı veriliyor

ve nerede veriliyor ücretliyse ne kadar kaç saat bilen var mı
  10. uçanmotor

Motor Fuarı

Motor fuarına isteyen herkes gidebiliyor mu giriş ücreti var mı varsa ne kadar kaç saat durabiliyoruz besaire bilgi verirseniz seviniriz tarihleri vesaire
  11. uçanmotor

Motor tavsiyesi

Merhaba 1.82 boy 80 kg yim ilk defa motor alıcam scooter bir çoğu yamahacı bana ne tavsiye edersiniz ve xmax 250 ile xmax momo design arasında ne fark vardır teşekkürler
  12. uçanmotor

yarı otomatik viteslerde

Yarı otomatik vitesli motorlarda vites değiştirmeye gerek var mı varsa nasıldır