Arama sonuçlarınız

1. kendineklasikci

Motosiklette Noter Devir Ücreti Hayırlı Olsun

Öyle ama işte, böyle böyle de hapis, mapus gençlik bitiyor. İnsan soruyor kendine bir de ne için kim için çabalıyorum..
  2. kendineklasikci

Motosiklette Noter Devir Ücreti Hayırlı Olsun

Bu ülkeden bir an önce sıyrılmak lazım böyle olmayacak. Hazır bir düzen de yok.( mal mülk olarak, yoksa düzen çok :/)
  3. kendineklasikci

50 cc kuba xboss

Üniversitedeyken tam zamanlı işe girmiştim o gazla niye motor almıyorum dedim ve bu motoru buldum. Motosiklet ehliyetim olmadığı için bu arkadaşı tercih ettim. Lafın kısası 2 yıl kadardır bende artık satmak istiyorum. Sahibinden ilanım
  4. kendineklasikci

İnsanlar Garip Olmaya Başladı..

Böyle anlaşalım. :) Barkın abinin dediği gibi bazı huysuz ,egolu, kel eğitmenler dışında samimi abilerimiz var camiada haklısınız.
  5. kendineklasikci

250 clx ilk marşta arıza

Cevap için teşekkür ederim. Asker sonrası almayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım. Size de kazasız belasız sürüşler. Tekeriniz düz bassın.
  6. kendineklasikci

Kusura bakmayın krallar onu düşünemedim. Hatamız affola 🫡🙂 1767622223 estağfurullah ama bazı genel tiplemelerin toplum adına yararsız birey olduklarını görmek için sosyolog vb olmaya gerek yok. :) (Özellikle tas kafalı tipler genelde şaşırtmıyor.)
  7. kendineklasikci

Kel kafasını s**tim. Tipinden yürüyüşünden ılık götlü biridi olduğu açık😡. Bunun gibilerin kafasını kaldırıma sürtsen sen suçlu oluyorsun.. Başta bende bisiklet yolunda giden motosiklet sandım, öyle olsa bile bu hareket doğru değil orası ayrı.
  8. kendineklasikci

250 clx ilk marşta arıza

Hocam konudan alakasız sıfır mı aldınız? Gidişi, duruşu tatmin ediyor mu? Bahsettiğiniz arıza dışında başka arızayla karşılaştınız mı? (Ben de düşünüyorum o modeli de o yüzden sordum. Aslında gönlümde royal enfield hunter 350 ve honda cl 250 var ama malum fiyatları 200e yakın🫤)
  9. kendineklasikci

Gezi rotanızı uygulamaya kaydetme

Doğru wikiloc çok ekonomik, güzel bir uygulama. Özellikle dağ yürüyüş ve bisiklet etkinliklerinde bol bol hazır rotalar da sunuyor.
  10. kendineklasikci

Gezi rotanızı uygulamaya kaydetme

Strava adlı uygulamada var mı acaba. Bisikletçi bir arkadaşım genelde o uygulamada kaydediyor gittiği rotaları. Hatta yürüyüşlerimizde de kayıt oluşturabiliyorduk.
  11. kendineklasikci

Lisanslı Egzozu DB Killer susturucu ile kullanmak?

Bence, İlla ses istenirse kawasaki zx4rr yada zx6rr gibi 4 silindir makinalar tercih edilebilir. Onun dışında egzoz takmak vb dediğiniz gibi çok gürültü yapıyor. Hele bir de 125 cc makinelere de replika egzoz takıyorlar ya, rezalet.. Tofaş egzozu gibi çirkin bir ses oluyor. Küba marka cg...
  12. kendineklasikci

Triumph Sahipleri Buraya !

Muhasebeci de ayarlamak lazım 😄
  13. kendineklasikci

Yeni başlayan birisi için Chopper önerisi

Hocam hızlı gitmek şart mı? Naked ve sport motor sürücüleride terörist gibi şehir içinde bile hız yapıyor..

Yeni mesajlar