Arama sonuçlarınız

1. kendineklasikci

16 yaş ruhsat

yaş 55 😄 saygılar abi, arkadaşın yerine ben utandım.🙂 Konuya girişinden de az çok güldüm "Beyler merhaba 16 yaşındayım:)"
  2. kendineklasikci

16 yaşındaki Defne Su Çelik'in hayatını kaybettiği kaza

Aİlesine Allah sabır versin. Sakarya'da pek trafik sağlıklı değil, özellikle kavşaklarda falan hızlı olan geçiyor, öyle bir trafik kültürü var.(Gerçi Türkiye genelinde, maalesef çoğunluk sürmeyi bilmiyor)
  3. kendineklasikci

Plaka Usulsüzlüklerine Rekor Ceza: 140 Bin TL

Şuan resmen coğrafya dersini bile seçmeli yapacaklar, eğitim sistemi tamamen felç duruma düşürülüyor.
  4. kendineklasikci

Plaka Usulsüzlüklerine Rekor Ceza: 140 Bin TL

Motorcular da olmasa trafikçiler işsiz gezecek. Son yıllarda zaten çevirmelerde de sadece motorları çeviriyorlar. Tabi güçleri lüks arabalara pek yetmiyor. (İçinden kimbilir kimin akrabası çıkacak bilmiyorlar.) Bakalım 2026 yılı cezalar toplamı kaç gelecek ve bunu kimler cepliyecek.(kimin...
  5. kendineklasikci

Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

Maalesef. Halinden memnun insan da çok. Bir kesim de kabullenmiş, kurban pazarındaki hayvanlar gibi sadece yiyip içiyor. "Onların yerinde ben olsam ben de öyle yapardım diyenler" zaten bambaşka kafa. Ahlak eksikliğimiz fazlaca var. Söylenecek çok şey var ama işte kitle belli, yani kimi kime...
  6. kendineklasikci

Askerlik yüzünden iş bulamamak

Düşünce olarak zorlu dönemler valla. Benim yaş da 24 daha fazla beklemem saçma. Tüm seçenekleri işaretledim (12 ay vb. )
  7. kendineklasikci

Askerlik yüzünden iş bulamamak

İlişki ve tek yaşama durumu dışında bende askerliği bekliyorum ve iş bulamıyorum. Normal şartlarda da zaten iş bulmak zor, bu askerlik haliyle iyice zorlaşıyor. Üniversiteden geçen sene mezun oldum ve aralık sonu gibi tecili bozdum. Dağıtım zamanını mayısa attı, daha bekliyorum. Galiba...
  8. kendineklasikci

Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

%100 Tehdit ettiler. Zaten kadının çocuğunu katlettikleri yetmezmiş gibi bir de utanamdan, sıkılmadan tehdit ve para teklifi.. Akp bu ülkenin kara lekesi olarak anılacak. Siyasal islam ve müritlerini cehenneme göndermedikçe bu yozlaşmış düzen devam edecek. Koca 25 yıl, çeyrek asırda ülkenin...
  9. kendineklasikci

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Tam bir hindistan motoru tipliler. Şu orjinal renkleri bile çirkin olur mu arkadaş.. Bİr de pakistan otobüsü gibi modifiye adı altında zulüm görüyor bu motorlar.
  10. kendineklasikci

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Kaldırımda yaya çarpmış.. Kamera kaydı vb. olsa bile kasıtlı şekilde itmek yada çekmek suretiyle düşürmemişse, olayı lehinize çevirmeniz zor gibi bence.
  11. kendineklasikci

Yeni yılda noter işlemi

Bugün 50 cc motorumu sattım, veznedeki hanımefendi güvenli ödeme zorunlu değil dedi.( galiba bu cclerde sorun olmuyor) Daha sonra diğer işlemlerde de 3600 TL bir ödeme çıktı.
  12. kendineklasikci

Yeni motorum Inazuma | Çanakkale - İstanbul yolculuğum

Hayırlı olsun.🤝🤝
  13. kendineklasikci

Otoparktan alınan 7-8 yıldır yatan 150KN projesi

Geçmiş olsun. Mesela garajınız olsa apartmandakiler size bu kadar karışamazdı.
  14. kendineklasikci

Otoparktan alınan 7-8 yıldır yatan 150KN projesi

Türkiye şartlarına göre proje işleri çok zor. Maliyeti bir kenara koyalım, projeye gereken vakti ayırmak neredeyse imkansız. Yoksa kim istemez kendine has bir motosikleti olsun. En kötü haftasonları ufak turlara çıksın. Ama dediğim gibi ülke şartlarında sağlam alet edevat ( tork anahtarı, lokma...
  15. kendineklasikci

Egzoz Manifold Yüzeysel Pas Hk.

Evet önüne bir nebze de olsun geçebilirsiniz. Hiç ellemeyince pas daha da çoğalıyor. Özellikle satış öncesi vb. Temizlemek iyi olabilir.
  16. kendineklasikci

plakanı aldım zaten :)

Doğal seçilim. 😄 Dediğiniz gibi yok yere insanları zora sokmaktan başka bir yararı yok. İlla slolom yapayım hakimiyetimi geliştireyim diyorsanız, açık otoparklarlar veya boş pazaryerleri var.. Tabi oralarda da abartmamak lazım. Çünkü o tip yerlerde bile ceza yiyen insanlar var.
  17. kendineklasikci

Bende bir huy var...

Eyvallah kral, bu yüce bilgiyi bize bahşettin.
  18. kendineklasikci

CB125F Alma Arefesindeyim

Honda ve tvs hakkında fikrim yok, ama listede cf motonun cl-x modelini görünce yazmak istedim. Fiyat olarak iyi geliyor, seneye almak istiyorum. Nk ve türevlerine göre daha sağlam diyorlar. Muhtemelen piyasası yavaştır ama 2. El alınırsa fazla üzmez bence.
  19. kendineklasikci

Bende bir huy var...

Hiç gerçek gibi bir duruşu yok zaten ince bir şey. Hatta bakımınıda yapmadım, ama yine de uzun dayandı. 1769076310 Dediğim gibi ben yıkanmayacağını bilmiyordum 😄, hiç özen göstermedim. Başlarda sevmiyordum ama çevremdeki herkesin hoşuna gidiyordu. 1769076435 Cidden öyle bir nane bu deri...
  20. kendineklasikci

Bende bir huy var...

Ben de de bir tane deri ceket var, liseden beri giyiyorum, ingilizce hocam hediye etmişti, garibanı çok hor kullandım makinelerde düz yıkayıp geçiyordum. Daha anca dökülmeye başladı. Üniversiteyi geçen yıl bitirdiğimi düşünürsek 7 yıllık bir ceket.

Yeni mesajlar