Arama sonuçlarınız

1. Bune

Bunca yıllık ön yargımı yıktım ebay' dan ilk alışverişimi yaptım :)

Heyecan hat safhada yıllarca gözümde yurtdışından bişey alınca sanki gümrük ona el koyacak bir daha elime geçmeyecek gibi bir ön yargım vardı sağolsun yeni nesil vblogger arkadaşlar (başta MotorcuMuhabbeti ) sayesinde biraz aydınlandım ve ufak bir meblağ ile ilk siparişimi verdim. Wireless...
  2. Bune

Bela mıknatısı mıyım neyim? Gel vatandaş gel yine ezdiler beni (Resimli hikaye var)

Artık korkar oldum bu tip başlıklar açmadan önce ama inanın abdestli geziyorum her an öteki tarafa gitme endişesiyle lakin yine de bi şekilde körler, ayılar, magandalar beni buluyor, neyse olaya dönelim. Cevahir alışveriş merkezinin arka tarafından kız arkadaşımı aldım iş çıkışı eve...
  3. Bune

Panik yapmalı mıyım? - Yüksek viteste motordan gelen cızırtı

Merhaba, Arkadaşlar bugün motorun rutin bakımlarını yaparken birşey dikkatimi çekti motor 3. vitesten sonraki viteslerde bir cızırtı sesi çıkarıyor. üçüncü viteste az dördüncü viteste biraz fazla beşince viteste ise en yüksek halde duyuluyuor yani vites yükseldikçe seste yükseliyor. Aldım orta...
  4. Bune

Sharp' tan 5 Yıldız alan en ucuz iki kask - Mt Revenge vs. Nitro Aikido "İnceleme"

Sharp' tan 5 Yıldız alan en ucuz iki kask - Mt Revenge vs. Nitro Aikido "İnceleme" Vitesli motor sevdama Nitro Aikido ile başladım Temmuz başından beri kullanıyorum dün yeni kaskım MT Revenge Reaper' da geldi ve bu forumun en popüler başlıklarından biri olan "hangi kaskı almalıyım" sorusuna...
  5. Bune

Ya bu kadarda ayı bir millet olamayız hiç mi beyin yok bu sürücülerde?

Yahu sabah sabah yağmur yağmış yerler sabun köpüğü gibi kayıyor iki maganda yol kavgasına tutuşmuş arkadan gelen benim önümdeki aracın üstüne kırıp önüne atlıyor benim önümdeki frenleri kızaklıyor arkasında ben zarar tabii ki motorcuya oluyor. Ya kardeşim nasıl bir beyin yapısı var bu millette...
  6. Bune

Trafikte canınıza en çok kimler kast ediyor?

Ben bu servis şoförlerinden bıktım arkadaş transporter ve benzeri ne kadar araç varsa (özellikle beyaz yolcu servisleri) katilden farkları yok taksilerden beter manevra yapıyorlar ayna desen hak getire taksiciyle yine göz hizasında kalıyorsun görüyor bunların aynaları da yüksek kendimi göstermek...
  7. Bune

Motorum çok benzin yakıyor sorunu nedir sizce?

2013 apache motorum var bildiğiniz gibi apache' ler 150cc, tvs başlığında bi çok apache sahibi 13 ila en fazla 17 kuruş arası yaktığını söylüyor ama benim motorum 20 kuruş yakıyor :( 2000' km oldu yada olacak (km saatini kontrol etmedim uzun zamandır) farklı benzincilerden benzin alarak test...
  8. Bune

Ön teker lastiği arka tekere takılır mı? Hayat meselesi yardım gerekiyor!

Arkadaşlar öncelikle konuya fabrika çıkışlı lastik kullandığımı ve bugünki yağmurda da bir kez daha anladığım gibi bu lastiklerin suyu gördüğü zaman buzda dans eder gibi hareket ettiğini belirterek başlamak istiyorum. Kış geliyor hayatım ellerinizde desem yeridir bana tavsiye verecek herkesin...
  9. Bune

Sürücü belgesi için yardım - Beyoğlu ilçe emniyet hakkında

Merhaba arkadaşlar günlerdir süren randevu alma çilem bugün zor da olsa çözüme kavuştu beşiktaş ilçe emniyetten randevu almak için uğraştım ama sistem beni son pencerede sürekli attı bende fırsat bulup beyoğlu ilçe emniyetten aldım. Burası nasıl bi yer? İşlemlerim hızlı yapılır mı? Tek duyduğum...
  10. Bune

Motorumla yolda kaldım :(

Arkadaşlar az önce motorum arka tekeri kilitledi ve hareket etmedi arkadaşımla denize gitmiştik dönüş yolundaydık iş yerime yakın bi yerde olay meydana geldiği için şirket garajına çektim şuan motor yatıyor size olanları anlatayım bi fikir verirseniz bu konuda içimi rahatlatırsınız. 40km civarı...
  11. Bune

Yarın ilk bakıma giriyoum yağ ve güzel arka çanta tavsiyesi bekliyorum.

2 haftada 500 km yaptım ve bakım göstergesi yanıp sönmeye başladı apache' mde. Yağ filtresi ve yağ değişecek sanırım önerisi olan varsa sevinirim daha rodajdaki motora açık yağ kullanmak istemiyorum hangi yağı önerirsiniz tavsiyeleriniz bekliyorum. Ayrıca fıstık yeşili olan bu 2013 kasa...
  12. Bune

500 liraya cbr 250.... Bu ülkede trafik polisi ne işe yarar?

Bulunduğum semtte sürekli cbr 250 ile gün boyu o sokak senin bu köşe benim gezen birileri var geçen gün bu motorun isteyene 500 liraya satılacağını söyledi bi arkadaşım nasıl yani taksitle filan mı diye sorunca abi bu motoru çalmışlar bana da teklif ettiler 500 liraya alır mısın diye açıkladı...
  13. Bune

Sonunda motorumu aldım ee peki şimdi ne olacak? :)

Bugün ödemesini yapıp apache severler derneğine bende kaydımı yaptırdım :) Scooter ile uzun süren ilişkimden sıyrılıp vitesli bi sevgili yapayım dedim tvs apacheye yöneldim pazartesi plaka ruhsat işlemlerini yaptırıp motorumu alıyorum inşallah. Aklımda olan bir kaç soru var bunları size sormak...
  14. Bune

Az kaldı ay sonu geliyorum :)

Merhaba arkadaşlar, forumu uzun süredir takip ediyorum bir çok faydalı yorum buldum alacağım motoru da bana yol gösteren yorumlar sayesinde buldum (2013 kasa apache rtr 150 :) ) Ay sonu ehliyetim çıkacak inşallah o zaman bende daha aktif olarak forumda olacağım. Başlamadan önce ekipmanlarımı...

Yeni mesajlar