Arama sonuçlarınız

1. B

Yavaşlarken Debriyaj kullanımı

Merhabalar; yaklaşık 4 aydır cf moto kullanıcısıyım. daha önce hep yarı otomatik ve tam otomatik araçlar kullandım. Ufak bir sorum var. Diyelim 3 ncü vites ile gidiyoruz, önümüzde bir sokak arası var ve biz sağ veya sol tarafa döneceğiz. bunun için vitesi 2'ye düşürüyorum. Tam dönerken hızım...
  2. B

CF moto hararet ve fan sorunu

Merhaba. 4 aydır cf moto 150 nk kullanıyorum. Hiç bir zaman hararet sorunu yaşamadım fakat bugün işe giderken 15 dakika yol yaptıktan sonra sol bacağımın resmen yandığını hisettim. Göstergeye baktığımda hararet ışığı yanıyordu. Yalnız fanın çalıştığını ne gördüm nede duydum. Yarın sabah...
  3. B

Zorunlu Trafik Sigortası

Merhabalar; Merak ettiğim bişey var geçen forumda birileri yıllık giderlerini yazmıştı motor için. bazıları 250-300 tl arası sigorta ödemesi yapıyordu. Ben bugün motoruma sigorta yaptırmak istediğimde en ucuzu 670 tl cıktı. Bu 200-300 tlye sigorta yaptıranlar nerden yaptırıyor ya ? Ben 2016...
  4. B

Sinyal lambaları

Merhaba. CF MOTO 150 NK kullanıcısıyım. 1 ay sonra muayenem var yalnız aklımda bi soru var. Benim ön sinyal kambalarım turuncu iken, arka sinyal lambalarım beyaz renkte yanıp sönüyor. Muayenede sorun olur mu ? Birde orijinal egzozum yok susturucu ile girip şansımı deneyeceğim. Zaten orijinalden...
  5. B

Antifriz kullanımı

Merhabalar; Sizlere ufak bir sorum olucak. Antifrizi motorlarımıza koyarken, doğruca radyatör içerisine mi koyuyoruz yoksa genleşme kabınamı koyuyoruz? CF moto 150 NK kullanıcısıyım ve genleşme kabına doldurabilmem için sağ grenajları komple sökmem hatta benzin deposunu bile birazcık kaldırmam...
  6. B

Cf Moto 150 hk.

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 ay önce bu motoru aldım. Kilometresi 15600 iken motor durduk yere kilometre sıfırladı ve 3360 a düştü. Hiç birşey yapmadığımız halde durduk yere 3360 a düştü. Neyden kaynaklı olabilir? Yada bu sorunu daha önce yaşayanlar varmı? Ve son olarakta bugün soğutma suyunun cok...

Yeni mesajlar