Arama sonuçlarınız

1. J

Artçı varken gidon kontrolünün aşırı düşmesi

65 kiloyum, arkama da 80 kg civarı bir arkadaş geçti.inanılmaz derecede kontrolsüz kalkış yaptım ve sürüş kontrolüm aşırı düştü.Bu normal mi yoksa acemilik mi? 100 km'nin biraz üzerinde yol katettim henüz.
  2. J

30 yaşın altında motor sahibi olmak

Bu yasin altında iseniz ve ilk sigorta policenizse çok yuksek teklifler alıyoruz hatta bazıları teklif dahi vermiyor.59 plaka cikartayim , İstanbul'da çok tutar dedim ama yine de en alt teklif olarak anadolu sigortadan 200 TL rakama kapattim.100'luk motor fakat sigortacılar bu fiyatın tamamen...
  3. J

Motosiklet yağmur altında kalırsa ne olur?

Maşallah İstanbul bugün epeyce yağış altında kaldı. Motoru da öylece açığa bırakmıştım.İlk motorum olduğu için de tecrübem yok.Kullanım kılavuzunda yıkarken km sayacı bozulabilir tarzında bir uyari vardı.Sizce ?
  4. J

CUB Motorlar için orta çanta

Gidon ile sele arasındaki boşluğu doldurmak amaçlı cub motorlara uygun bir orta çanta var mıdır? Kullanan oldu mu acaba? O kısmı doldurunca görselliğin de artacağını düşünüyorum fakat tam olarak ona uygun çanta var mı, yaptıran oldu mu, fikirlerinizi almak istiyorum.
  5. J

Aceminin, acemiye ekipman tavsiyeleri(Kask, mont ve dizlik içerir)

Bir süre önce aranıza katıldım ve yazılarınızı okuyarak bir şeyler öğrenmeye çalıştım.Öncelikle ekipmana ne kadar önem verilmesi gerektiği bilincine burada tam olarak ulaştım.Ben de sirkülasyonu bozmamak adına edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum.Motosikletten önce ekipmanlarımı...
  6. J

Randevu hakkında çok acil yardımınız lazım

Merhabalar. Kadıköy ilçesinden ehliyet için yarın sabah 10-10:30 arası randevum var. Adres olarak Sahrayıcedid görülüyor fakat trafik tescil büro amirliği Osmanağa mahallesinde(sanırım tadilat nedeniyle taşınmış).Kadıköy'den ehliyet alanınız varsa nereye gitmem gerektiğini söyleyebilir mi? Bir...
  7. J

Bu fiyatlar gerçek mi!!

www.motoreyon.com üzerinden alışveriş yapanınız var mıdır? Piyasadaki indirimli ürünlerin bile yarısı fiyatına Lazer kasklar falan var.Vertigo modeli 94 lira.Bu fiyatlara mümkün olmamalı, değil mi?
  8. J

Hayatımın en büyük kararı, dönüm noktasi...Yardım edin lütfen

Merhabalar.Motorsikletli ile alakasız bir problemimi sizinle paylaşmak istiyorum. Çevre Mühendisliği(i.ö) 4. Sınıfa gececeğim fakat dersler istediğim gibi gitmedi.60 lık geçme notu ve 45 kredi ders alma sistemli bir okul.Ayni zamanda gıda teknolojisi bolumune orgun eğitim olarak kayitliyim...
  9. J

Trafik ihlali gördüğünüzde ne yapıyorsunuz?

Yaya durumdayken ışık ihlali yapan minibuscuyu anında 155 polis imdata haber verdim.Gayet ilgili şekilde konum ve plakayı aldılar. Umarım gereken cezai işlem uygulanır. Boyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz?
  10. J

Amerika'dan Ekipman

Merhabalar. Amerika'daki arkadaşımdan motorsiklet ekipmanlarımın bir kısmını aldırmayı düşünüyorum. Öncelikle sorum; Türkiye ile fiyatları arasında çok fark var mı? Yani bu yapacağım şeye değer mi? 100'lük bir motor ile başlayacağım, ehliyeti aldım.Kendime ve kız arkadaşıma ekipmanı motor...
  11. J

Acemi, kurye olur mu?

Ehliyetim var fakat tecrübem sadece kursun verdiği 5 günlük eğitim ile sınırlı.Sürüş tecrübem yok denecek kadar az yani. Bulunduğum ilçede fast food tarzı sipariş dağıtan yerlerde çalışmak istiyorum.(Çorlu).Sizce işe alırlar mı, alırlarsa tecrübesizliğim başıma dert salar mı?
  12. J

Deprem Sonrası Hasar Hakkında

Ne alaka buraya, evet.Fakat soru sorabildigim tek forum burası.Bu yüzden özür dilerim. Sorum şudur ki, bu aralar depremler oldu.Özellikle Trakya bölgesi bundan etkilendi.Ailem İstanbul, okulum Tekirdağ'da.Haftasonu İstanbul tatilini bitirip Tekirdağ'daki eve girdim.Bina 18 katlı, TOKİ konutları...
  13. J

Yuki Yıldız 100-Mondial 125 ZNU

İlk motorum olacak ve bu ikisinden birini tercih etmek istiyorum.Mondial yerine Asyanın benzer modeli de alternatif olabilir.Sizce bu ikisinden hangisini ve neden tercih etmeliyim?(Ehliyetim yeni fakat sürüş tecrübem yok denecek kadar az)
  14. J

İlk kaza ama...

...ama nerden bileyim ki, acemiyim daha.İkinci günüm motor üzerinde.Bu pazar sınav var, umarım o vakte kadar hazır olabilirim.Hayatımda hic binmemistim motora, hevesliyim ve basaracagim inşallah.Sınavın yapılacağı yerde çalışıyoruz, yer köy yeri gibi aşırı mıcırlı bir alan.Motorsa, adı motor bi...

Yeni mesajlar