Arama sonuçlarınız

1. yarım akıllı

Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

benim sürücü kursunda çalışan bi arkadaş var da o diyo valla. tamamen serbest değil de 4-5 sokak var mesela arasından kafana göre seçiyosun gibi düşün. yukarıda yanlış yazmışım o yüzden xD
  2. yarım akıllı

Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

A2'den mi yükselttiniz acaba ondan mı? Trafiğe hep çıkılıyor diye biliyordum ben ama değilmiş demek.. Belki de kuralların 2-3 haftada bir değiştiği bi aralığa denk geldiniz o sıra "hop, lannn, hey" falan derken trafiksiz ehliyet aldınız. canım Türküyem
  3. yarım akıllı

88'de ehliyet alırken Sallami ağabey: 1771330881 ufak tefek değişiklikler oluyordu eğer aynı ilçedeyse ama şimdi güzergahı hocanın inisiyatifine bırakmak gibi bir mevzu konuşuluyormuş sanırsam. belli bir rotaya bağlı kalmadan, serbestçe yani. motorda uygulanır mı böyle bi şey bilemiyorum tabi..
  4. yarım akıllı

ben 2024'te aldım, sonra U dönüşü getirdiler, şimdi de trafik güzergahlarını değiştirmeye çalışıyolarmış galiba ama bilemiyorum.. sistem hala aynı yani aslında, malaka bi eğitim, sonra yallah trafiğe 16 yaşındaki çocuk haydeeee sitroennn
  5. yarım akıllı

okul bahçesinde sekiz slalom cart curt, sonra trafik güzergahında bi tur atıp okul bahçesine dönüş ve finito.
  6. yarım akıllı

Ben A alırken yazılı sınav fln olmadım, sınava girdim ehliyeti aldım direkt
  7. yarım akıllı

Motosiketinizle Hangi Ülkede Yaşamak İstiyorsunuz?

Bu arada Letonya'daki kadın nüfus %15-20 falan daha fazlaymış he, gotiklerin oranı karşılaştırılıp Letonya'ya bi çıkartma yapılabilir. Riga'ya bi bak çok iyi :D
  8. yarım akıllı

Motosiketinizle Hangi Ülkede Yaşamak İstiyorsunuz?

Gotik mimarisi yoğun olan yeri napçan ya? Gotik mimarisi yoğun diye gotik karı/kız oranı da mı yoğun sanıyosun? :D Olabilir bu arada he.. Öyle mi lam yoksa? O zaman Edinburgh, Prag, Strasbourg, Glasgow, Floransa falan bak. Şahsi tercihim Cadiz, İspanya.
  9. yarım akıllı

Yurtdışı Ekipman Alışverişi - Ülke / Şehir / Mağaza Deneyimleriniz & Önerileriniz

Valla en son ocakta Frankfurt Louis mağazasından IXS Tour Classic GTX diye bi kışlık mont aldım, 550 eurodan düşmüş 250'ye, son L bedendi.. Manyak hesaplıya denk geldi :D
  10. yarım akıllı

Kadın sürücü problemi

dedi Dumbledore, sakince.
  11. yarım akıllı

motorumu başka bir şehre göndermek istiyorum otobüsle nasıl gönderiliyor

muavine tembihle yanına oturtsun, varınca alacaklar de, bi de cebine 200lük sıkıştır halleder o işini
  12. yarım akıllı

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

çok rahat 2000 km yaparım günde, bi tane Hayabusa'sına bakar
  13. yarım akıllı

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

yağmurlar azalsın da ben bu dişli yağını öyle bi deniyim en iyisi :D
  14. yarım akıllı

o lodos neydi ya, bizim evde panjur var her pencerede allahın belası ıslık çalıp durdu kafayı yiyecektim
  15. yarım akıllı

bu tazeleme işi normal yapışkanlı zincir yağı için de geçerli mi peki? sabah elimle zincirin gerginliğini ve yağ durumuna bi bakıyorum, parmağım yapış yapış ve simsiyah oluyor zaten genelde, yağmurdan sonra bile olsa. bi de yağmurda 10-20km sürüyorumdur yağan günler. akşam eve 6.30 gibi...
  16. yarım akıllı

seninki şimdi kurye motoru ya, ayakkabıyı sildiğin ıslak mendille bi üstünden geçiyosundur arada bir ya :D benimki o kadar değil yine her haftasonu yıkıyorum ben :D 1770709236 orta sehpam olsa keşke. padok standı var, ona da her sabah 7'de uğraşmam valla ağabey ya. her haftasonu temizleme...
  17. yarım akıllı

yağmurda sürün abiler ya motorun arkası bazen sağ sol oynuyo çok keyifli :) benim moturun güncel hali... b*k akıyor XD bi de bu nası bi zincir yağı aq ya, güzel bi şey alayım haftasonu bari, Shell'den almıştım bu zincir yağını, artık kime yaptırıyorsa..
  18. yarım akıllı

Kadın sürücü problemi

gerçekçi cidden

Yeni mesajlar