Arama sonuçlarınız

1. M

Sizce bu ekipmanlar olmuş mu

Evet gördüğünüz gibi bu ekipmanları almayı planlıyorum... Sizce nasıl olmuş ? Eğer olmuşsa alıcam ileride kaskı arai ile değiştircem diğer ğarçaları herhalde değiştirmem eksik gedik var mı ?
  2. M

Videoyu izledikten sonra ekipmansız sürmez artık kimse

https://www.facebook.com/motosikletdunyasi/videos/1726093547605395/
  3. M

Motor alınca sigorta-plaka vb. Ücretler

Merhaba diyelim 2.el bir yamaha yzf r125 aldım ne kadar ücret öderim diğelim motoru 8.000 Tl ye aldım üstünde plakalo bir şekilde motoru kendi adıma geçirebilir miyim(16 yaş) zaten olan bir plaka için ne kadar öderim ? Birde sigorta falan derken 8000+ kaç tl cebimden çıkar ? Yardımlaeınız için...
  4. M

Bu ekipmanlar nasıl ?

Merhaba abilerim, Eğer bu çocuk küçük, bıktık sizden, sen en iyisi git 600rr motor al tarzı saçma sapan seviyesiz yorum yapacaklar lütfen devamını okumasın. 16 yaşındayım ve a1 ehliyeti ile 125cc'lik yamaha yzf alacağım. Ekipman bilgim olmasığı için okula her gün giderken gördüğüm mağazanın...
  5. M

Ekipman önerisi

1000tl ye ve 2000 tlye ekipman önerileri alabilir miyim mümkünse hepsi dahil olsun pek bilgim yok :/ bir ara bir liste vardı bulamıyorum onu neden 2 tane derseniz ise 2000 tl var sürücü kursu masrafları falan 1000 tl onu büyük ihtimalle ben ödemem ama olası bir kötü durumda diyelim ki ödedim o...
  6. M

Acemi 16 yaşında a1 ile 250cc motor alabilir mi

Merhaba, Ben 15 yaşındayım yakında 16 ya gireceğim a1 ehliyeti alacağım yani 125ccye kadar sürebiliyorum ama fiyatlar malum 250 ile aynı acaba ben a2 ehliyeti olmadan 250cclik bir motora sahip olabilir miyim plaka sı falan sorun çıkar mı hani babamın adına olucak diyelim ondada a2 yok a1 var...
  7. M

Kararsızlık anlet içerir

Merhaba bu motorlar arasında çok kararsızım pek bilgim yok özellikle supersport eğitim alacağım gerekirse farklı akademilerden tek tek sizce hangisini almalıyım ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ---------- Bu arada ehliyetim sadece a1 125cc...
  8. M

16 yaşında motora başlama supersport model

Merhaba bir önceki konumu bu yazıdan sonra kapatacağım çünkü çok yanlış şekilde yazmışım ozellikle KTM'yi :D sizin onerininz hangi modelden yana olucak bu kasım yazliacagim ve aralık - ocak gibi alacağım motorumu Altın elbiseli adamın videolarını 1 milyon kez izlemekten duramaz oldum şu an için...
  9. M

125cc lik motor önerisi

Merhaba abilerim sizlere bir kaç soru sormak istiyorum. Hazır Ocak'da yasa düzenlenmişken motor aşkımı gerçekleştirmek istiyorum. 18 Kasım 2000 doğumluyum bu kasım 16'ya girdiğim gibi müraacat edeceğim Youtube'da nasıl fren yapılır,nasıl kontra yapılır, nasıl vites değiştirilir gibi bir çok şeyi...