Arama sonuçlarınız

1. Tokus

kampana fren bir iki noktada sıkıyor

tam olan ayarda sonradan ayar vidasında sıkılaşma olmaz, pedal da düşüklük olursa balataların incelmesinden, onun için de ayar vidası sıkılır, 1 2 tur gevşeterek halledilebilir gibi olsada gerçek sorun hala duruyordur 🤙
  2. Tokus

kampana fren bir iki noktada sıkıyor

gestay formülü ile, balata tozları temizlenerek başlanabilir, açmışken kaplinler de kontrol edilir, varsa teker bilyası yoksa mil güzelce yağlanır, +fren teli
  3. Tokus

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

acaba 🤔
  4. Tokus

Kinetic zoom marş pinyon dişli değişimi

bunun kadar olmasada güzel yinede 🖖
  5. Tokus

peugeot pm02

pejo skuturda alt motorları sym den alıyor diye söylenti var, pm lerde olabilirmi?
  6. Tokus

Bobber, chopper, cafe racer vesaire..

yutupla aramız bozuk, instadan izliyoruz
  7. Tokus

komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

çekirdeğin alternatifleri
  8. Tokus

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

hobini işin, işinide hobin gibi düşün, 🤙
  9. Tokus

Bu sese kulak verin a dostlar.

rölanti ve düşük devirde fazla ses üretirken, gaza oturunca degişiyordur,
  10. Tokus

Yeni filminiz hazır beyler bu sefer gey mey yok

iki parmakla play tuşuna bastım, hintli bir video ile karıştı diye düşündüm, ses görüntüden önce geldiğinden olabilir, daha lezzetli işler gelecek gibi, r12 ile 🖖
  11. Tokus

Bu sese kulak verin a dostlar.

üfürme sesi gergiden olmaz ya, egzoz manifolt contası parçalandıysa benzer sesi üretir, gergiyse bir şeyi daha öğrenmiş olduk
  12. Tokus

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

bunun için başka bir motosiklete ihtiyaç yok, gerekli alet edevat olduktan sonra. yetkilideki işleri, etkili bir şekilde kendi yapıp sürüş için seleye atladığı zaman, o hissiyatın esamesi bile kalmaz. eldeki kuşun, daldaki kuştan değerli olduğu zamanlar vardır. bakış açınız para çokomel gibi...
  13. Tokus

22.Kasım.2025 - Çok şükür bugün de hımbıl olmadık. (400 km üstü rota içerir)

köftelerde, çöp şişlerde kesin leylek eti de var diye düşünmeye başladım.. 🤔
  14. Tokus

2017 Ducatı Monster 1200s karter terleme sorunu

tapaya 1-2 tur teflon bant uygulanıp terleme takip edilir, kullanılmayacak durumda değilse çok da fazla kurcalamamak lazım, değişen durumlara göre aksiyon almak tarafındayım 🤙
  15. Tokus

Motor yağ akıttı

geçmiş olsun. akacak yağ karter de durmazmış. cub lar yatık motor, yan yatmış bir cub taki akışkanlar (sadece motor yağı var zaten), motor dizaynından dolayı çok daha hızlı şekilde drene oluyor. motoru sağ tarafamı yatırdın.?
  16. Tokus

B Ehliyeti ile 250 cc Motosiklet Dönemi Başlıyor

nadir kullandığım bir tali yol var, ana yola bağlantısı trafik sinyalizasyonuyla sarı kırmızı yeşil, kamera yok. ben bu yolda hep beklerdim, çok uzun süre kırmızı yanıyor diye içimdende sinkaflardım. bir gün tek başıma bekliyorum, yanıma bir tane paketçi yanaştı, abi dedi; "buradaki sensörler...
  17. Tokus

50CC Motorlara Trafik Sigortası

adamlar bilale anlatır gibi anlatmış, hala bik bik.. gerek yok. genelde scooterlar oluyor 50cc, scooterını değiştiremeyip sigorta yaptırmak isteyenler, önce gidip bir yerde silindir piston değiştirsin, sonra tüv'de tespit yaptırıp gitsin sigorta poliçesini kestirsin. b ehliyet ile 50 cc...
  18. Tokus

50CC Motorlara Trafik Sigortası

sigorta istiyorsan sat 125lik al 50cc lere sigorta yapılmadığını bir tek cuma hutbesinde söylemediler
  19. Tokus

Kasım indirimleri!

kasım indirimi,
  20. Tokus

vespayı sadece geyler sürmez yeni videonuz hazır

başlık gay turnusolu.. 😅

Yeni mesajlar