Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
attiğın görsel yama yapılmış bir çukur olabilirmi? numaralı gözlüğün varsa takmadan çıkma, yok ben bunları devamlı çukur görüyorum diyorsan, torbacının adresini özelden at 🤙
birde "oran" var orada "ratio" giriş mili ile çıkış milinin dönüşleri arasındaki ilişkiyi yöneterek hız ve tork arasındaki dengeyi belirler.
bu değişim ile 2 ile çıktığımız rampaları 4 ile, düzde uzun adımlarla koşar olduk. rx9_110cc
- CL250'de mesela sistemi sürüş sırasında komple devre dışı bırakma gibi bir seçenek yok. Fakat CB650R gibi TFT ekranlı modellerde var. Sistemi aç/kapa yapabildiğiniz gibi pedal hassasiyetini de ayarlayabiliyorsunuz. CL250 de neden yapmadınız yani?
cl250 için sistem prematüre zaten
tercihim...
o2 öyle çalışmaz, ecu afryi o2 sinyallerine göre ayarladığı için, görev yapmayan sensörden dolayı yakıtı hep yüksek gönderir, kısaca yakıt sarfiyatı artmışsa o2 den şüphelenebilirsin
paylaştığın görseldeki bir tracker, yapımı gayet kolay, para harcarsın, gerekli malzemeleri toplarsın ve inşa edersin.
uzun sele falan demişsin, bratstyle bir araştır, benim favori custom projem olur.
motoru değiştirmek senin için daha iyi, 110'dan 125'e çevrilmiş sfc50 gene yetmeyecek sana, tay 100'ü almadan önce de deneme sürüşü yap mutlaka.
yerinde olsam sfc nin ön arka dişli ve zincir değişimiyle dönüşümünü test ederdim
hız derdin olmamalı, bindiğin ve düşündüğün motosiklet için, tork seni daha mutlu etmeli, elindeki sfc50 için silindir piston ve zincir dişliler ile yapacağın setupla ekonomik olarakta tatminkar değerlere ulaşırsın.