Arama sonuçlarınız

1. Tokus

Merhaba geçen gün çukura girdim durum bu şekilde

attiğın görsel yama yapılmış bir çukur olabilirmi? numaralı gözlüğün varsa takmadan çıkma, yok ben bunları devamlı çukur görüyorum diyorsan, torbacının adresini özelden at 🤙
  2. Tokus

Cross enduro motorlar nasıldır alınır mı?

bütçe sorunun yoksa wr 125, 2026
  3. Tokus

Dişli Değişimi İle İlgili

birde "oran" var orada "ratio" giriş mili ile çıkış milinin dönüşleri arasındaki ilişkiyi yöneterek hız ve tork arasındaki dengeyi belirler. bu değişim ile 2 ile çıktığımız rampaları 4 ile, düzde uzun adımlarla koşar olduk. rx9_110cc
  4. Tokus

Orjinal manet yerine kullanılabilecek manet önerisi

https://enduromarket.com/
  5. Tokus

Honda E-Clutch Deneyimi - Otomatikleştiremediklerimizden misiniz?

- CL250'de mesela sistemi sürüş sırasında komple devre dışı bırakma gibi bir seçenek yok. Fakat CB650R gibi TFT ekranlı modellerde var. Sistemi aç/kapa yapabildiğiniz gibi pedal hassasiyetini de ayarlayabiliyorsunuz. CL250 de neden yapmadınız yani? cl250 için sistem prematüre zaten tercihim...
  6. Tokus

Buji nerede?

https://www.google.com/search?sca_esv=fa30f98f2ff67e07&sxsrf=ANbL-n6a-n3z-fwtAyhqnzmPhlruu3j1Aw:1770385361997&udm=2&fbs=ADc_l-Ym83eF2W2q10JlPCFMq0huOz9oiUogKNr6mxbUZYMPlnQuRPcecxOlLZ9vUutZx2-U2fPO5hOVhFmf4FvSh6P2mseP6n7aczOlmXlNWFSooAxi890AqkACf0FHhCYMjN1ugoEntysD_tP_7r4XHmd7NUVHpq1P8mUwYCRc_-jN8...
  7. Tokus

Herkes haddini bilecek. 800.000 km ! Respect!!!!

"o" hep burda.. 💥
  8. Tokus

Cup vites problemi

9. Tokus

Fukaralar İçin Motosiklet Önerisi

eskiler bilmez.. https://tr.kamaxgroup.com/
  10. Tokus

Otoparktan alınan 7-8 yıldır yatan 150KN projesi

kaç km. yürüdün de kırıldı?
  11. Tokus

Honda CL250 Benzeri Motor Önerisi

yerinde olsam 2.el e-clutch olmayan cl alır geçerdim, bu sınıfta tek, muadili yok
  12. Tokus

2 zamanlı cross önerisi

nisanda geleceğini söylüyorlar yenilenmiş 2026 model yamaha wr serisi, fiyat nedir? 125- 250 ikiside gelirmi? bunların cevapları bende yok. 🤙
  13. Tokus

Tvs raider torku gitti

o2 öyle çalışmaz, ecu afryi o2 sinyallerine göre ayarladığı için, görev yapmayan sensörden dolayı yakıtı hep yüksek gönderir, kısaca yakıt sarfiyatı artmışsa o2 den şüphelenebilirsin
  14. Tokus

Drift L performans sorunu

her şey tamamdan sonra ikinci viteste yokuş çıkamıyorsan önce basınç testi yaptır subap ya da sekman olma ihtimali yüksek
  15. Tokus

Brixton projelendirmesi Ve fikir çalışması.

scrambler sever olarak bilirdik sizi, sunray tam bir caferacer, bu dönüşümü neye borçluyuz. 🤙
  16. Tokus

Otoparktan alınan 7-8 yıldır yatan 150KN projesi

paylaştığın görseldeki bir tracker, yapımı gayet kolay, para harcarsın, gerekli malzemeleri toplarsın ve inşa edersin. uzun sele falan demişsin, bratstyle bir araştır, benim favori custom projem olur.
  17. Tokus

Lifan tay 100

15-38 de tork artışı istiyorsan en kolayı ön dişliyi küçültmek, yada arka dişliyi büyütmek. ön dişli sök tak işleri daha kolaydır.
  18. Tokus

Lifan tay 100

motoru değiştirmek senin için daha iyi, 110'dan 125'e çevrilmiş sfc50 gene yetmeyecek sana, tay 100'ü almadan önce de deneme sürüşü yap mutlaka. yerinde olsam sfc nin ön arka dişli ve zincir değişimiyle dönüşümünü test ederdim
  19. Tokus

Lifan tay 100

hız derdin olmamalı, bindiğin ve düşündüğün motosiklet için, tork seni daha mutlu etmeli, elindeki sfc50 için silindir piston ve zincir dişliler ile yapacağın setupla ekonomik olarakta tatminkar değerlere ulaşırsın.
  20. Tokus

Motosiklet önerisi

*hoorrt 6 aylık o paraya TT güzel bir cruiser yapar hala

Yeni mesajlar