Arama sonuçlarınız

1. 4strings

Honda Honda CRF 1000L Africa Twin Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı Başlığı

Hocam elinize sağlık. İmkan ve kabiliyet olunca keyifli işler. Yalnız Africanın hakkını yemeyin; ben far ampulu için motorun depoya kadar bütün grenajlarını söktüm. Manuale bakmasam kesin parça arttırırdım :)
  2. 4strings

Aynı Motor - Farklı Performans Konusu

Hint motorlarında bu tarz farklılıklar olabiliyor. Kalite kontrolü ile alakalı oldupunu düşünüyorum. Biz 2 tane Bajaj v15 almıştık, ikisinin performansı da titreşimi de dediğiniz gibi farklı farklıydı.
  3. 4strings

4Riders markası ve ekipman tavsiyesi

4 Riders'in vantuzlu depo üstü çantasını ve kışlık eldivenini kullanıyorum. Vantuzlu çanta artık pek bulunmuyor. Eldivenin de parmağında sileceği var, kullanışlı. Memnunum ben. Yalnız botları biraz ince.
  4. 4strings

Kadın sürücü problemi

Kadını erkeği yok aslında; herkes trafiğe çıkacak, taşıt kullanacak diye bir kaide yok. Ehliyete başvuran kişilere detaylı psikolojik ve fizyolojik testler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ne var ki böyle bir uygulama yapılırsa kadınların erkeklerden daha büyük oranda eleneceğini düşünüyorum...
  5. 4strings

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Hocam aynı hacim Duke ve RC şasileri aynı mıdır? Bilginiz var mı? Ben Duke'un viraj ve fren performansını çok beğenirdim. RC ile farklar neler? Bu arada sizin dediğinizden bağımsız motosiklet kağıt üstündeki verilere bakılarak alınmaz. Bu hataya biz de çok düştük zamanında. Deneyimlemek lazım.
  6. 4strings

Lifan tay 100

Lifan pony vardı sanırım aynı motor var üstlerinde. 100e çıkıyordu zorlanmadan. 4 vitesliydi tork da fena değildi.
  7. 4strings

hiç arkadaşım kalmadı

Genelde motosiklete başlamak yönünde öneriler olmuş. Ben de şu açıdan yaklaşayım. En kalender, mütevazi, arkadaşça olan motosiklet sürücüleri hangileri? Y ada tam tersi; hep rekabette olan, sidik yarışına giren, yenileri depresyona itebilecek davranışlar gösterenler hangileri? Krosçular /...
  8. 4strings

150-170bin tl arasına a2 uygun motorsiklet önerisi

Dominar 250 400 e göre daha çok titriyor olabilir mi? bana öyle gelmişti de.
  9. 4strings

Başka şehirden sıfır motosiklet alıp kargo ile teslim almak güvenli mi ?

Birincisi hiç bir bayi parasını almadan (peşin ya da taksitli) motora adınıza işlem yapıp fatura kesmez, ruhsat plaka çıkarmaz. Yani motoru teslim almadan parasını ödeme gibi düşünceler olacak iş değil. Burada gerçekten de firmanın ne kadar köklü olduğu önemli. Zaten işlemler sırasında size şasi...
  10. 4strings

Hjc v10 yerine alternatif kask

Malesef bu retro kaskların hiç birinde güneş vizörü yok. Çok şık kasklar aslında.
  11. 4strings

CB125F Alma Arefesindeyim

90 bin civarı önde abs si olan iknci el Hero X pulse düşünebilirsiniz
  12. 4strings

Hero X-Pulse 4v Kırmızı 2023 10600km

Kendisiyle pek bir gezdik eğlendik, yolları ayırma zamanı. Detaylar: Motosikletin ilk sahibiyim. Ağustos 2023 yılında trafiğe çıkmıştır. Kazası yoktur. Alındığı günden beri kapalı garajda muhafaza edilmiştir Sürüşler dışında yağmur yüzü görmemiştir. Gece açık havada kalmamıştır (yaklaşık...
  13. 4strings

Motosiklet ve Video Trendleri

İngilizlerin inceleme videolarını beğeniyorum. Adam reklamsa bu reklam motoru diyor ona göre anlatıyor mesela; ya da kendi motoruysa bile eksilerini söylemekten çekinmiyor. Kulağınıza tecavüz eden müzik yok, Boşlıkları kesilmiş, koşturur gibi, aralıksız düz duvar gibi geçitsiz, essiz konuşmalar...
  14. 4strings

Motosiklette Ellerim Neden Uyuşuyor ?

1- Yazdığım yanıtın hiç bir yerinde emir kipi yok, "emredersiniz" falan tamamen kendi ifade tarzınızın yanlışlığını yansıtma çabası. 2- Majesteleri falan derken insanlara yukarından bakıp bak bu İngilizcesi, bak bu da Türkçesi bak bu da daha da en Türkçesi diyen ben değilim, bakın bakalım kim...
  15. 4strings

Bu yanıta katılıyorum. Ben de farklı şekilde aynı şeyi söylemeye çalışıyordum. Aynı motor, aynı sürücü, aynı eldiven falan hepsini belirtmemin nedeni özellikle buydu. Verdiğiniz makale tam olarak bunu açıklamıyor. Orada başka bir sonuç çıkmış. Şimdi @Okan Sinan Ocan en öz Türkçe ile soruyorum...
  16. 4strings

Motosiklet Garantisi hk.

Bence markadan markaya fark etse de garantiyi bozmamak daha mantıklı. Benim X-Pulse da 2 yılı aşmasına rağmen ( düzenli götürdüğüm için 5 yıl garanti geçerliydi) balansör mil rulmanı değişimi (ki bu işlem de motoru komple söküp takman anlamına geliyor ve hatta sökmüşken değişebilecek çok şey...
  17. 4strings

@tommygun ya gözlerinde, ya anılarında ya da gördüklerinde bir sorun var bence :D Aynı sürücünün aynı ekipman ile aynı motoru aynı şekilde kullanırken; gidon topuzu takıldıktan sonra ellerde azalan uyuşmayı nasıl açıklıyorsunuz?
  18. 4strings

Bu Civata Nedir?

Hocam çektiğiniz fotoğraflarla Honda globale bir e posta mı atsanız?
  19. 4strings

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

CT 125; Sırf sana benziyor diye Bu gün Altai Tank 125 e baktım Suçluluk hissimi atamadım Hep hayallerimde kaldın
  20. 4strings

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Bu motoru çok araştırmıştım zamanında nerdeyse alıyorudum. Sonraki Derbiler böyle güzel değildi. 1767615220 Beğenmenize ve vakit ayırmanıza çok memnun oldum. Zaman az, yol uzun, motor da ufak olunca tam tadını çıkaramadım gerçekten. Ne var ki bir arkadaşım rotanın benzerini bir kez de...