Arama sonuçlarınız

1. 4strings

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Japon commuterleri bitiren bence aynı fiyata daha güçlü ve teknolojik hint motorlarının bol ve çeşitli olarak piyasaya sürülmesidir. (zamanında YBR/YS 125 fiyatına NS200 alınıyordu mesela) Çin markalarından uzak duran kitleye orta yolda bir alternatif sunulmuş oldu. Aynı zamanda çoğu hint...
  2. 4strings

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Sıfırı taksitli satılanlar genelde ikinci elde ölü fiyat oluyor. Araç fazlalığından satayım dedim ben de X Pulse'ı ama fiyatlar öyle saçma ki, uygun bir fiyata da ilana koymuştum ama vergisini muayenesini bakımını her şeye rağmen karşılayıp elimde tutmak daha mantıklı hale geldi. En azından...
  3. 4strings

Ankara06Chopper ekibine denk gelme anım

Bu gaz açma kültürünü edinememişiz demek ki. CC ye frekansa ve genliğe göre anlamları değişiyor demek ki.
  4. 4strings

Ankara06Chopper ekibine denk gelme anım

Selam vermek için gaz açılmasını ilk kez duyuyorum. Kornaya basma, selektör yakma ve elle selam vermeyi biliyorum da gaz açmayı ilk kez duydum. Benim gaz açarken gördüklerimde genelde bak benim motorumunn sesi çok çıkar ya da benimki daha hızlı diyor gibi algılıyorum. Arkadaşların dediği gibi...
  5. 4strings

Ktm 790/890 eksantrik mili problemi – KTM camshaft failure

10 yıl oldu keyifle kullanmaya devam ediyorum.
  6. 4strings

Bıktım zincir temizlemekten

Zincirimi geçmişte ne zaman gaz yağıyla temizlediysem sonrasında hep uzadı ve değişmesi gerekti. Artık hiç temizlemiyorum sadece 500 de bir yağlıyorum. Ömürleri daha uzun artık.
  7. 4strings

Trafik denetiminde motosiklet ayna yeri tartışması çıktı

Ben de şu jant kapaklarına uyuz oluyorum. Ticarilerde çok var. Aracın genişliğinden çok daha dışarı taşıyor ve bazıları bunu yandaki arabaları çizmek için kullanıyor. Motordaysan da parçalar atar ayağı. Gelişmiş ülkelerde teker çamurluktan daha dışarıda olamaz diye kural var ama bizde ya yok ya...
  8. 4strings

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

Beklerim hocam haberinizi. SID gerçekten iyiydi çağın ötesindeydi, efektleri 3 kanalı falan gerçekten de iyiydi. Hatta insanlar gerçek SID bulup synthesizere çeviriyorlardı. Roland nedir hocam 2000 dolar mıydı neydi o zamanki fiyatı. Sanırım klavyenin synthesizerını direk ses kartına...
  9. 4strings

Bu dediğinizde haklılık payı var. Ancak oyunların çoğu bana basit geliyor. Bazıları var ki hala çok iyi mesela the train, power at sea, Apollo 18 ya da Kamyoncunun bahsettiği supremacy gibi. Atari st nin grafikleri Amigaya yakındı gerçekten ama onun popülerliği audio uygulamaları sayesinde oldu...
  10. 4strings

Burada epeyce bir oyun mevcut. Burada da emulatorler. İş gerçek bir Amstrad'da kasetten oynamaya gelirse iş biraz karmaşıklaşıyor. O bilgisayara özel üretilmiş program ve kablo gerekir, bulunur mu bilemiyorum. Ben Amiga için bulmuştum bir set, PC'yi Amiga'ya bağlayıp disketeleri çift yönlü...
  11. 4strings

Hocam uzun zaman önce abone olmuşum zaten ama senin bu videoyu beğenemiyorum bir türlü. Yani basıyorum basıyorum olmuyor niyeyse. Bu arada ben böyle bir iş çıkarmaya çalışsam kaç zaman uğraşırım pc başında. İyi olmuş 80'lerin elektronik pop tarzına SID arpegio akorlar eklenmiş. (Onları iyi...
  12. 4strings

Cok iyiymis. Supremacy i ciktigi zamanlarda denemis bir sey anlamamistim ama son zamanlarda ozellikle c64 versiyonunun muzigine bir cover yapsam mi diye dusunuyorum ama elimde yarim kalmis projeleri bitirmem gerek once. Oyuna da bakayim emulatorde bir tekrar, evdeki tv de scart girisi yok...
  13. 4strings

Vay ne çok 64 cü varmış buralarda. Amiga almak için (hala durur) satmıştım 64 ile 1541'i. Madem öyle abilerime şunlardan verelim: Örnek 1 Örnek 2 Örnek 3 Örnek 4 Hadi bir de Amiga çalışması örneği, buhranlı zamanlardan
  14. 4strings

Abs beyin arızası ve çözümü

Bendeki Philips 170s monitör de arada bozuluyor aynı şekilde kafasına vurunca düzeliyor. Validenin tv sinin led takımını vida arttırmadan falan değiştirdikten sonra bir güven geldi. Söküp bakayım diyorum zaten 25 yıllık falandır. Bozulursa da değiştiririm artık. B Bu arada ABS olayına...
  15. 4strings

Zamanında TRT 3 den kasete çekmiştim çok da severek dinlemiştim. O zamanlar anlamadığımız için bilmiyorduk da sonradan öğrenince hay.. demiştim kendime. Sonradan remiksi de 90 larda bir çıkmıştı. Parça sıkı parça bu arada. Ayrıca Commodore 64 te oyunları varmış bu adamların ya da neyseler işte.
  16. 4strings

Honda NX500 izlenimlerim

Çok güzel olur. Aileyi buraya getirdik ama gelinir yeni bir yerlerde kalınır rota üzerinde icabında. Hatta -satmazsam- Hero ile gelirim crf de olunca yol seçmeyiz hiç. 😍
  17. 4strings

En Sorunsuz KTM modeli

Spormotonun ustasıdır kendisi. Motorlara hakim her şeyini biliyor.
  18. 4strings

En Sorunsuz KTM modeli

Sabri usta var aslında.
  19. 4strings

Honda NX500 izlenimlerim

Ankara 380 km ama geliriz tabi. Aslında daha iyisi nallıhan beypazarı gibi bir yerlerde buluşup oralarda gezmek olabilir. Bu arada KLE yi 10 yıla ve 70.000 km ye yakın sürdükten sonra KTM aldığım için satmıştım ama çok güzel motordu. Ta kendisi şu:
  20. 4strings

Honda NX500 izlenimlerim

90 ların teknolojisi eski KLE 500 bile 10 kilo daha hafifti.