Arama sonuçlarınız

1. 4strings

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Ben de klasik tipte bir motor kullanıyorum. Decathlonun katlanır çantalarından bir tane bacak çantasına koyuyorum (aslında mont cebine de konabilir de başka şeyler için bacak çantası gerekiyor) Alışveriş falan yapınca onu kullanıyorum bagaj olarak. Küçük ama hayat kurtarıyor. Farklı renkleri de...
  2. 4strings

Kask çeşitleri hakkında detaylı bilgi talebi

Full face tercih etmelisiniz. İçinde vizörü olursa gündüz / gece geçişlerinde ve tünellerde rahat edersiniz. Yarım ve ya jet kaskları önermiyorum. Kask kafanıza tam oturmalı. Kask sabit tutulduğunda kafanız kask içinde dönmemeli. Almadan denemek çok iyi olabilir. Hem beden ölçüleri hem de kafa...
  3. 4strings

Şarjlı lastik şişirme pompası

Evet. Sadece turbo ve enjektör eskisi gibi. Arıza verir mi bilmiyorum. İkisinin arızası da sıkıntılı. 150k km önce motor yapılmış ancak antifriz koyulmadığından çok sorun yaşadık. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım. Ha akis rotili muhtemel ses yapıyor da öyle ufak şeyleri dert etmiyorum :D Bakımda...
  4. 4strings

Kesinlikle haklısınız. Bizdeki sorun araç bize gelip karavan yapılmadan önce bir kaç defa feleğin çemberinden geçmiş olması :) En azından şanzıman, soğutma sistemi, üst kapak, ön takım sıfırlandı :D
  5. 4strings

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

250 cc 125 cc ye göre daha hızlı gider. Daha hızlı gittiği için de durması için daha kaliteli frenler gerekir en azından. Bu teorik olarak böyle tabi. En çok fark son süratten ziyade yokuşlarda ya da ardçılı sürüşte falan belli oluyor. Son süratte elbette fark eder epeyce ama diğerini daha çok...
  6. 4strings

Rüzgar

İzlediğim bir videoda eski Yugoslavya ülkelerinden birinde iri yarı kalıplı bir adam KTM 1190 adv ile rügar nedeniyle yol kenarına çekmiş dururken ayakta duramadı devrilmişti de başka bir motosiklet kullanıcısı arabasından inip adama yardım etmişti. Öyle rüzgar da olabiliyor bazen.
  7. 4strings

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

Abi tecrubelerinizi ve izlenimlerinizi hala bekliyoruz :)
  8. 4strings

Bu soğutma sıvısı yüzünden jumper ile bir kaç defa yolda sorun yaşayıp en sonunda üstkapak tüm radyatörler borular vs yenileyince sorun ortadan kalktı ama düzelene kadar da ömrümü yedi.. Araç 590 bin km de
  9. 4strings

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Güzel günlerde kullanın kazasız belasız. Motosiklet çok güzel görünüyor.
  10. 4strings

KTM SDR 1290/1390 VS SUZUKİ GSX S1000

Herkesin etkilenmesi farklı olacak orası kesin de 20 dk kadar otobanda kullandım hızlı dittiğim de nun yarısı kadardır. O sürede öyle etkiledi beni. Alışık bünye farklı tepki verir tabi.
  11. 4strings

KTM SDR 1290/1390 VS SUZUKİ GSX S1000

İki motosikleti de kullanmadım ancak 10 yıldır 1190 adv s i sorunsuz kullanıyorum. Bir keresinde motorumu monster 1200 ü olan bir arkadaşla değişmiştim. Bir hafta boyun ağrısından çektim. Motorumu daha çok sevdim. İvmelenmesi çok çok iyi olsa da yüksek süratte naked gerçekten de çok mantıklı...
  12. 4strings

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

üç aşağı beş yukarı aynı komponenlere sahip olur. Zaten fiyatı da en çok onlar belirliyor. Bir de hondanın üzerine koyduğu ekstra fiyat. Bir de motor ancak avrupada üretilirse vergi avantajına sahip olur ama orada da işçilik yüksek olacağı için yine de pek bir fark olmayacaktır.
  13. 4strings

Akü tavsiyesi (r25)

Ben epeydir Bosch kullanıyorum. Üstündeki orjinal yuasadan bile fazla dayanmış olabilir.
  14. 4strings

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Muhtemelen CL 250 fiyatına gelir. O da peynir ekmek gibi satar mı şüpheli.
  15. 4strings

Yağ Göstergesi?! Motorsiklet için nerden bulabilirim ?

Yağ göstergesinden kasıt sıcaklık mı basınç mı?
  16. 4strings

Punto aleti lazım aslında. Şarjlı süpürge içinde 10 tane 18650 miydi neydi pil vardı 3 - 3 - 3 ve tek şeklinde paketliydi mecbur elektronikçide punto yaptırdım. Hatta eski radyo mp3 caların bataryası nokia bataryasıydı onu da değiştirdim li ion 18650 ile. şarj / deşarj koruma devresine punto...
  17. 4strings

işte o da bende yok. Bendeki de aynı micro usb olanıydı.
  18. 4strings

Xiaominin pompasını almıştım epeyce bir süre önce. Güzel şişiriyor ama bir süre sonra bataryalar bozulup bir lastiğin havasını bile tamamlayamayacak hale geliyor. Bataryalar da tümleşik, söküp değiştirmek çok zor. Bunu yaşadıktan sonra Amazondan bir ürün buldum; xiaominin 1.5-2 katı eninde...
  19. 4strings

Yamaha Cygnus L Sinyal Gecikmesi ve Takılı Kalma Sorunu

Cygnus bence çok güzel bir skuterdi. 100cc Cygnus benim xc115 D'elight ten daha hızlıydı. Merak ettiğim sonundaki "L" lüks mü long mu? Bu arada arızanızın oluş biçimi de ilginçmiş. Ben de oyumu flaşör lehine kullanıyorum. Yine de sinyal seçicisinde temas problemi de olabilir ona da bakmak iyi...
  20. 4strings

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Bildiğim kadarıyla çok eski ve bakımsız olmadığı sürece hiç bir yıl üzmeyecektir. Yalnız X maxın bir önceki kasasında uzun farlar başarısız bence. Bu arada vitesli ve skuter arasında sizi en az yoracak konu vites bence. Skuterin rüzgar soğuk yağmur kruması açık ara öndedir. Vites küçük bir...