Arama sonuçlarınız

1. D

Son fikir alışverişi :)

Kawasaki bence çok isterim hocam, ama maalesef 500 bandına çıkmak beni aşırı fazla zorlayacak 450 bandı max şu anda, bi motorcularla konuşucam, aprilianın kendi yetkili bayisi ama diğerleri normal motorcu bakalım oda kafamı çok karıştırdı yarın ola hayrola :)
  2. D

Aynen öyle hocam bakalım, Honda bayilerinde 507 bin fiyat verdiler izmirde bir motorcuda 450 bine var 0 orayla görüşücem olursa güzel olacak. Hayırlısı diyelim.
  3. D

12-13bin km 125CC tecrübem var yaş 23 ilk gerçekten büyük makinam olacak, Kuşadasındayım bu arada burada hem honda hem aprilia yetkili bayisi var ikisininde servisi yakın. Aprilia yeni bir motor olduğu için ve gelecekte ne sorunlar çıkarabileceğinin belirsizliği beni Hondaya daha çok itiyor...
  4. D

Kafamın hondada olma sebebi bu güvenirliliği ayrıyetten parça bulunurluğu, ama gönlüm nedense hala rs457de akıllanmazım galiba 😁
  5. D

benimde gönlümden geçen rs457 ama aklım honda diyor bilmiyorum 😁
  6. D

Değerli arkadaşlar, son olarak Aprilia457’nin zamlanmasından sonra kafam karışmıştı. Lakin şimdi kafam net çekeceğim krediyi arttırarak Aprilia RS457 ve ya Honda CBR500R arasındayım hondayada zam geleceğini söyledi yakınımdaki bayı 500.000 civarında olacağı söylediler. Ama sarı sitede hala 450...
  7. D

A2 sınıfında racing motor önerisi

Maalesef öyle oldu, kararsızlık kaybettirdi.
  8. D

Galiba benim motor almamam gerekiyor. Her şeyi okeyleyip karar veriyorum mutlu mutlu uyanıp bi bakıyorum. MOTORA ZAM GELMİŞ. Ben gerçekten bu ülkede yaşamak istemiyorum artık.
  9. D

Aprilia RS457

Arkadaşlae iyi forumlar herkese. RS457 aktif kullanan dostlar varsa motor hakkındaki fikirlerini ve maceralarını dinlemek isterim. İyi forumlar :)
  10. D

Son karar olarak Aprilia RS457 düşünüyorum. @LynXMaSTeR ’ın son dediği fikrimi dahada netleştirdi. Ekonomisini düşünmekten gerçekten istediğimiz motoru almak yerine daha kolay satabileceğimizi alıyoruz. Bakalım en yakın zamanda alacağım. Kullanan dostlar varsa fikirlerini alabilirim. Herkesin...
  11. D

Hocam aldınmı rs457 peki nasıl sürüş kısmı
  12. D

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, kesinlikle motor alırken bunu düşünmek bende istemezdim. Ama malum ekonominin durumu ortada mecburen bunuda düşünmek gerekiyor. 😊
  13. D

Yalana gerek yok görünüşü gerçekten cezbediyor ama tek olayım görüntü değil. Sadece hem sürdüğüm anlarda keyif hemde satmak istediğimde öldürmeden fiyatını satabileceğim bir şey almak istiyorum. 1744879830 Maalesef sıfırının olmaması ve ikinci ellerininde güven vermemesinden dolayı düşünmüyor...
  14. D

temizini bulabilirsem R25 ile RS457 arasında kaldım çok fazla. Kullananlardan bilgi almam gerek galiba net karar verebilmek için. 1744867914 Öncelikle teşekkürler. Ninja 500 maalesef bütçemi çok fazla aşıyor. Yoksa kim istemez ki. Dediğiniz gibi satış konusunda sorun olabilecek motorlar RC ve...
  15. D

Kesinlikle çok güzel tercih olur abi ama cbr500 e bile bütçe olarak zorlayarak çıkabilirim. O yüzden listeye ekleyemedim. 1744836980 RC390 hakkında herkesin söylediği bu konu evet haklılık payı çok yüksek. R25 benimde ilk tercihlerimden biriydi lakin 0’ının piyasada olmaması ikinci ellerininde...
  16. D

Öncelikle herkese iyi sürüşler. Kafamı kurcalayan bir soruyu sormak istiyorum sizlere tavsiye ve önerilerinize açığım. Aklımda RC390 almak var ama r25 de o fiyatta yine biraz bütçeyi arttırarak CBR500 de olabilir. Fikirleriniz önemli, iyi forumlar.