Arama sonuçlarınız

1. ceymier

Geri geri gelmek?

Motorsiklette dik bir rampada yol kapali veya her hangibir nedenden geri gelmek istedigimde sıkıntı basliyor.hemrn tribe giriyorum geriliyorum motor cok agir iniyorum millet bana bakiyor bazen yardim edelim diyen biri bile cikiyor geri geri gelmenin bir teknigi varmidir?
  2. ceymier

Yagmurlu havada sinava girdim.

Merhabalar oncelikle bugun motorsiklet direksiyon sinav girdim.donuma kadar islandim bu yagmurda motor surdurduler. Sorun ise 1 kere motor kendiliginden istop etti karburatorlu mondial 1 bin tl motoru ile sinava girdim bide kirmizi isikta geciYordum zor durdum geri aldim. Sizce gecmismiyimdir...
  3. ceymier

Grenaj ayri ucret etiket ayri ucret.

Cbr 125 sol grenaj 180 tl fakat uzerinde stiker yok.stiker baktim 150 tl istiyorlar.beyaz renk tricoler 2015 cbr icin bunun orjinali felan yokmudur.kendinden stiker olan.resmen soygun stiker ayri ucret grenaj ayri ucret
  4. ceymier

125 cbr trafik sigortasi

Cbr 125 2015 e trafik sigortasi olarak 400 tl cikti Ehliyet alma 2015 yilinda aldim yasim 22 Acaba dayimin uzerine mi alsam motoru 42 yas 2005 ehliyet almis kazasi felanda yok kac para cikar onun uzerine
  5. ceymier

Cbr 125 on grenaj fiyati

Merhabalar cbr 125 grenaj ucretleri ne kadardir sol on grenaj servisi aradim 200 tl dedi sizce daha uyguna bulabilirmiyim
  6. ceymier

Kalite mi güc mu?

Forumlarda gunlerce gezdim pulsar 200 ns ile cbr 125 karsilastirdim pulsarda 200 cbr gore daha kuvvetli fakat yuksek kilometrede Dokulme yapiyormus motor hic pulsar 200 ns kullanan varmi tavsiye eder misiniz yoksa cbr 125 alip kafam rahat mi olsun
  7. ceymier

400 tl ekipman aldim

Ls2 275 tl kask 50 tl eldiven 50 dizlik aldim Yeterlimidir bide dirseklik alsammi acaba
  8. ceymier

Yeni lastiklerimi buyuk taktirsam

Merhabalar cbr 125 arka lastigi 130 ben 140 taktirsam.herhangibir sorun olurmu
  9. ceymier

Eksoz sesi 125 cc farki

Merhabalar benim aklima su soru takildi Cbr 125 te ayni eksoz sesi cikiyor. Cbr 250 dede ayni eksoz sesi cikiyor. Cc farki var aralarinda ama sesi degistiren silindir sayisimi ?
  10. ceymier

Surata iz yapan kask

Internetten kask aldim.olculeri yanlis hesapladim herhalde s kask boyutu kafama zor giriyor.vede 30 dk sonrada yavas yavas sanki aci vermeye basliyor cikartincada suratimda harita gibi oluyor kask butun hatlari suratima geciyor.kask kucuk mu aldim kafama sokmak icin kaski iki yanindan geridirip...
  11. ceymier

Beyaz far veya xenon hakkinda

Merhabalar oncelikle. Cbr 125 xenon takilirmi bide duydugum kadari ile yasakmis fakat millet beyaz farla geziyor goruyorum cbf lerde bile var beyaz far yasak mi acaba
  12. ceymier

Zincir atmasi.

Merhabalar oncelikle. Kucukken bisiklet kullanirdik ve zincir atardi motosiklette boyle bir sey var mi cbf lerde oluyormus yuksek hizda giderken atarmi
  13. ceymier

Kisin motosiklet fiyatlari dusermi?

Merhabalar cbr 125 veya pcx 150 almayi dusunuyorum 2 arasinda kaldim fakat fiyatlari cok yuksek cbr 125 2015 modele en dusuk 8 bin tl istiyorlar pcx ayni o civarlarda bence cok yuksek kisa dogru fiyatlar inermi 0 motosiklet fiyatlari duser mi?
  14. ceymier

Megelli 250 r alicam satabilirmiyim

Merhabalar oncelikle. Megelli 250 r alicam 6.000 tl 500 km de motoru daha sonradan satabilityim yoksa elimde patlar mi 5000 tl felan en kotu satsam bindigimi kar sayarim
  15. ceymier

Cross kask sehir ici kullanim

Merhabalar derbi etx almaya karar verdim.bu ay sonumda alicam fakat kask da alicam 400 tl butce ayirdim cross kask almayi dusunuyorum.derbi etx enduro benziyor sekil olarak cross kask gider fakat sehir ici kullanimda nasil olur hizlaninca ugultu yapar mi
  16. ceymier

Derbi etx kalite ve durumu

Scooterla uzun kilometre yaptiktan sonra artik vitesliye gecme karari aldim.cross motor almak istiyorum.fakat boyum kisa 1.70 boyuma uygun binip baktigim bir derbi cikti.vitesli motor tecrubem yok denecek kadar az. sizce alayimmi.elimde kalirmi satabilirmiyim
  17. ceymier

scooterdan crosa gecis.

Merhabalar scotter kullaniyorum otomatik vites honda 150 pcx fakat cros gecis yapmak istiyorum.daga bayira cikmicam sadece istanbul ici kullanicam.yanliz hic vitesli motor deneyimim yok scoterla 1000 km sehir ici kisa mesafe yaptim.boyum 1.70 kilom 57 sizce almalimiyim kullana bilir miyim...
  18. ceymier

Motor Alacagima Araba Mı Alsam?

Merabalar Öncelikle... Askerligim Bitti Askerden Önce Motor Kullaniyordum... 250 cc Motor Almayi Dusunuyorum ama fiyatlar 12-15 arasi... Bu parayi Verene Kadar 15 16 17 Milyar Arasi On Numara Arabalar Var Motora Zevk İçin Biniyorum ama Arabaya Mi donsem Sizce verilirmi Bu kadar Motora Para
  19. ceymier

Bu Aynayi Nerden Satin Alabilirim ?

Merhabalar Öncelikle Bu Videodaki cbr 125 aynasini nerden bulabilirim aradim aradim bulamadim ?
  20. ceymier

Yeni Bir Hayat Kabusa Döndü...

Öncelikle merhabalar... 1 yil önce tasindik.Yani İl Degistirdik.İlk baslarda yeni bir hayata baslayacagim için seviniyordum. fakat bu dusuncem sonunda kabusa döndü.hayal kirikliklari ve yanlizlik... arkadaslarimi dostlarimi geride biraktim... hattimi facebookumu butun her seyimi kapattim ve yeni...

Yeni mesajlar