Arama sonuçlarınız

1. musclegent

Motor için kredi hakkında

Selam arkadaşlar Kısmetse bu hafta işe başlıyorum motorumu alabilmek için. *İlk girişimde maaş bordromla gitsem bana kredi verirler mi ? *Çekeceğim tutat : 15.000 Tl *Taşıt kredisine mi giriyor ihtiyaç kredisine mi giriyor ikisinin avantajları dezavantajları nelerdir.? Geri ödeme nasıl sizin...
  2. musclegent

BÜYÜK ARŞİV... Yeni başlayanlar için ekipman önerileri

Selamlar Lütfen katılım yüksek olsun herkes bu ekipmanlar hakkında tecrübesini yazsın. Arkadaşlar kısmetse Ekim sonunda A ehliyeti alıyorum bende yavaştan ekipmanlar netleşmeye başladı O yüzden bi kaç seçim arasından sizinde tecrübe ve önerinizle alacaklarımı kararlıştırayım. Artılarını...
  3. musclegent

Acerbis Profil Pantolon

Selamlar ; Arkadaşlar bi pantolon buldum Alpinestar görünümünde çok hoş ve fiyatı çok uygun (225TL) aranızda bu ürünü kullanan varsa görüşlerini paylaşabilirmi bizlerle
  4. musclegent

Büyük zincir kilitlerin motora bağlanması hakkında(resim içerir)

Arkadaşlar selamlar. Zincir kilit olarak bunu alacağım yanlız bi sorum olacak bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim Şimdi bu kilitleri motorun şasesine mi bağlıyoruz yoksa tekere mi ya da başka yere ? Eğer şasiye bağlanacaksa örneiğin CBR250 in şasesine girebilimi çünkü çok ama çok kalın...
  5. musclegent

dURT markasının kullanan tecrübe edinen arkadaşlar gelsin

Arkadaşlar merhaba Ben Mont , Eldiven , Pantolon araştırması yapıyorum motor için ve bu markayla karşılaştım. dURT Bildiğim kadarıyla yerli üretim Türk malı bi marka. Aranızda bu markanın montlarını eldivenlerini dizliklerini pantolonlarını vs kullanan var mı tavsiye ederler mi ? Şimdiden...
  6. musclegent

İnternetten ekipman alma sorunsalı. . . . .

Arkadaşlar merhaba Ben Ankara'da ikamet ediyorum lakin gerek mağaza azlığı, gerek çeşit , gerekse fahiş fiyatlar dolayısıyla internete yöneldim... Şimdi sorun şu ben mont almak istiyorum mesela Kırklareli Özdinç Motor'un sahibinden deki montları çok uygun ve hesaplı ayrıca çeşit çok fazla...
  7. musclegent

Moto-Kurye Eğitimi hakkında

Moto-Kurye eğitimi hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı aranızda? Eğitim ücreti ne kadar hangi illerde oluyor vs.. bilgilendirirseniz sevinirim...
  8. musclegent

Ankara'da motor mağzası önerileri hakkında tavsiyenizi alayım

Arkadaşlar kask denemeye gidicem lakin Ankara'da bildiğim mağzalar şunlar: -Ulusan Motor -Mototan -Motomax Sizin de bildiğiniz yerler varsa sevinirim Ankara'da olan arkadaşlarımızda yararlanır. Şimdiden teşekkürler
  9. musclegent

Ani karar değişikliği AN MESELESİ. CBR250 vs PULSAR 200RS

Arkadaşlar herşey tamamdı kesin karar CBR250 den yanaydı ama ta ki bugün PULSAR 200RS ile tanışana kadar. Honda CBR250 ile ilgili herşeyi biliyorum ve ikinci el planlıyorum. Lakin Bajaj Pulsar 200RS ın 10.990 TL Sıfır fiyatını görene dek. Yardımınıza ihtiyacım var . Bajaj Pulsar 200RS motor...
  10. musclegent

Tüm kask markalarının Türkiye Distribütörlerini PAYLAŞALIM

Arkadaşlar Türkiye'de olan kask markalarının dağıtımcılarını yani Distribütörlerini burda paylaşırsak daha kolay ulaşılabilirlik ve bilgi sahibi olacağımızı düşünüyorum Lütfen herkes bildiği markayı ve Distribütönü yazsın Benim şu an öğrendiğim LS2 : Özen Motor ( Ayrıca bu firma , Kenan...
  11. musclegent

Forum kullanmasını bilmeyenler var ?

Arkadaşlar. Herkes doluşmuş Moto-Sohbet'e. Herhangi bişeyi sormak için hemen Moto-Sohbet e konu açılıyor. Oysaki konunun adresi başka forum Bu nedenle cogu arkadas baska forum başlığında açtığı konuya 1 mesaj yokken , Moto-Sohbete aynı mesaja 20 kişi cevap veriyor. Adminler bu işe el atmalı...
  12. musclegent

Marushin KASK hakkında

Selamlar Marushin marka kask kullanan varmı aranızda . Testlerden oldukça başarılı çıktığı gözüküyor. 1. elden tecrübe edip kullanan varsa görüşlerini bizimle paylaşırsa sevinirim Özellikle 777 serisi sharp testinten 5 yıldız almış
  13. musclegent

CBR250 R Sarı siyah modeli hakkında

* Tüm motosiklet.net üyesi arkadaşlara selam olsun:cat: * Kısmetse bende aranıza katılacak motora yeni başlayacak olan bi kardeşinizim :) * Uzun araştırmalar sonucu başlangıç olarak en iyi motorun Honda CBR250R olduğuna karar verdim. * Lakin renk konusunda kısıtlı olmasından dolayı zevkime...

Yeni mesajlar