Arama sonuçlarınız

1. F

Duke 390 parça sıkıntısı ve pahalılığı? Nerden temin edebiliriz?

Merhaba herkese, daha öncesinden 390 hakkında bir konu açmıştım eski kasalardan falan baya şikayet görünce vazgeçtim ve yeni kasa almaya karar verdim kendi motorumu bir kaç güne satıyorum ve 18 bin km de 17 model bir duke buldum bulunduğum ilçede nasipse onu alıcam fakat bir kaç soru kafama...
  2. F

İki zamanlı Motor Ne Kadar Maliyetli?

Merhaba, hem farklılık olsun hemde hobi olsun diye iki zamanlı cross almayı düşünüyorum kx250F veya tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz hem piyasası daha fazla olan hem uygun güzel falan. Konumuza gelelim iki zamanlı motorlar bildiğim kadarı ile çok masraflı deniyor saatlik bakım olayları vs var...
  3. F

Şasesi kaynaklı motor kullanmak??

Merhabalar hekrese bugün yol üstünde MT25 li bir arkadaşa denk geldim selamlaştık falan muhabbete koyulduk motorunun şasesinin üst grenaj altından yırtıldığını ve argon kaynak ile kaynatıp geri kullandığını söyledi kırılma olayıda kaza falan değil şaseyi bloğa bağlayan hatta ön koruma takozu...
  4. F

Eski Kasa Duke 390 Kullanmış veya Bilgi Sahibi Olanlar Doluşun

Selamlar, bu yazı daha farklı bir aletle geçirmek istiyorum aklımda duke 390 var şuan MT 25 kullanıcısı olarak torka hasretim ilk devirleri dolu torklu bir motor istiyorum eski kasa isteme sebebim hem daha uygun fiyatlı hemde kilo bakımından yeni kasaya göre 13 kilo daha hafif videolarını...
  5. F

Debriyaj Balatam mı Bitiyor? Performans debriyaj balatası işe yarıyor mu?

Selamlar, daha önce bir yerde okumuştum debriyaj balatasının bitim sinyali diye vitesi 4 5 e alıp kaldırmayı deneyin eğer motor kalkıyorsa bitmiştir yazıyordu. Bugün denedim 5 te kalktı 25 30 km hıza gelince sadece teklemeye başladı o hıza kadar kalkış yaptı motor hatta 6 da bile kalkıyordu ama...
  6. F

100 110 bin TL ve altı Cross önerileri

Merhaba, şuan mt25 kullanıyorum ve bu tarzdan biraz sıkıldım o yüzden cross almayı düşünüyorum ama pek istediğim tarzda bulamadım torku yerinde güzel bir makina öneriniz varmı?
  7. F

Debriyajı bırakınca gelen tık sesi

Daha önce yoktu böyle bişey tahminim zincirin bolluğundan oluyor diye düşünüyorum ama yinede fikir alayım sizdende debriyajı bırakınca kalkarken sanki zincir bir anda geriliyor ve tık sesi geliyor gibi bide motor biraz çekişten düştü gibi zincir ayarım şuan bozuk ve gevşek zaman bulup...
  8. F

Çamurluğa damlayan boyayı nasıl çıkartırız?

Arkadaşlar merhaba nerden nasıl geldi bilmiyorum ama çamurluğumda boya damlası var yani boya olduğunu düşünüyorum bunu kendi boyasına zarar vermeden nasıl çıkarabilirim?
  9. F

Shell V Power vs Full Save

Normalde hep v power alırdım fakat bugün dikkat etmedim pompacı arkadaş full save koydu aklıma takıldı aralarında ne kadar fark var v power performans açısından daha iyi diyorlar daha performans olarak pek bişi hissetmedim gerçekten bi etkisi varmı?
  10. F

Anlas Viento Sport vs Mitas Sport Force plus

Daha önce lastik konusu açmıştım ama araya bişiler girdi alamadım tekrar son araştırmamı yaptım şuan en çok önerilenler anlas viento sport ve sport force+, anlas ıslak zeminde bile teker yapıcak kadar tuttuğu söylendi fakat çabuk biten lastik dediler sport force içinde olumsuz bişey görmedim...
  11. F

Sport Force+ vs rosso 2 vs pilot street

Motorum mt25 bu üç lastikten hangisini önerirsiniz?
  12. F

Mt25 Lastik Önerisi

Mt25 kullanıcısıyım şuan kullandığım lastikler kabak değil ama çok dandik yani 1 2 3.Vites hiç bozmadan yanyan gidebiliyorsunuz teker deseniz imkanı yok sarmaktan başka bişey yapmıyor virajlarda düşme hissini ensenizde hissedebilirsiniz fren deseniz sizi daha çok hızlandırıyor. Rosso 2 düşündüm...
  13. F

Yüksek Hızlarda Vites Atarken Sarsılma

Motorumla 100+ hıza çıktığımda vites atarken sarsma oluyor yani ani hızlanırken devir doldurarak atıyorum yüksek hızlarda vitesi her attığımda gidonda sarsma oluyor gaz kesmeyip atıyor olsam yapması normal ama öylede yapmıyorum sizce sebebi nedir aşırı rüzgar vardı ondan olabilir mi çünkü daha...
  14. F

Kazadan Sonra Motordan Soğumak

Bu duyguyu eminim ki bir tek ben yaşamamışımdır motoru almamın üstüne 1 hafta olmadan bir kaza yaptım hatasız düşük km li motorum artık eskisi kadar masum değil.🙂 yaptığım kazada karşı taraf suçlu neyse buraları geçiyorum motorda gidon ve amortisör boruları yamuldu manetin ucu koptu ve arka yan...