Arama sonuçlarınız

1. K

Kask altına bandana veya balaklava takmak mantıklımı?

Siz şakamısınız kimden bahsediyorsunuz siteye üye olduğuma bin pişman ettiniz beni adama bak 32 yaşında olduğum için yaş tutuyor diyor gidin işinize gücünüze bakın ne kadar işsiz adam varmış burda motosiklet sayfasınamı geldim geyik sayfasınamı geldim belli değil
  2. K

Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

Finasterid ne oluyor? Özellikle kask takıp motosiklete binerken ve bindikten sonra oluyor boş bir çevreyolunda sürerken sıfır stres ama trafik yada emniyetten sürünce nefesim daralıyor yüzüm uyuşuyor
  3. K

Motora birşey olurmu?Antifriz boşalmış

Peki en fazla ne kadar kullanabilir en az sıvı eksilten motosiklet olduğunu bile düşünsek? Kaç ay gider?
  4. K

O su ne zaman biter genleşme tankı bomboşmuş hepsi dökülmüş
  5. K

Konu açmıştım kimse görmemiş arkadaşın motorun genleşme tankındaki hortum kopmuş antifriz boşalmış eli girmiyormuş hortumu takmaya beni aradı sordu motorla 10 km gitmiş birşey olmamış bende hararet yaptırma birşey olmaz dedim kullanmaya devam ederse bir sıkıntı olurmu
  6. K

Benim bu forumda eski mesajım yok bu bir ikincisi abuk subuk şeyler yazmaya devam edersen sana biraz sonra balkona geçip takılacam içerde misafirler var kulaklarını güzelce çınlatacam sen ama bi psikoloğa görün neye ikna olacan adama bak ya 😄senden özürde iknada bekleyen yok git mhrs üzerinden...
  7. K

fanila başka kask başka kask kafada sallanıp sürtünmüyormu ağırlık yapmıyormu ben 30 40 senedir kask takanlar varsa onlarında yorumunu bekliyorum 1759080521 Kardeşim senin psikolojinmi bozuk sorduğum soruya bak senin yazdıklarına bak ne yazmışım sen ne yazıyorsun
  8. K

O ne demek ne oluyor? Akrapoviç egzozla ne alakası var bunun kasktan bahsediyorum ben kask saç konusuna takılan çok insan var
  9. K

Varsa 30-40 yıldır motosiklet kullanıp kask ve saç konusunda yorumlarını bekliyoruz
  10. K

Genleşme tankının hortumu çıkmış antifriz boşalmış kullanmaya devam ederse sorun olurmu?

Arkadaş aradı az önce bana sordu bende hararet yaptırma dedim foruma sorayım dedim takamıyormuş eli girmiyormuş 10 km falan kullanmış bir sıkıntı yok dedi, birşey olurmu? Olursa ne olur? 1759080676 Kim yardımcı olabilir? 1759084288 Cevap verebilecek kimse yokmu
  11. K

istanbul içi rs200 için moto tamirci önerisi

Yaşın kaç bilmem ama ben 20 yaşından 25 yaşına kadar cebim 50 100 liradan fazla para bile görmemişti ne motoru bisiklet bile alacak param yoktu çünkü çalışmıyordum bekardım o zamanlar saç traşını bile kuaför arkadaştı veresiye olurdum,tütünü bile zor alıyordum o yaşta harçlık topluyordum...
  12. K

Peki buna ne diyeceksiniz??
  13. K

Kırmızı efes üzümüde çok iyi geliyor bana, kan akışını dengeliyor 1759072781 Aç karnınamı içiyorsun
  14. K

Sadece genlemi peki, bazı arkadaşlar var saçına bakıyorum nerdeyse alnı full dolu iğne atsan kafasına düşmez ama bazılarınada bakıyorum adamın motosikletle alakası yok hayatında kask takmamış ama kel bu hususlarıda değerlendirdim fakat benim saçım önceden iyidi, bu geni saçlı olan arkadaşlar...
  15. K

O nasıl bir fayda sağlayabilir 1759055729 Hayır karışmadım ptsd ne oluyor? 1759055779 Nasıl yani nereye yönelecem
  16. K

Kafam rahat etsin diye büyük almıştım kafamı sıkmasın iyice havasız kalmasın kafamda kask olduğunu hissetmeyeyim diye aldım ama öyle el girecek kadarda büyük değil sadece 1 beden falan büyüktür bandana takınca tam oluyor, öbür türlü çıplak kafaya giyince yolda rüzgar ve motorun sallanmasıyla...
  17. K

Kask büyükse bandana takarak kaskın tam oturmasını sağlayabilirmiyiz? Bide bu bandana ve balaklavalar saçımıza hava girmesini engellermi sonuçta kaskın hava girişleri ne kadar etkili olabilir zaten kaskların saç döktüğünü düşünüyorum bandana falan takarsak dahada havasızmı kalır önerileriniz nedir?
  18. K

istanbul içi rs200 için moto tamirci önerisi

adamları asgari ücretli diye küçümsüyorsun ama bindiğin motor asgari ücretlinin bile beğenmediği pulsar? Bi arkadaşın lafı vardı tofaşa binenler bile pulsara binenlerden kaliteli diyordu 😃
  19. K

Tüvtürk arka sepet varken geçirir mi?

Geçersin 3 sene önce çantayla geçtim sıra beklerken birisi demişti sök diye, sökmeye çalışmıştım sökecek alet edevat bulamayınca çantayla girmiştim geçmiştim
  20. K

Tam tersi eskisi küçüktü diye büyük aldım 2 ay önce oda az biraz büyük geldi rüzgardan ve yollar yüzünden motosiklet sallanınca hafif öne kayıyor kask, eski kaskı takayım dedim geçen sonra en iyisi yeni aldığımı takayım dedim scorpion aldım üst segmentinden 12 bin lira para ödedim

Yeni mesajlar