Arama sonuçlarınız

1. Morphin

Ninja 250sl alma arifesinde gözüme güzel gözükmemeye başladı.

Arkadaşlar 2 hafta sonra ninja 250sl'i almayı planlıyordum. Bu hafta ise ekipmanları alıcaktım. Taki birinin çektiği resmi görene kadar. Motoru fuar'da yakından da gördüm oysaki. Boyum 1.72 75 kg Normal birisiyim. Yinede gözüme çok ufak gözüküyor motor.. Mesela aşağıdaki resim'de cbr 250 bi...
  2. Morphin

Bu eldiven alınır mı?

Motoru almama 1 ay kala ekipmanları hazırlamaya başladım. "Ninja 250SL" Aşağıdaki eldivenin görünümü çok hoşuma gitti. Genelde böyle ürünler dandik olur ama belki dedim aranızdan alıp kullanan vardır. http://www.n11.com/s001-yazlik-kisa-parmak-motorsiklet-eldiveni-siyah-P27464107 Ayrıca düşük...
  3. Morphin

1500 TL'Ye Kask - Mont - Eldiven 3'lüsü.

Merhaba arkadaşlar bir önceki açtığım konu amacından şaştığı için direk mevzuya giren farklı bir konu açıyorum. Bu tip konular çokca açılıyor biliyorum ama Yeni motor'a başlayacak arkadaşlar bütçeleriyle en iyi nasıl bir kombin yaparlar buna gelin hep beraber bir el atın. Çünkü böyle bir konu...
  4. Morphin

Nisanda Motor alıyorum YARDIM.

Nisan ayında makineyi alıyorum. 5 bin peşin gerisini kredi kartı ile çekicem. Normalde r25 düşünüyordum. Fakat fiyatı göz önüne alınca; R25 alırsam eğer: Motor: 14500 Trafiğe çıkana kadar masraf: 500 Lastik: 600-700 Toplam: 15700 Ninja 250 SL: Motor: 12500 Trafiğe çıkış: 500 Lastik derdi...
  5. Morphin

2918 Nolu Yasa DİKKATLİ OKUYUNUZ

KİMSENİN BAŞINA GELMESİN AMA, DİYELİM Kİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİNİZ. YARALI VAR, HASTANEYE GİTTİNİZ. SİZLERİN 2918 NOLU YASAYI BİLMEDİĞİNİZİ ZANNEDEREK, 'YAPILACAK MÜDAHALE VE TEDAVİ ÜCRETLERİNİ ÖDEYECEĞİNİZE DAİR ŞU BELGEYİ İMZALAYIN' TEKLİFİ İLE KARŞILAŞIRSINIZ.... ANCAK SİZ DE 'BU BELGEYİ...
  6. Morphin

Davetiye isteyen içeri gelsin beyler!

Aşağıdaki adrese gidip hafta sonu için 3 adet davetiye aldım. Hiç birşey sormuyolar tertemiz yüzlü bir bey efendi ilgiyle karşılayıp davetiye veriyor. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Davetiye arayan arkadaşlar eğer Avrupa yakasında ise KTM shoowroom larında belki vardır bi şansınızı deneyin...
  7. Morphin

Yurtdışından Parça Parça motor getirmek.

Arkadaşlar merhaba. Daha öncede konu açmıştım STUNT motor hakkında. Biliyorsunuz ülkemizde fiyatlar çok yüksek. 4 silindir 600 cc motoru sağlam makine almak en az 20 bin tl. Bu parayı verdikten sonrada üzerine kaynak yaptırmaya kıyamıyoruz haliyle para kolay kazanılmıyor. Ama ben kafaya koydum...
  8. Morphin

2015 ocak ayı Ehliyet sınavı zormu?

Merhaba arkadaşlar B ehliyet sahibiydim ve dün a2 için ehliyet sınavına girdim. Toplamda 3 kere 20'şer dk motor kullandım. Bu pazar (1 şubat) direksiyon sınavına girdim. Sınav gözetmeni "Oğlum niye hızlı gidiyorsun (slalom - 8 için falan diyor. 2'nci vites'de gaz vererek dolanıyordum parkurda.)...
  9. Morphin

Kafam çok karışık bir el atın beyler.

Mart-Nisan aylarında yaza girmeden motor almak istiyorum. Normalde Cbr 250 düşünüyordum. 1-2 yıl kullanıp 600rr'a geçiş yapma düşüncem var. Fakat en büyük isteklerimden biride stunt'a çevirip çarpmasından düşmesinden korkmayacağım bir motor yapmak. 10 bin lira verip alacağım motora gözüm gibi...
  10. Morphin

İlk bahar'da aranıza katılıcam. Fikirlerinizi almak istiyorum.

Herkese merhaba. Forumda bir yığın konu okuduktan sonra Aranıza yeni katıldım arkadaşlar. 23 yaşında bir yazılımcıyım. İstanbul maltepe'de ikamet ediyorum. Henüz işe yeni başladım haliyle az biraz para kazanmaya başladık. Bu güne kadar ne zaman yanımdan bir SS motor geçse, bende hepiniz gibi iç...

Yeni mesajlar