Arama sonuçlarınız

1. W

honda 600rr alırken dikkat edilmesi gerekenler

honda cbr 600rr 2006 ve üstü alırken nelere dikkat etmek gerekiyor. km kaça kadar bakmak lazım. genel bir bilgi bulamadım forumda varsa linkini paylaşabilir misiniz? teşekkürler.
  2. W

125 motordan sonra 250 motor alacaktım. 300 lüğe geçersem zorlanır mıyım?

mesela bu motora geçersem kuvvet konusunda sıkıntı yaşar mıyım? bir dönem arkadaşımın 250 motorunu sürdüm. hız çok sevmiyorum ama arada uzun yol yapıyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-dusuk-km-li-ninja-300-aciklamayi-mutlaka-okuyunuz-181179134/detay bu motor...
  3. W

hyosung gt250r 2013 kasalarda kronik arızalar mevcut mu? kullanıcı deneyimi

merhaba, honda cbr 125 motor kullanıcısıyım. bu motoru almayı düşünüyorum. genel olarak elektronik arızalar verdiği söyleniyor. bir yerde de okudum. 2014 kasada da genel elektronik sorun çıkarmış kullanıcı deneyimleri nasıl. kullananlar bu tip arızalar yaşıyor mu? sahibinden de de bakıyorum...
  4. W

motor eğitimi almak istiyorum ama fiyatları beni korkutuyor

merhaba, çalışıyorum ama bu aralar ev borcum olduğu için kemeri çok sıktım. honda cbr 125 motorum var. kendi kendime öğrendim. osmanbeyden etilere geçebiliyorum. genel sürebiliyorum tabii ama bu yeterli değil. Honda GS2 eğitimlerinin tam olarak 2014 fiyatları nasıl ne kadarlık bir bütçe...
  5. W

vites düşürürken teker kitlenmesi olur mu?

bu işlerde çok yeniyim. honda cbr 125 kullanıyorum. 3. vitese çıktıktan sonra 2. vitese inmeye çalıştım bir anda sanki motor fren yaptı her şeyi bırakınca tekrar açıldı bunun olmaması için vites düşürürken devir kaçta olması gerekiyor? veya hızımızı ne kadar düşürmek. bilgilendirme için...
  6. W

Vitesli motoraya yeni başladım. Hararet konusunda sıkıntılarım var.

merhaba, honda cbr 125r kullanmaya başladım. şuan için en fazla 2 vitese çıkabiliyorum :( :)))) birinci vitesle 1 metre gittikten sonra 2 vitese geçiyorum. bir süre sonra hararet göstergesi 3 diş oluyor. bu konuda yapmam gerekenler nedir? bilgilendirme için teşekkür ederim.