Arama sonuçlarınız

1. D

Acil durum.....

Arkadaşlar sabah iş yerine gitmek için motosiklete bindim bir sorun sıkıntı yoktu,taki is yerine gelip motoru park edene kadar.Motosikletim yağ soğutmalı soğutmaya yardımcı olması içinde radyatör var (yağ radyatörü) hortumlar demir-celik gibi bir malzemeden yapılmış ve tam dipten birisi kırık...
  2. D

Konu dışı ama bazen hatırlamak gerek...

İstanbul Üniversitesi‘nde öğrenci olduğum sıralar, okul duvarında bir ilan gördüm: “Avrupa’ya talebe yollanacaktır.” ”Allah Allah” dedim! Ülke yıkık dökük, her yer virane, Lozan yeni imzalanmış, bu durumda Avrupa’ya talebe. Lüks gibi gelen bir şey.Ama bir şansımı denemek istedim. 150 kişi...
  3. D

Kazık mı atmak istedi acep?

Merhaba arkadaşlar. İlk motosikletin olan çinli chopper/cruisser motosikletimi uzun zaman sonra bu gün ilk defa çalıştırmak istedim.Ama akü kullanılmadığından bitmiş, zaten birazda eskimiş, değişim vakti gelmişti. Bende ayak marşı ile çalıştırmayı demedim ama sanırım dişliler ölmüş artık. Marş...
  4. D

Doğru eğitim...

Arkadaşlar aranızda yeniyim. Yaklaşık olarak 100.000 üzerinde bir motosiklet tecrübem var,fakat gel gelelim son 1 yıl icinde,geçirdiğim 3-4 kaza sonrası bir soru belirdi.Acaba bende bir sorun mu var. Yoksa çevremdekiler mi araç kullanmayı bilmiyor.Bu sabah bile çorlu girişinde 22 plakalı bir...