Arama sonuçlarınız

1. C

Honda CB125F vs Bajaj Pulsar NS200 UG2

İlginç bir karşılaştırma özelliğine göre de fiyatı fakat bence 2 farklı araç
  2. C

Merhaba Motosiklet Dünyası!

Hayırlı olsun hocam 8 çizmek çok aptalca geldi bana Birde ehliyet kursuna giderken malûm bir şey öğretmiyorlar Pratik yapayım derken ceza yedim 3 ay oldu şimdi bir kez bile polis denk gelmedi 😅
  3. C

Sürücü kurslarındaki rezillik

Kesinlikle haklısın bende 45 yaşındayım aynı şekilde bana da söylendi kursta bir şey öğrenemedim kendim video izleyip pratik yaptım Çok şükür aldım ehliyeti
  4. C

250cc+, 0 motor tavsiyesi alınır

Bende 2 aydır motosiklet kullanıyorum 125 cc memnunum ama Honda CBR250RR gördüm iyi ki TR ye gelmiyor 😆
  5. C

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

Hocam bende Bandırma'liyim haklısınız araba ile pek etkilemiyordu motosiklet ile ezberlemeye başladım çukur ve göl olan yerleri Dik bayır inip çıkılan bir yerde 100 le neredeyse girecektim yağmurda son anda farkettim Erdek yolu bitişi Bandırma ya giderken bayırın tepesinde bölge trafik var az...
  6. C

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

Her işin zorluğu var 30 senedir asgari ücrete çalışıyorum ve türlü türlü işlerde çalıştım Kuryelik çok da zor değil yani
  7. C

Sizce Türkiye sosyolojik olarak iyileşir mi?

Sosyolojik olarak bilmem de ben psikolojik olarak sorunluyum
  8. C

Motosikleti bırakmak kararı

45 yaşındayım motosiklet ile 2-3 ay önce tanıştım büyük rahatlık park sorunu yok vs. vs. Kısmetse seneye 600 km. Düşünüyorum hemde 125 cc ile
  9. C

Rüzgar ve soğuk

Siyah ve kırmızı favorim Hatta motorum bile siyah, kırmızı 😅
  10. C

Ehliyetsiz Şehirler Arası Seyehat

14 km iş yerine sadece 1 kez gittim dönüşte ceza yedim ehliyet kursuna yazılmıştım 1 ay bekledim ehliyet tamam 1 aydır hiç polis denk gelmedi yani olmayınca ceza yersin 😁
  11. C

5000TL MONT VE KASK ÖNERİSİ

Acemiyim bana söylenenlere göre Prosev ve Scoyco fiyat performans Kask da LS2 Rapid almışım
  12. C

Motorsiklete yeni başlayanlar için tavsiyeler 2025

Aynen darısı senin başına hocam Sadece koruma Demiri taktim orjinal hâli ile kullanıyorum
  13. C

Motorsiklete yeni başlayanlar için tavsiyeler 2025

Hocam bende kırkımdan sonra 😁Kasım'da CB125F aldım Ocak 2 de ehliyeti hâlâ acemiyim ama 1.500 km oldu yazın çok keyifli olur da şuan soğuk, yağmur ve rüzgar bitmiyor
  14. C

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaş 45 Bandırmaliyim Asgari ücretten daha az maaşa ayda 28 gün çalışıyorum
  15. C

2. El Motor nerden alabilirim.

Fiyatları iyice incele hocam ilginç bir şekilde 2. El sıfırdan pahalı yâda aynı

Yeni mesajlar