Arama sonuçlarınız

1. C

125 cc sigorta ücreti

Kasım'da İlk aracım 125 cc aldım 5.500 TL sigorta ödedim aylık 458 TL ye geliyor bunu kafamdan atamıyorum saçmalık
  2. C

KTM Duke 5000km de Subap Çaktı Garanti Red Verdi

Acemiyim pek konuya hakim değilim bende aynı km deyim 2 kez bakıma götürdüm yani bir yağ değişimine 2-3 bin TL arasında vermek zaten saçma geliyor garanti bozulmasın diyoruz böyle olacak ise garanti ne işe yarar?
  3. C

Motosikletlerde Usulsüz Silindir Hacmi Artışına Hapis Cezası

Hocam pek haber izlemiyorum ama ruhsat 50 cc yükseltilmiş 80-10-125 cc ler fabrika çıkışlı veya yükseltmek için harici parçaları veriyorlar bunlar yasal ve suç değil Trafik polisi bile ben ruhsata bakarım dedi Bence sahtekarlık vergiden vs. Kaçmak için
  4. C

Hocam Allah aşkına ruhsat 50 cc yükseltilmiş Çin malı dolu piyasa bu yasal ama bana mantıklı gelmiyor bende ehliyet ve vergi ödememek için düşünüyordum geçen Kasım'da 5.500 TL sigorta ödedim 125cc motora aylık 458 TL ye geliyor bence çok fazla o kadar benzin yakmıyor aylık
  5. C

Benim anlamadığım zaten piyasada dolu Çin malı var ruhsat 50 cc fabrika üretim yâda ek parçalar ile 100-125 cc ye yükseltilmiş yasal Fakat tamirci yaparsa yasak mı?
  6. C

Zincir bakımı ömrümü çürüttü

Bandırma olur mu 1.5 saatte gelirim
  7. C

Kaza yaptım ama bacağım hala iyleşmedi

Konunun eğlenceli olacağını tahmin etmedim Ben çekirdek Çitlemeye devam
  8. C

Çekirdek alıp geldim tekrar Hazır herkes burada iken çok beğendiğim Honda CBR250 RR neden TR ye gelmez ?
  9. C

Yanlış anlamayın bende umursamaz biriyim zaten hastane randevu sistemi çok kötü durumda Ocak'ta motosiklet ehliyet sınavı vardı fırtına ve yağmur olduğu halde iptal olmadı zaten acemiyim sınav motoru da ilk kez bindim öteki arızalı diye kasiste arka fren kilitledi kaydım toparladım ama sol...
  10. C

Hocam ne olur ne olmaz bi hastaneye gitseniz?
  11. C

125cc Motor önerisi.

CB125f aldım Kasım'da ihtiyacımı karşılıyor memnunum sanırım şuan bayilerde sıfırı yok liste fiyatı 113 bin
  12. C

günlük 45 km mesafe için 50 cc

Bende her gün 30km yol yapıyorum 50 cc yükseltilmiş Çin malı ehliyet ile uğraşmayım derken araştırma yaparak en sonunda Kasım'da 125 cc ve Ocak da ehliyet aldım şuan çok memnunum halimden ileride en fazla 250 cc ye yüksektirim diye düşünüyorum hız ile işim yok ama otobana çıkınca en azından...
  13. C

Erdek motofest ana konusu neden yok?

bu sabah erken saatlerde Erdek'e gidip hesabını sorabilirim 😁 10 dk. Kadar uzağım şuan Beni ilgilendirmeyen tarım fuarı afişi gördüm de motofest ten haberim olmadı henüz acemiyim 6 aydır motosiklet kullanıyorum fakat araba ve kamyon kullanmaktan daha çok keyifli rüzgarsız gün denk gelirse
  14. C

250sr topspeed sorunu

Kuzum sen 250 ile git tutan yok Acele giden ecele gider bas gaza Ben dayı değilim bu arada 😁
  15. C

Erdek motofest ana konusu neden yok?

Tarım fuarı afişi gördüm geçen gün de Erdek moto festivalden hiç haberim olmadı
  16. C

Kirazlı Manastırı ve Ballıpınar Gizli Koy | Kapıdağ Yarımadası

Bisikletten vazgeçtim bayırlar yüzünden Artık motosiklet var 😁
  17. C

Kirazlı Manastırı ve Ballıpınar Gizli Koy | Kapıdağ Yarımadası

Bir ara gideceğim bende Daha önce bisiklet ile Belkıs tarafından gittim 😁
  18. C

Kapıdağ yarımadası zirvesine patikalardan çıktım.

Bandırma'dan selamlar hocam bende gece vardiyasından çıkıp gündüz uyumaya gidiyorum bazen 😅

Yeni mesajlar