Arama sonuçlarınız

1. C

motor hızlı değil

Benim de hız aynı CB125F şahsen 80-100 hız yeterli bana fakat Rüzgarda rampa çıkarken baya düşüyor hız
  2. C

motorda acemiyim ne yapmaliyim

Yani acemi kim olursa olsun boş alanda pratik yapar Trafiğe çıkmak nedir?
  3. C

Yaşlı ve yeni üye

Hocam sen yaşlı felan değilsin çünkü bende 45 yaşından sonra motosiklet bağımlısı oldum Bende acemi ve yeni üyeyim
  4. C

İkinci el satış saçmalıkları

Pek konuya hakim değilim küçük bir araştırma ile sıfır aldım zaten 125 cc ikinci el fiyatları çok yakın yâda daha pahalı Birkaç gün önce 2024 model 2. El hornet 500 baktım 350-450 bin arasında bir tanıdık peşin sıfır 360 bine almış 🤦
  5. C

0km çin mi 2.el 50-75 bin km arası japon mu

Pek tutulmadı sanırım ama ben memnunum yeni kasa CB125F diyerek kafanı karıştırayım düşük km. 2. El 100 bin civarında bulunuyor eski kasa olanları da olabilir
  6. C

Motor Piyasası Çok Durgun Mu?

Hocam İlk kez motor alacağım için çok araştırdım anlamadığım şey 2. El piyasası çok yüksek bu yüzden sıfır aldım
  7. C

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hayırlı olsun hocam Güle güle kullanın
  8. C

Aprilia AF1 125 calismiyor bilgisi olan lutfen

nukrozamrud Son görülme 15 Ara 2020 McWarnaly Son görülme 1 Tem 2019 🤦🤦🤦
  9. C

Başlangıç Olarak Aprillia RS125

2012 model mesajlar 🤔
  10. C

Aprilia rs125 2t EFI lambası

13 KASIM 2016 🤔
  11. C

Motorsiklet Önerisi

Hornet 500 😅 Yarış motoru gibi kaplaması olanlar hoş durmuyor aslında hondanin tasarımları kötü bence
  12. C

Kaza yaptım

🤣 Kesinlikle haklısın
  13. C

Kaza yaptım

Hayvanları severim iş yerinde 3 tane kangal köpüş var ben bakıyorum ama İşe gidip geldiğim yol kenarında sansar, tilki, kaplumbağa kirpi gibi özellikle köpek kedi çok denk geliyor ezilmiş hayvanlar Köpekler yol kenarında Başıboş geziyorlar bazen 2 yol arasında yatıyorlar gece en büyük korkum...
  14. C

Kaza yaptım

Hocam köpekten korkmam otoyolda bir ortaya yatar bir sağ yatarlar çarpmaktan korkuyorum
  15. C

Kaza yaptım

Geçmiş olsun hocam Bende hep başıboş köpeklerden korkuyorum 1 saat sonra 15 km gideceğim
  16. C

Motorsiklet Önerisi

Hocam bende sizin gibiyim biraz tecrübe oldu 500 cc bakıyorum hatta alacağım tek sorun çok pahalı geliyor Ocak, Şubat gibi 350 bin olan motor 525 bin oldu 😅 Fikriniz değişir diyen arkadaşa katılıyorum
  17. C

ABS'siz motorda sürekli ön teker kitliyor

Hocam benim de ABS yok hiç kilitlemedi bir anda sert sıkarsam ön arka farketmez kilitler araba da aynı acaba frende bir problem mi var? Lastikler de maxxis orta kalite diyorlar pek anlamam
  18. C

Cezadan Koruyacak En Ucuz Kask Önerisi

Kımızı olsun üç kuruş fazla olsun Tepesinden hava da alır terletmez çok biyendim
  19. C

170 bin tl ktm 250 duke abs 2024 15 bin km alınır mı?

İlk motor olacak ise 2. El temiz veya mümkünse sıfır kendimden örnek sıfır 125 cc aldım evet şiddetli rüzgar ve rampalarda gücü yetmiyor hız ile işim yok 80-100 arası yeterli malûm kanun otobüs hızı veriyor ona kızgınım kamyon da kullandım o kadar kör noktası olan bir şey ile aynı hızda gitmek...

Yeni mesajlar