Arama sonuçlarınız

1. C

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Konu ile alakalı olarak hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin yaz kış motosiklet kullanıyorum çok keyifli mecbur kalmadıkça araba kullanmıyorum 😅 1 senelik acemiyim diyorum hâlâ araba kadar rahat kullanamıyorum arkasını görmeden nasıl gidiyorlar Allah'a emanet 🤦
  2. C

motoru aldıkta nereye gidicez?

1 senedir araba kullanmadım o kadar keyifli olduğunu bilseydim daha önce motorcu olurdum araba ile gidilmez yerlere hatta bu yaz dağda gezdim Şuan işim gereği her gün 60 km. yol yapıyorum Yaşadığın yerin etrafını gez ben çok keyif alıyorum ayran içmeye Susurluk deniz kenarında kahve keyfi için...
  3. C

Edirne’de Yaya Geçidindeki Feci Kaza Kamerada

Hocam kesinlikle katılıyorum yalnız hâlâ aynı mı bilmiyorum kamyon için psikoteknik almıştım tamamen formalite ver parayı al belgeyi ehliyet de öyle hâlâ motosiklet 1 senelik benim bir şey göstermediler 😅
  4. C

29 Kasım Kazdağları gezim

Hahaha hocam ben karşıyım öyle şeylere 😅
  5. C

29 Kasım Kazdağları gezim

Aga harbiden adres neresi kaz dağları bana 180 km. Ortak nokta bile buldum hocam motorsikletim de CB125F kırmızı 🤣
  6. C

Motosikleti, otomobil gibi kullanmak!

Hocam 1 sene oldu hâlâ acemiyim diyorum kendime riske gerek yok İlk başta bende otomobil gibi kullanıyordum ışıklarda araç aralarından dar yerlerden geçiyorum virajlarda vs. Ama hala otomobil gibi kullanamadığım için acemiyim 250 cc almak ile iyi yapmışsınız ben acaba derken 125 aldım şimdi...
  7. C

Motosikletini Göster !

Konuyu açan arkadaş 26 Ağustos 2022 den beri yok
  8. C

"Acemi Şoför" tabelası

Hocam yerden göğe kadar haklısın ama Ambulansa yol vermeyip tartışanlar Sürücü kursu aracına atar yapan pes yani
  9. C

Dizelli Cb125F

Neden CB125F ? Konu ile alakalı olarak ben de saf su ile denedim 50-60 gibi top speed ile gidiyor
  10. C

Kamp için masrafsız motor tavsiyesi

Hocam bisiklet ile gezenler de var 500 cc altı şehir içi 😅
  11. C

Motorcu için Sırt Çantası

Hocam artçı yoksa temu dan kuyruk çantası aldım tavsiye ederim Kask sığıyor hemen sök sırtına al gayet pratik Uzun süre sırt çantası kullandım ağır olunca problem ve terletiyor uzun yolda https://share.temu.com/zPYVkl2TtzB
  12. C

Yeniyim konu oluşturamıyorum

Bende 8-9 aylık acemi neredeyse hiç konu açmam çoğu forumda aradığım cevapları buluyorum yâda açılan konularda bir şey sorunca cevap veren illaki oluyor
  13. C

Arora max pro 125cc Çalışma sorunu ??

Servis yâda usta görmeden bu soruya cevap verebilir mi Üç kere tık?
  14. C

Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

Osman aga sana hiç iyimser bir yorumu yakıştıramadım 😅 Severek yorumlarını takip ediyorum Konu ile alakalı olarak ailen istemiyor ise sat onların dediğini yap yâda yapma Ben 45 yaşındayım hâlâ istedikleri gibi olamadım 🤣
  15. C

Trafik kazası geçirdim.

Çok geçmiş olsun hocam
  16. C

Yeni Honda CB125F 2025

Üst kapak 6.500 km den sonra oldu conta değişti sorun yok hiç yağ kaçağı veya başka bir şey olmadı bunun haricinde 1.200 km sonra 8.000 de bakımı var sanırım ben yapacağım garantiden çıkarıp servis bir yağ değişimine 1.500-1800 TL ücret alıyor garantiden çıkarmak istemiyorum ama 15-20 dk...
  17. C

Yeni Honda CB125F 2025

Tam olarak beklentimi karşılıyor o yüzden memnunum Bu Hırbonen kim bilmiyorum sanırım troll biri hep bahsi geçiyor 😁
  18. C

Yeni Honda CB125F 2025

10 ay oldu alalı 2024 modeli memnunum fakat servisler 🤦 6.500 km de yağ terleme, sızıntı şeklinde ile karşılaştım servise gittim 400 TL conta değişimi garantiden talep ederseniz teklif sunarız onaylanırsa yaparız motosiklet 1-2 gün kalır dediler Bursa Duran kardeşler motoru oradan aldım 1.000 km...

Yeni mesajlar