Arama sonuçlarınız

1. dadaş-bb

Satılık Kışlık Goretex Bot (Ücretsiz Kargo)

Merhabalar değerli dostlar, Kutusunda ve sıfır durumda yeni nesil goretex kışlık botlar satılıktır. Günlük kullanım için de uygundur. 2 adet bulunmaktadır ve her ikisi de 43 numaradır. Kargo dahil 1 adet fiyatı 100 tl dir. İyi günler dilerim. Tekeriniz düz bassın. Özel mesajla...
  2. dadaş-bb

Dadaş Yollarda - 2 (Kadıköy Barajı)

Herkese merhabalar arkadaşlar, Bugün sabah 09:00 da uyandım ve hazırlığımı yaptım. Bu hafta Kadıköy Barajına gidecektim. Oltamı da aldım belki balık falan tutarım ümidiyle şehirden uzaklaşmak ve hem gezi hemde kafa dinlemekti amacım. Saat 10:00 itibariyle hazırlıklar bitti ve yola çıktım...
  3. dadaş-bb

2014 Motor Kazaları ! Bir kez daha ders çıkaralım lütfen..

Hatalı araçlarda var ve hatalı motosikletler de var. Aman dikkat edelim ders olsun herkese yaşanılanlar. Herşeyden önemlisi dikkat dikkat dikkat.. Çok dikkatli olmak lazım özellikle yanımızda yöremizde araç trağindeysek eğer aman aman çok hanzo tipler var dikkat edelim. Ayrıca hız her zaman...
  4. dadaş-bb

Adamlar Tam Profesyonel :)

5. dadaş-bb

Bu Lambaları Nasıl Bağlamalıyım ?

Selamun aleyküm arkadaşlar, forumda sis farı vs gibi konulara baktım fakat eski konular olduğu için resimler görünmüyor o yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım. 1- Sağlıklı çalışması için hangi tür kablo kullanmalıyız ? 2- Röle olarak ne tip ve özellikte röle kullanacağız ? 3- Sigorta olarak...
  6. dadaş-bb

Dadaş Yollarda devam ediyor..

Evet arkadaşlar şimdi sırada resimler ve videolar var Cuma günü akşam başlayan yolcuğumuz gece saat 01:20 de tamamlanmıştır. Yer çok sapada ve öyle hop diye bulunacak yerde değildi tabi ki ilk defa gidenler için bu söylediğim. Normalde bu kadar uzun sürmezdi yolculuğumuz fakat dediğim gibi...
  7. dadaş-bb

Motosiklet Bakım ve Onarım (Boya, Aksesuar vs)

Selamun aleyküm arkadaşlar, Motosikletimle genelde boş kaldığım vakitlerde uğraşırım sağına soluna altına üstüne bakarım hem teknik olarak kötü olan hemde göze hoş görünmeyen yerleri düzeltirim, silerim, temizlerim. Az önce kafama takıldı kağıt kalem aldım elime ve neler yaparım diye yazdım...
  8. dadaş-bb

5. Balıkesir Motosiklet Festivali 15-16-17 Ağustos 2014

Arkadaşlar giden var mı ? Ben Tekirdağ/Malkara'dan gitmeyi düşünüyorum. Ben tek gitmeyeceğim eğer 3-5 kişi bir araya gelirsek daha iyi olur hem yolda güzel vakit geçer birbirimize yardımcı oluruz hemde orada birlikte oluruz. Cuma gecesi yani Cumartesi sabaha karşı 04:00 gibi yola çıkabilirim...
  9. dadaş-bb

Virajlarda yatma tekniği :)

http://www.youtube.com/watch?v=F6Wh8sZQlGE
  10. dadaş-bb

(Resimli) Takım Çantam ve Motosikletim için yorumlarınız önerileriniz.

Arkadaşlar kendimce motosikletim için elimde olan malzemelerimi kullanarak ve eklemeler yaparak takım çantası / avadanlık oluşturdum. Kancalı bagaj lastikleri ve yağmurluk takımımda bulunmaktadır onlar depo üstü çantanın içinde kalmış çıkarmayı unutmuşum :) Resimlerde herşey ortadadır...
  11. dadaş-bb

Keşan Turlaması ve Kokoreç Keyfi

Selamun aleyküm arkadaşlar. Bugün evdeydim canım sıkıldı motorla uğraşayım dedim bir kaç vida lazımdı gittim bir kaç yere baktım yoktu. Daha sonra zinciri temizlemek aklıma geldi. Hemen forumu açtım araştırdım nedir ne değildir bir kaç tane de youtubeden video izledim. Neyse elimdeki...
  12. dadaş-bb

avcılar merkez de olan acil görüşelim

Arkadaslar merhaba suan avcılar merkeze geldim. Sabanci lisesinin arka tarafindayim. Motostar denilen aksesuarcinin önundeyim bir kac malzeme alacagim fakat ogleden sonra acilacak dukkan. Bos vakti olan veya dukkani vs olan geleyim goruselim tanisalim vakit gecsin.
  13. dadaş-bb

ilk yolculuğum ve yaşadığım tecrübeler..

(mobilden yaziyorum yazim hatalari icin kusura bakmayin) Evet degerli dostlar ilk yolculugumu bugun itibariyle yaptim.160 km (Malkara-İstanbul) bugun ogleden sonra 14.30 da depoyu doldurdum giyindim ve ver elini istanbul bismillah dedim yola ciktim. Acemi sansi diyelim yolda bir ruzgar vardi...
  14. dadaş-bb

18 Temmuz cuma akşam yola çıkan var mı?(Malkara-İstanbul)

(Mobil) Arkadaslar yol arkadasi ariyorum..bugun aksam mesai bittikten sonra istanbula gidecegim nasip olursa. Belki aksam serininde giden varsa bu istikamette birlikte gideriz diye dusundum :) Tabi ki bir de bunun dönüşü var. Pazar gunu ogleden sonra yola cikmayi dusunuyorum.
  15. dadaş-bb

Uygun fiyata aksesuar ürünleri seçtim. Sipariş Vereyim mi ?

Arkadaşlar motosikletime bazı aydınlatma ürünleri takmak istiyorum. Resimdeki ürünler hem fiyatları hemde özellikleri uygun, ne dersiniz alayım mı ? Bir de bu yağmurluk yeterli olur mu ? Valla açıkçası gidip buradaki motor aksesuarcıdan alsam her üründe en az 5-10 lira fazla oynuyor. Zaten...
  16. dadaş-bb

Kamp İçin Sırt Çantası ve Motosikletle Kullanımı ?

Arkadaşlar merhabalar, son zamanlarda kamp için bütün malzemelerimi internetten ucuza indirimli buldukça aldım :) düşünün 4 kişilik çadırı 40 liraya yakaladım nette hemen aldım :) sonra 2 kişilik kadife yüzeyli yastıklı pompalı şişme yatağı 50 liraya aldım :) neyse gelelim konumuza çanta...

Yeni mesajlar