Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamadır, şimdi yapılacak şey şu motorun üzerindeki tesisatı komple söküp atıyorsun çünkü tesisatın sıfırı 450 lira alıp yenisini yerleştirmen gerekiyor, bir sürü ek olan karıştırılmış bir elektrik tesisatı yangına bile sebep olabilir. Elektrik gelmemesine gelecek olursa, tüm bağlantılar sağlam...
1. Ordaki ek ve sigorta zamanında ek bir donanım için yapılmış, normalde oradan voltaj okumanız lazım ama sigorta patlak olabilir, sigorta patlak değilse kablolarda bir temassızlık vardır, onu söküp atabilirsiniz.
2. Marş otomatiği aküden direkt kalın bir kabloyla + almalıdır. - kutbu ise yine...
çok iyi niyetlisiniz. :) emin olun öngördüğünüz problemlerin en az 2 katı ile karşılacaksınız ve masraf edeceksiniz.
eğer illaki ben alıp yapacağım bu işi diyorsanız 220 bin liraya değilde 110 bin liraya almanız lazım ki uğraşıp adam edip yerin dibine girmeden binebilesiniz. yazdıklarınıza...
anladım sizi, arka abs devredeyken motoru yavaşlatmaya devam ettiğini söylüyorsunuz. ama kaymak ve kaymamak arasındaki o noktada tutmaktan daha iyi olduğunu düşünmüyorum
Siz diyorsunuz ki iyi bir frenlemede arka abs devreye girecektir, arka abs devreye girdiğinde sürekli olarak freni salıyor ve arka freni sıkmamıza engel oluyor.
İyi eğitimli veya tecrübeli bir sürücü ani bir frenlemede ön tekerdeki absyi devreye sokmadan maksimum performansta sıksa(ön abs...
evet orası, orada bir piston var, bu pistonun oring ve keçeleri var, bu keçeler basıncı tutamadığında piston ileri pozisyonda takılı kalabilir ve buda sizin yaşadığınız probleme sebep olur.
Temizlemek bakmak durumu düzeltmek için şansınızı denemek olur açıkçası, muhtemelen pistonda arıza var...
ben motorların ağırlık merkezlerinin farklılığına yoruyorum.
eski teknoloji motorlar şimdiki gp motorlarına göre çok daha hafifti ve maksimum yatış açısına ulaşmak için sürücünün sarkma hareketi yapması gerekmiyordu. ancak yeni nesil motorlar çok daha ağır olduğundan sürücü kendini sarkıtarak...
yanan kısmı mümkünse yeni soketler ile değiştirin, değilse direkt bağlayabilirsiniz.
yanmasına sebep olan ekstra yüküde bulmak gerekir, arkadaşların dediği gibi motorda ek bir donanım varsa kontaktaki kablodan çekilmiş olabilir. En sağlıklısı aküden enerji alarak röle ile kontağa bağlamak...
üst merkezde bir sorun olmalı, ama buradan bir şey yazmak zor.
hidroliği tamamen boşaltıp üst merkeze balata spreyi ile temizlik yapabilirsiniz, olmazsa üst merkez değişimi gerekebilir.
sadece konu başlığını okuyarak cevap veriyorum, kesinlikle alınmaz.
o motorlar üzerinde kaç kişi düştü, kalktı, redline yaptı, teker yapmaya çalıştı, motor kullanmayı öğrendi sayamazsınız bile.
Bu öyle bir motor ki, normal bir kullanıcıdan alırsan zamanı geldiğinde piston silindir atar sonsuza kadar kullanırsın. İş makinesi gibi.
Ne amaçla kullanacaksınız? Bütçeniz ne kadar? bilemiyorum ama maksimum kilometre 20000 olacak şekilde ucuzdan pahalıya sıralayın gözünüzün kestiğini alın...