Arama sonuçlarınız

1. ogzcngdk

İki Soru: Yazın Kask Kullanımı/Arazide Scooter

Kask buff ile giyerseniz idare eder, ayda bir kez pedleri çıkartıp yıkarsınız. Sorun olmaz. 12" jant arazi için çok küçük ama mecbursaniz yavaş yavaş gidersiniz sorun olmaz.
  2. ogzcngdk

Hero Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar, hero x pulse 200 ile bursada hard sayılabilecek enduro sürüşleri yapıyorum. İzlerseniz ve yorum yaparsanız mutlu olurum.:giggle:
  3. ogzcngdk

Zincirim Aşırı Derecede Paslanmaya Başladı

Paslara takılmayın, muhtemelen gazyağı ile temizledikten sonra tam anlamıyla yaglamamışsınız. Zincir metaryali çeliktir, celikte yağsız kalırsa hemen yüzeysel paslanmalar oluşur ama problem teşkil etmez.
  4. ogzcngdk

Motor zehri

bence kurslarda A ehliyet aldıracak motor yok o yüzden sizi kabul etmiyorlar. Çare yok daha merkezi bir yerde ehliyet almak durumundasınız, yada A2 alacaksınız. Ek olarak bu işin doğrusu şudur, gider adam akıllı bir temel sürüş eğitimi alırsınız, gazı freni virajı vs. öğrenirsiniz daha...
  5. ogzcngdk

Boyasız parçadan balata spreyi izini nasıl çıkartırım ?

Bence burada balata spreyi bu parçayı yakmış, çıkaramama sebebiniz bu. Zımpara boyadan başka çare yok gibi
  6. ogzcngdk

Motoru üst üste stop ettirmek zarar verir mi?

kalıcı zarar olmaz, aküye zararı olur oda sarf malzeme zaten. Daha az stop ettirmek için öncelikle 1. vitese alıp debriyaj ile sadece yarım kavrama yapın yanı kalkıyormuş gibi yapın ama kalkmayın, önce hem eliniz hem zihniniz debriyaj kavramasına hakim olsun. Sonra kalkış yapıp 2. vitesi...
  7. ogzcngdk

Muayeneden geçer mi ?

Manet sorun olmaz ama sanki basamaktan bırakabilirler gibi, sürüşü tehlikeye atıyor çünkü. Bu arada manet yamuksa düzeltilebilir, fotografini atar mısın bakalım.
  8. ogzcngdk

Yağ bakım aralığını uzatmak istiyorum

Tam senstetik bir yağ ile 3000 de bir değişim yapabilirsiniz.
  9. ogzcngdk

50 CC Ehliyetsiz Motor kullanımı

Teşekkürler dikkate aldığın için, seni anlıyorum otobüse binmek yürümek çok zor haklısın, ama bugün sabırla otobüse bin ki yarın motorun kıymetini bil. Bende motor hayaliyle çok yürüdüm, eğer ehliyetsiz sürmeye kalkarsan her hangi bir ceza durumunda çok pişman olursun, bırak her şey olması...
  10. ogzcngdk

50 CC Ehliyetsiz Motor kullanımı

Merhabalar, sakın böyle şeyler yapma. İş kamu davasına kadar gider nurtopu gibi sabıkan olur. 50 cc için B ehliyet gerekli, seni çeviren polise ruhsatı verdiğin zaman cezayı yersin, artık polisler inisiyatif kullanmıyor. Madem yaşın 22, anladığım kadarıyla durumunda çok yok, B ehliyete yazıl...
  11. ogzcngdk

Ben Tibet,

Merhabalar abicim, ben sizin yerinizde olsam pcx veya nmax arasında hoşuma gideni alır pası üzerimden atardım. Daha sonra eğer scootera ilginiz varsa 300 lük (veya kaçlıksa artık güçlü olanlarından) vespa ile yoluma devam ederdim. Aramıza hoşgeldiniz.
  12. ogzcngdk

lastik rodajı?

rodajdan kasıt sıfır lastik üzerindeki mumsu tabakanın giderilmesi işlemi ve bu gerçekten vardır. yeni takılmış bir lastikle fren yapın, özellikle ıslak zeminde çok fazla kayacaktır, 200 kilometre sonra aynı şartlarda fren yaptığınızda arada dağlar kadar bir fark olduğunu göreceksiniz.
  13. ogzcngdk

Kask pedini yıkarsak çekermi

çekmez
  14. ogzcngdk

Beyaz far kullanımı yasaklanıyor!

Şükürler olsun, umarım kanunu uygularlar
  15. ogzcngdk

Büyük karbüratör/küçük karbüratör

Karbratör motorun talep ettiği kadar (oluşan vakum kadar) benzin gönderir, bence pz30 takın yeterli.. 250 cc ye denk geliyor sanırım.
  16. ogzcngdk

Merhaba Motosiklet Dünyası!

hayırlı olsun
  17. ogzcngdk

Harley ler neden bu kadar ağır

bence 135 ci motor 87 kg dan çok daha ağırdır, sitede yanlış yazıyor olmasın... harleyin yeni nesil motorları çok kuvvetli 1 ton bile olsa zorlanmadan çeker ve ek olarak harleyin olayı budur, hafif olma atik olma iddiası yok. Uzun yolda rüzgardan etkilenmez, hızını aldımı akar gider, eski...
  18. ogzcngdk

Debriyaj Ayarı Hakkında

Kullanım tarzınıza göre değişir, öncelikle şunu söyleyeyim debriyaj manetinde az bir boşluk varsa yani tamamen gerilmemiş durumdaysa debriyaja hiç bir zararı olmaz. Ek olarak debriyajı tamamen çekin, ayağa kalkın, motorun olduğu yerde sabit kalması gerekir, ilerlemek istiyorsa debriyaj ayırmıyor...
  19. ogzcngdk

Yağlanan Disk Nasıl Temizlenir?

Sıkılır
  20. ogzcngdk

Rölantide akü değerinin 5-6v anlık düşmesi hk.

avometrenin hatalı olma olasılığı çok yüksek

Yeni mesajlar