Arama sonuçlarınız

1. ogzcngdk

Meşhur Küçükova Koyu ve mükemmel bi̇r enduro rotasi

var tabii wikiloc premium ile çizebiliyorsunuz, fakat wikiloc benim geçebileceğim rotaları burayı kimse geçemez diye çizdirmiyor bazen :) bende zorda kalırsam google earth ile çizip kpx dosyasını rota programlarına yüklüyorum.
  2. ogzcngdk

Hero Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Çözüm var tabi abicim, hatta bu sayfada yukarı giderseniz çözüm ile ilgili bir video mevcut, yapılması gereken külbütör kapağı sökülüp sıvı conta ile destekleyerek kapatmak ben yaptım kesin çözüm oldu. Fakat dağ bayır gezmeyecekseniz uzun yola gidecekseniz bu motoru almayın uzun yola uygun...
  3. ogzcngdk

Bir paket çizi, 1 litre su, 200 lira benzinle ben günü geçiririm yeterki böyle gezeyim :D :D
  4. ogzcngdk

Kapıdağ Yarımadası'nın en güzel koylarından olan Küçükova tesis bulunmaması, denizi ve kum yapısının çok güzel olmasıyla son yıllarda insanların ilgisini oldukça çekmiş durumda. Koy ile ilgili bir çok görüntü olsa da deniz altından çekim yapanın pek fazla olmadığını fark ettim ve bu güzel...
  5. ogzcngdk

Kapıdağ yarımadası zirvesine patikalardan çıktım.

Kapıdağ Yarımadasında bulunan Dedebayırı tepesine (720m) patika yollardan çıktım ve muhteşem bir manzarayı seyrettim, iyi seyirler.
  6. ogzcngdk

Hero Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Arka teker rulman değişimi, rulman ve keçe ölçüleri değişimi gelen arkadaşlar için yol gösterici olacağına inanıyorum.
  7. ogzcngdk

KARBRATÖR DOSYASI Pilot jet ve main jetin görevi pek bilinmeyen bilgiler

Gelelim şu karbratör dosyasına, artık kullanımı çinden gelen motorlarda bile kalmamış olsa da hepimiz motosiklet hayatımızın bir bölümünde karbratörlü motorlara bindik, ayarladık, temizledik. Sevenimiz oldu, sevmeyenimiz oldu, ben seven gruba dahilim, müdahale edilebilir, ayar yapılabilir olması...
  8. ogzcngdk

Ön amortisör yağım boşaldı, tehlikeli mi?

ikisi birden tekrardan yenilenmeli, şu anda sadece sağlam olan bacak çalışıyor buda yol tutuş ve konfor açısından sıkıntı çıkarır yani evet tehlikeli, çukurlarda ve virajlarda tutuş kaybına neden olabilir.
  9. ogzcngdk

Selçuk un Honda ya koyduğu posta!

benim selçukla alıp veremediğim bir şey yok, bu videoyuda yayınlandığı gün izledim. olay ortada, piyasada 350-500 cc arazi endurosu açığı var, hondanın çıkardığı motorda ncx700 ün kardeşi, jant çapları, lastikleri, süspansiyonlar, oturuşu vs. hiç bir şekilde araziye uygun değil, bence hiç bir...
  10. ogzcngdk

CRF250L arka amortisörü tamiri için YARDIM!

Selam, ben arka amortisör revizyonunu araştırdım bir ara ama sağlıklı bir sonuca ulaşamadım. Şimdi arka amortisör kontrolü şöyle olur; -Motor üzerinde kimse oturmuyorken seleyi elinizle sertçe bastırın, kolayca aşağıya iniyorsa ve yaylanma yapıyorsa amortisör patlamış demektir, yok size...
  11. ogzcngdk

Krom boya sorunu deneyimli arkadaslar buyrun

RAL9006 yarı mat simli gri (alüminyum gri) güzel bir blok boyası krom kaplamaya yapacak hiç bir şey yok, çok kötü durumda değilse polish yapılıp bırakılabilir.
  12. ogzcngdk

Krom boya sorunu deneyimli arkadaslar buyrun

Selam, krom boya safsatasına inanmayın, o boyaların alüminyum griden farkı yok. Hasarlı parçayı kaplatmaktan başka çare yoktur. Elimde detaylı fotoğraf yok ama krom kaplı sıfır bir gidon ve krom boya ile boyanmış furç somunu farkını görebilirsiniz. Belki merak edersiniz, gidon kelepçeleri...
  13. ogzcngdk

Pulsar N250 İle Uzun Yol Deneyimim

tebrikler, bu tür deneyimler unutulmaz olur :)
  14. ogzcngdk

Motip Cam Siperlik Boyama

selam, evet o yüzey boya tutmaz ama ben illaki boyayacağım derseniz size en iyi sonucu verecek yolu söyleyeyim. Bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla camın tüm yüzeyini ovalayın, kılcal gözle görülür ama elinize takılmayacak şekilde çizikler olsun. -2 Kat plastik astar atın. -2 katta mat siyah boya...
  15. ogzcngdk

DJI OSMO ACTION 4 ayarları nasıl olmalı

görüntüleri nerede kullanacaksınız? 1080 vlog çekimi için iyi ama aksiyon için 2.7k 60fps veya 4k 30 fps çekilebilir. Daha sonra edit programında çözünürlüğü düşürerek kaydetme şansınız var videonun yükleneceği yere göre.
  16. ogzcngdk

Ls 2 storbe 2 kask kamerası nasıl takılır?

1. Seçenek 2. Seçenek 1. Seçeneği çift taraflı bantla veya arap yapıştırıcıyla yapıştırmak gerekiyor. ikiside olur
  17. ogzcngdk

Motosiklet kaskı için 10 k civarı kamera önerisi

bende osmo action 3 var. Kalite, titreşim, geniş açı, şarj süresi, su geçirmezlik olarak çok yeterli bir kamera, youtubedan incelemesini izleyin mutlaka. 4k 60 fps de 1.5 saat aralıksız çekim yaparsınız, çözünürlük ve fps düştükçe kullanım süresi uzuyor, adventure combo paketi alırsanız 3...
  18. ogzcngdk

Motosiklet kaskı için 10 k civarı kamera önerisi

osmo action 3 veya 4 al, bu paralara alınabilecek en iyi kamera bence
  19. ogzcngdk

seyhan 250 2004 model motora cmx250 elektrik şeması uyarlaması hk soru

Selam, konu biraz karışık, şemaya bakacak olursak; -sarı kırmızı kablo marş düğmesine bağlanmalı. -kırmızı yeşil kablo debriyaj müşürüne bağlanmalı. (debriyaja basmadan marş yapılmasını engellemek için hiç bir yere bağlanmasada olur, zaten sizin elinizdeki otomatikte bu yok.) -kırmızı kablo...

Yeni mesajlar