Arama sonuçlarınız

1. ogzcngdk

7 amper yerine 9 amper akü talılır mı

1. 9 amper akü lokum gibi olur sığıyorsa tak. 2. Doğru sayılır. 3.Göz kırpma normal, birden parlaması normal değil şase bağlantısı kontrol edilmeli. Bu arada motor ne ki? Ben cg gibi cevap verdim 😂
  2. ogzcngdk

Arai kask yanağını sıkıyor lütfen bakın

Benim bildiğim kafaya baskı yapmadıysa doğru bedendir, yanak pedleri zamanla açılır.
  3. ogzcngdk

Motora el fatiha

tamirciyi çok dikkate almaya gerek yok, ama dikkat etmeniz gereken şey koyduğunuz yağ nereye gitti? şanslısınız ki motor yağsızlıktan yatak sarmamış, kullanmaya devam edin yakın zamanda problem çıkmazsa bir daha çıkmaz. Yağın nereye kaybolduğu araştırılmalı, keçeden mi? Contadan mı? Yağ mı...
  4. ogzcngdk

ilk off road deneyimim/faciam

Şöyle söyleyeyim hocam, sizin izledikleriniz enduro yapmamışlar, sakin sakin dolaşmışlardır, stabilize ve arazi şartlarında topcase icindeki malzemeler içeride bir oraya bir buraya çarpar durur, ses yapar topcase içi rezil olur, motor yatarsa ya kendi kırılır ya demirini kırar vs. Ben arkada...
  5. ogzcngdk

ilk off road deneyimim/faciam

Hocam tebrik ederim sizi, her işin bir başlama noktası var, düşmek kalkmak bunlar normal şeyler, topcase ile araziye cikilmaz, eğer bunun üzerine giderseniz asvaltta sürmemeye başlarsınız. Dağlar çok başkadır, insanı kendine çeker, enduroda ayrıca çok başkadır.
  6. ogzcngdk

tozlu madeni yağ güvenilir mi?

Ben n11 veya trendyoldan o firmadan yag alıyorum sorun yok.
  7. ogzcngdk

rodaj tam olarak nedir?

Rodaj motorun kendi kendini şeyapmasıdır
  8. ogzcngdk

Dikili aslında fena değilmiş yavv

denizde deniz haaaaaaa
  9. ogzcngdk

Motosiklet polis aracındaki hız radarına yakalanır mı?

radar seni yakalar ama önden çektikleri için plakanı alamazlar, ileride çevirmesi yoksa ceza gelmez. arkadan plakaları görmeleri bir şey ifade etmiyor, kanıt yok çünkü
  10. ogzcngdk

Cross motor

Blackwolf yakısıklı ama çok güvenilir bir motor degil, yuki victor 250 veya ikinci el x pulse öneririm
  11. ogzcngdk

Motosikletlerin km bilgileri ne kadar doğru?

o ikisi farklı konular, evet hız genelde %10 kadar yüksek gösterilir fakat gideceğiniz mesayeyi gps ile ölçerseniz km nin birebir tuttuğunu göreceksiniz. Odometre doğru sayıyor, hız göstergesi %10 fazla gösteriyor, sanırım markaların yazısız bir anlaşması bu, arabalarda bile böyle.
  12. ogzcngdk

Kirazlı Manastırı ve Ballıpınar Gizli Koy | Kapıdağ Yarımadası

Teşekkürler abim, dominar rahat gider buraları, rota soft zaten. Video açıklamasında wikiloc rotası mevcut
  13. ogzcngdk

kesinlikle, ilk hedefim bir 660 ile yanlayıp teker yapmak :D 1751145845 abi bisikleti falan boşver(motosiklet forumunda olan özgüven) kapıdağ'da keşfedilecek çok yol var
  14. ogzcngdk

Merhaba arkadaşlar, bu aralar buraları işgal ediyorum ama kusura bakmayın, paylaşmaya değer bulduğum için güzel videoları buraya getiriyorum. :) Bu gezimde favori koylarımdan birisi olan Ballıpınar gizli koya gittim, yol boyuncada çok güzel görüntüler kaydettim. Desteğinizi esirgemeyin lütfen...
  15. ogzcngdk

Kazalı motor alınır mı?

kazalı veya masraflı motorlar genelde öngörülenden daha fazla masraf çıkarır ve yediği para karşılığından adam olmaz, ona göre alacağınız fiyatın uygun olması gerekiyor. Planladığınız masrafı 1.5 ile çarpın öyle yapın hesabı.
  16. ogzcngdk

Motul benzin katkısı

*şaka* Abi katkı dediğin 1 litreye 50 ml selülozik tinerdir. Koy tineri gör etkiyi😂 *Şaka*
  17. ogzcngdk

Conta İnceltme HK.

Bunu yapacaksanız mutlaka subapların çarpmadıgından emin olun. Bu işlem daha çok cglerde yapılıyor kaucuk conta yerine ince sac conta koyarlar
  18. ogzcngdk

Araba devri ile motosiklet arasındaki fark

Dur birde uzman olarak yazayım, motor parçaları ağırlaştıkça cevirebileceği maksimum devir azalır cünkü krank o yükü kaldıramaz bu yüzden motosikletler yüksek devir cevirir, arabalar hatta kamyonlar 1000 devirle seyahat eder çünkü pistonları kolları çok ağırdır krank bunun rezonansını...
  19. ogzcngdk

Araba devri ile motosiklet arasındaki fark

Arabalar bir kaplumbağaysa motosikletler bir tavşandır 😂
  20. ogzcngdk

Motosiklet düşmanlığını nasıl yeneceğiz

Katılıyorum abim sana, konuyu açan kardeşim sen kendini gelistir iyi bir sürücü ol başka kimseyle ilgilenmene gerek yok

Yeni mesajlar