Arama sonuçlarınız

1. A

Video Editledim 2 dakika ayırırmısınız =)

Dün sabah tv8 ' deki program Aramızda Kalsın açıktı ve Aylin Coşkun diye adını ilkkez duyduğum bir bayanın türediğini ve saçma sapan konuştuğunu farkettim. Hatta bu konuşmalar okadar saçmasapandıki hırs yaptım, baştan sona bütün kelimelerini tek tek seçerek editledim. Bu arada bu bayan çok...
  2. A

Motosiklete açık hava filtresi taktım yardım.

Merhabalar, 2 zamanlı aprilia rs 125 motosikletimin kapalı kutu hava filtresini söktüm, yerine açık hava filtresi taktım. Böyle birşeydi; Böyle birşey oldu; Aklıma takılan, ikinci bir hava hortumu vardı ve o boşta kaldı. O hortumda çok dar ve o darlıkta Krank Filtresi diye geçen filtreler...
  3. A

Yapamazmıyız? (izmir MT)

Herkese merhabalar. Ben izmirde yaşıyorum 1500 kilometre kadar motosiklet tecrübem var, yarısı boş alanda fren çalışması durma kalkma viraj alma, yarısı trafikte izmir-özdere-çeşme yolunda. Ben kendimi motosiklet konusunda iyi eğittimi düşünüyorum, trafikte motorlu olmama rağmen araçlara...
  4. A

Arai kaskı kıramıyorlar.

Arai marka kaskı defalarca sivri demire vurmalarına rağmen parçalayamayan kazık kadar adamlar çok şaşırıyor. 2007'de eklenen bir video ve üzerine 7 yıl daha teknoloji ve bilim katarsanız bu kaskların günümüzdeki koruma seviyesi ile ; başınızda bir arai kask ile mekan bassanız, herkesi döver...
  5. A

dolmuşcuyu nereye şikayet ederim?

İzmirde buca-bornova dolmuşunda seyir halinde iken, şoför olacak cahil cühela bir motosikletliyi sıkıştırıp küfür ede ede ve hız yaparak sürüyordu. Bende adama kıl oldum ve videoya çektim. Bir elinde sigara, bir elinde telefon kulaginda ve ayakta 7 yolcu gözüküyor. Bu adamin harbi bir ceza...
  6. A

Ustalar Yardım Zincir Aldım Eksik Sanırım

RK marka zincir aldım, zinciri takcak aparatım yoktu, zincir sökme takma takımı sipariş ettim ebaydan, 1 ayda geldiği için zinciride inceleme fırsatım olmamıştı. Bugün baktım sadece 4 adet o-ring var fakat fotoğraflarda göreceğiniz şu parça yok. Adını bilmiyorum montaj baklası diyip geçiyorum...
  7. A

Sizler İçin Video Hazırladım Bir Bakın Lütfen =)

Herkese merhabalar. Bir motosiklet simulatörünü paylaşmak istiyorum sizlerle. ps3 ps4 ve pc lerde oynanabilen MOTOGP14. playstation'da oynamanız tavsiyem nekadar gaz açarsanız okadar gaz alıyor aynı şekilde fren'de aynı motosiklette nasılsa öyle. Mesela bir viraja girdiniz, tapagaz...
  8. A

Egzoz (egzost değil) bakımı bilgisi olan arkadaşlar sadece.

Merhabalar. Egzoz bakımı hakkında bir paylaşım buldum fakat yabancı forum olduğu için çok fazla çeviri yapamadım ve bilgisi olan arkadaşların daha kısa sürede bana yardım edebileceğini düşündüm. fotoğraflarda görünen egzozdan değişiminin yapıldığı o beyaz şey nedir acaba. Nerede bulabiliriz ve...
  9. A

Debriyaj kullanımı paylaşım

Merhabalar. Trafikte arkadaki araçlar hep sıkıştırıp daaat daat korna çaldıkları için, hep onlardan bir adım önde olup beni yakalayamamalarını sağlıyorum. Fakat aklıma birşey takıldı, araçlardan hızlı viraj almak için'de virajlara orta hızla girip virajın çıkışına doğru hızlanıyorum. Bazen öyle...
  10. A

Gaz-Debriyaj-Yağ pompası teli yağlama yardım.

Merhabalar. Geçenlerde gaz telim koptu. Üzerinde zaten orjinal olmayan uydurma bir gaz teli vardı ve yine uydurma bir gaz teli ile değiştirdim (mobilet jikle teli). Motosikletim 2 zamanlı gaz kolu aynı zamanda yağ pompasınıda ayrı bir tel ile çekiyor. Türkiyede orjinal gaz teli 200 küsür TL ve...
  11. A

Emeklemeden Koşuyoruz Bence

Adamlar düşük hız eğitimi alıyor hatta a2 ehliyetide buna benzer sınavlardan sonra veriliyor CC yükseltmek için. Biz motoru alır almaz virajlarda motorlardan sarkacaz dizimizi yere yaklaştıracaz diye uğraşıyoruz. Soruyorum yüksek süratlerde virajlara en baba giren arkadaşlarım, hanginiz böyle...
  12. A

Su Soğutmaşlı Motosiklete Yapan Fan

Motosikletim çok hararet yapıyor ve izmirin trafiğinde'de malum motosikletime çok hararet yaptırıyorum. Çözüm olarak linkte göreceğiniz gibi bir araba radyatör fanı alıp motosikletin fanına birşekilde monte etmek istiyorum...
  13. A

Knox Body Armour Kalite ile Farkınız Olsun.

Merhaba arkadaşlar motosiklete ilk başladıgım zaman satın almıştım. Çok zayıf oldugum için beden olarak hiç üzerime oturmadı ve tek bedendi. Aldıgım zamanlarda dolar ucuzdu ve yinede 600 küsür tl gibi bir rakama satın almıştım. Aldıgım günden beri dolabımda durdu ileride kilo alırım giyerim...
  14. A

Dikkat! Beyler Arkanızı Sağlama Aldığınızdan Eminmisiniz?

Binlerce TL verip aldığım DAINESE iki parça tulumumda bile kalça koruması olmadığını gördüm. Sonra kalça koruması güzel olan bir pantolon aradım fakat soft korumalar dışında herhangibir cordura veya deriden başka bir koruma bulamadım. Zamanında paten kaydığım için paten kaykay snowbord kayak...
  15. A

Motorcudan Hırsızlığın Daniskası

Motosikletimi ilk aldığımın ertesi günü marş basmamaya başladı. Evime çok yakın olan tabelası bile olmayan bir tamirciye aküsünü verdim şarz etsin diye. Aküyü takmama ragmen calışmayan motosikleti bu şerefsize götürdüm. Bayramdan 1 gün önce oluyor bunlar. Bayramdada dükkanı açacağını söyleyen...
  16. A

Komşum "motosikletini buraya koyamazsın" diyor! yardım.

Merhabalar. Sorunu daha sokağımda oturan komşumla çözemiyorken birde trafikteki diğer araclarla nasıl çözcem onu hiç bilmiyorum. Öncelikle kimsenin başına gelmemesini diliyorum bu tarz olayların. Komşu komşunun külüne muhtac diye bir söz söylemiş büyüklerimiz fakat herkes bir kıskanç bir kinci...
  17. A

SIFIR DERI FULL KORUMA MONT

sıfır aldığım montumu sadece 4 kere falan motosikletimin üzerinde giydim. Onun dışında hep evde giydim aynada kendime baktım falan :bounce: sonrasında pistlerde sürmek icin kendime şöyle acaip bir dainese tulum aldım. bu sebeple sıfır gibir en ufak bir cizigi dahi olmadan dolabımda öylecene...
  18. A

Bu Şekilde Motosiklet Sürmeyi NAsıl Kim HÖ?

Biz teker yapma hayaliyle yaşıyoruz oysa nekadar masum isteklermiş bizimkisi.
  19. A

Aprilia RS 125 sogutma problemi

2009 model aprilia'mın radyatöründe bir sıkıntı var. hararet yapıyor ve trafikte radyatörden dumanlar cıkıyor sanki motosiklet alevler içerisinde kalmış gibi. insanlar başıma toplanıyor arabalar durup yardım lazımmı diyor. motorcuya götürdüm. ipone 'un radyatör sıvısını aldım onu eklettim.. yine...

Yeni mesajlar