Arama sonuçlarınız

1. shruikan

Kaza geçirdim

yokuş inerken ve/veya dönerken ön freni kullanmam kimseye kullanmasını de tavsiye etmem (ani gelişen durumlar hariç). korkudan ya gerektiği kadar sıkamazsın ya da fazla sıkar düşersin. arka freni de gaz komple kapatmadan sıkarım ki ağırlık öne gidip arka teker yüksüz kalmasın, kaymasın. hep...
  2. shruikan

R25 Sol Ayna vs CF Moto 250 SR Sol Ayna Fiyatı

kaza yapmayın abi o zaman. motor satış sözleşmesinde "alıcı kaza yapmak zorundadır" gibi madde mi var?
  3. shruikan

Teker Kayması

"insan" öyle bi durumda toparlayamaz. baştan o riske göre frenleme yapacaksın. ben de benzinlik çıkışı tam yola bağlanacakken haliyle bodoslama çıkmayayım kenarda bi duraklayayım dedim. yerler de yıkamadan gelen suyla ıslak. frene hafif bi dokundum, sonra bi baktım motor sağda yerde yan yatıyor...
  4. shruikan

Zincir bakımı nasıl olmalı?

demek ki zincir yağını bol-bulamaç sürdün ya da kurumasını/yapışmasını beklemeden hareket ettin ya da her ikisi. zinciri temizlerken kullandığın yağ çözücülerle sürte sürte çıkaracan artık.
  5. shruikan

"Acemi Şoför" tabelası

plaka da manidarmış, AGD :ROFLMAO:
  6. shruikan

Tracer 700'ü A2'yle sürebiliyor muyum?

türkiye'de bu kısıtlamalı versiyonların satıldığını ne gördüm ne duydum. sonradan yapılan kişisel modifikasyonlar cezai işlemden kurtarmaz. onla uğraşacağına yaşın yetiyorsa A ehliyet al.
  7. shruikan

"Acemi Şoför" tabelası

bizim gerzek sürücülerimiz seni inadına riske sokarlar; önermem.
  8. shruikan

ELVEDA NAKED lar :(((

motorundan vaz geçeceğine spor yapsan ya?
  9. shruikan

Kronik subap sesi

ya arkadaşım sen niye bana atar yapıyorsun? ben sana olası ihtimalleri aklıma spontane geldiğince saydım. belki o model biraz sesli çalışıyor, belki sen abartıyorsun, ne bilelim? ses sorunu yazıyla anlatılmaz ki!
  10. shruikan

Kronik subap sesi

motorda yeterince yağ var mı? yağ pompası randımanlı çalışıyor mu? her motor subap sesi yapar, canlı canlı dinlemeden kim ne desin? yoksa bunlar hep senin kuruntun mu?
  11. shruikan

Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

ooo, gene bi b.k anlamadan dinlemeden karakter analizcileri de gelmiş. bazılarının beyninde oksijen nasıl bir reaksiyona giriyor anlamak zor; uyuşturucu etkisi yapıyor sanki? gümüşhane lakırdısını g.tüm şahane gibi algılayıp serenad düzenler, cımbızla laf seçenler, alakasız şeylerle alaka...
  12. shruikan

Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

valla 19 mart olaylarından sonra, üniversitelerde anayasal hakkını kullananlara hayvani tepkilerinden sonra polisler benim gözümde hiçbir şeydir.
  13. shruikan

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

ya bu abla motor kullanmayı 17-18 sayfadır öğrenemedi mi? insan motogp pilotu olurdu şimdiye? yalnız forum ahalisi de iyi simpmiş ha, bunu görmüş olduk.
  14. shruikan

kendine zarar verecen deyip, yapılabilecek en riskli hareketi yapması da ironik. zaten bu polislerin "babacan" yaklaşımlarına da hastayım.
  15. shruikan

Gidon aynası hakkında

ayna yukarıda olduğu müddetçe sorun olmamalı aslında.
  16. shruikan

Gidon aynası hakkında

yasal mı bilmiyorum; ama o tür "bar end mirror" tipi aynalara polislerin yasal olmadığı yönünde uyarıda bulunduğuna şahit oldum.
  17. shruikan

MV Agusta'lar Neden İkinci Elde Ölü?

tutsiki koyama ne demiş? capondan şaşma.
  18. shruikan

Antifrizi yanlış kullanmış olabilir miyim?

öyle yapmamıştır, yapsa duramazdı.
  19. shruikan

Apartman da Motosiklet park sorunu yasal haklar.

sırf bu sebepten pek içime sinmese de kapalı otoparkı olan bi sitede kalmaya devam ediyorum. sitenin kapalı park yeri yoksa o zaman özel işletme olan kapalı park seçeneği kalıyor ya da avm otoparkları da olabilir.

Yeni mesajlar