Arama sonuçlarınız

1. shruikan

Lastiğin durumu.

patlayınca değiştirirsin, ne acelen var?
  2. shruikan

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

versin de kafadan 2 sene de mahkemeyi beklesin
  3. shruikan

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

senin sigortanın 100% haklı olduğun bi kazada ne etkisi olacak? adam 100% haklıymış, muhatabı kendi sigortası değil ki, karşı tarafın sigortası. 1769241627 "sigortadan yaptıracam ben" dersen, eksperin, sigorta şirketinin, savcılığın keyfine kalırsın; başka çaren yok. ya da kendin cebinden...
  4. shruikan

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

bu amk ülkesine artık bi vigilante lazım.
  5. shruikan

Motor 6'ci viteste hızlanmıyor??

nasıl hız düşüyor? devir artıp da hızlanmıyor mu yoksa devir de mi almıyor motor?
  6. shruikan

Motordan Düştüm Kolumu Sakatladım Hastanede Teşhis Koyamadılar Başına Gelen Var Mı ?

nasıl yani? sen ilk gitmen gereken ortopedi servisine en son mu gittin?
  7. shruikan

Hacizli motor kullanmak zorunda olmam

borçlarını da dostları öder o zaman.
  8. shruikan

2014 Model MT-07 alınır mı?

ABS olmayan motorlar bence piyasadan toplatılmalı, presse sokup geri dönüştürülmeli.
  9. shruikan

Hacizli motor kullanmak zorunda olmam

madem esnaf kuryeliği gibi uzun süreli bağlayıcı bir iş değil daha ne bok yemeye insan istanbul gibi bi bok çukurunda yaşamaya inat eder? sessiz sakin ucuz bi kasabaya taşınsana?
  10. shruikan

50ccye kadar motorlar b ehliyet ile kullanılabilirken neden 125cc ve üzeri motorlara ayrıca ehliyet istenmektedir?

en dandik araba bile motosiklete kıyasla çok daha korunaklı. dört tekerlek üzerinde hareket ettiğinden de dengede duramama gibi bir sorun da yok. güç/ağırlık oranı yüksek araçlar grubunda erişimi en kolay olanı motosiklet. bu gibi potansiyel riskler ve bu araca daha çok "genç" ve aynı zamanda...
  11. shruikan

Clip ons gidon yukseltme

gidon ile dizin ne alakası var? bacak gidona mı yapıyon nedir?
  12. shruikan

Kamera çılgınlığı

daha kötüsü var; elemanın sana arkadan çarptığını düşünsene... tövbe estağfurullah...
  13. shruikan

Bu motor muayeneden geçer mi ?

o plakanın konumu standart dışı sanırım, o sebeple kalırsa kalır.
  14. shruikan

Kask tavsiyesi

ses için kulak tıkacı kullan. esintide kaskın sallanmaması için ya motora cam takacaksın ya da boyun egzersizlerine başlayacaksın. omuzlarının üzerinde karpuz kadar büyük ama 1,5 kiloluk bi objenin sallanmaması mümkün değil.
  15. shruikan

Alanya'da Kask Cezası yiyenlere Kask

hemen akşamına sarı sitede satılığa çıkarmışlardır.
  16. shruikan

Tse 13594 etiket zıkkımını eldivene dikecek bi terzi önerisi lütfen.

o bahsi geçen güvenlik sertifika numarası sadece eldiven standartları için bildiğim kadarıyla. kasklar için ECE 22-06 var. bunun DOT'u var, Snell'i var, FIM'i var, Sharp'ı var...
  17. shruikan

o etiketi terzi değil de ayakkabı tamircileri diker. eldiven dikiş makinasına pek yanaşmaz. sen direkt ayakkabı tamircisine git.
  18. shruikan

AGV K1S'in Kroniği Varmış

düşme anında boynumun kırılacağı vardı da kask mı korudu bilemem tabi. o kafa üstü çakıldığım anda "aha öldüm!" dedim zaten ben; ama ayağa kalktım. benim boynum/kafam yana, omzuma doğru kaykıldı; öne ya da arkaya değil.
  19. shruikan

kralcı polisimiz affetmez. eldiven işe yarıyor mu yaramıyor mu s.klemez. etiket yoksa cezayı kitler, itirazdır davadır sen uğraşırsın. sonradan kıytırık bi etiket diktirmek benim de aklıma geldiydi de, benim eldivenim zaten yırtılmaya başlamıştı; şimdilik idarelik sertifikalı bi şey sipariş...
  20. shruikan

AGV K1S'in Kroniği Varmış

ee neden? kask sayesinde diyom ya işte.

Yeni mesajlar