Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
senin sigortanın 100% haklı olduğun bi kazada ne etkisi olacak? adam 100% haklıymış, muhatabı kendi sigortası değil ki, karşı tarafın sigortası.
1769241627
"sigortadan yaptıracam ben" dersen, eksperin, sigorta şirketinin, savcılığın keyfine kalırsın; başka çaren yok.
ya da
kendin cebinden...
madem esnaf kuryeliği gibi uzun süreli bağlayıcı bir iş değil daha ne bok yemeye insan istanbul gibi bi bok çukurunda yaşamaya inat eder? sessiz sakin ucuz bi kasabaya taşınsana?
en dandik araba bile motosiklete kıyasla çok daha korunaklı. dört tekerlek üzerinde hareket ettiğinden de dengede duramama gibi bir sorun da yok. güç/ağırlık oranı yüksek araçlar grubunda erişimi en kolay olanı motosiklet. bu gibi potansiyel riskler ve bu araca daha çok "genç" ve aynı zamanda...
ses için kulak tıkacı kullan. esintide kaskın sallanmaması için ya motora cam takacaksın ya da boyun egzersizlerine başlayacaksın. omuzlarının üzerinde karpuz kadar büyük ama 1,5 kiloluk bi objenin sallanmaması mümkün değil.
o bahsi geçen güvenlik sertifika numarası sadece eldiven standartları için bildiğim kadarıyla. kasklar için ECE 22-06 var. bunun DOT'u var, Snell'i var, FIM'i var, Sharp'ı var...
düşme anında boynumun kırılacağı vardı da kask mı korudu bilemem tabi. o kafa üstü çakıldığım anda "aha öldüm!" dedim zaten ben; ama ayağa kalktım.
benim boynum/kafam yana, omzuma doğru kaykıldı; öne ya da arkaya değil.
kralcı polisimiz affetmez. eldiven işe yarıyor mu yaramıyor mu s.klemez. etiket yoksa cezayı kitler, itirazdır davadır sen uğraşırsın.
sonradan kıytırık bi etiket diktirmek benim de aklıma geldiydi de, benim eldivenim zaten yırtılmaya başlamıştı; şimdilik idarelik sertifikalı bi şey sipariş...