Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aylar sonra hortlattığın ve kanayan bir yaraya tekrar parmak bastığın için teşekkürlerimi borç bilirim.
yarın sabah da ilk iş olarak motoru benzin döküp yakayım bari.
soru:
şimdi kanuna baktım da, o 2 kat tam olarak neyin 2 katı? ceza+faiz toplamı mı en fazla ilk yazılan cezanın 2 katı olur yoksa sadece faiz tutarı mı o ilk yazılan cezanın 2 katı olur?
o kısım pek net gelmedi bana?
gib.gov.tr'den taksitlendirme başvurusu yapabilirsin; onaylanır mı orasını bilemem.
benim de 2-3 yıllık cezalar vardı, 2 tane, başvuru yaptım bakalım ne olacak?
bi de şu ek haraç vardı, onu da ödemedim, anlamadığım tarafı bu ek haraç güncel mtv'den daha yüksek hale gelmiş?
yolculuk pek konforlu değil, hafif olduğundan rüzgar tekme vurmuş gibi sallıyor, ön cam yok.
uzunumsu yol yapılır, yapılmaz değil; yukarıda otobana çıkarım arada bi dedin, öyle uzun düzlüklerde keyif değil acı verir.
hırt heriflerle düğün hazırlığı yapan kezbanlar gibi bi konu olmuş.. hani bu salaklar bu hanzolarla evlenip 2 ay sonra "koca cinayetine kurban gitti" haberlerine çıkıyorlar ya, onun gibi...