Arama sonuçlarınız

1. shruikan

Motosiklet Yakıt Tüketimi

ee basma o zaman?
  2. shruikan

Hızlı Motor Satmak

satılmıyorsa pahalı yazdın demektir
  3. shruikan

Motosiklet Yakıt Tüketimi

optimum devirin biraz üstünde sürüyosun gibi, ee normal.
  4. shruikan

Zincir muamması

bizim sonradan sürdüğümüz yağ, zincir paslanmasın diye; zira düzgün bi o/x/z ringli zincirin baklaları ne içeri ne de dışarı yağ sızdırır.
  5. shruikan

450 SR devir sorunu

o zaman debriyaj balataları sıyırıyor gibi; yağı bi kontrol et
  6. shruikan

450 SR devir sorunu

sadece göstergede mi öyle gösteriyor yoksa motor da birden bağırmaya başlıyor mu?
  7. shruikan

Ktm 790/890 eksantrik mili problemi – KTM camshaft failure

ben de sana minnetimi sundum zaten, bu neyin atarı azizim?
  8. shruikan

Ktm 790/890 eksantrik mili problemi – KTM camshaft failure

aylar sonra hortlattığın ve kanayan bir yaraya tekrar parmak bastığın için teşekkürlerimi borç bilirim. yarın sabah da ilk iş olarak motoru benzin döküp yakayım bari.
  9. shruikan

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

ducati v2 kafe önünde daha çok iş yapar, boşver litrelik makineyi.
  10. shruikan

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

şimdi bunu alıp, ön jantı ve lastikleri değiştirip supermoto yapmak var:
  11. shruikan

Rüzgar

al tak kullan. 3m midir nedir öyle kulak yolunu komple kapatan süngerimsi bi tıkaç takma. gene bir miktar açıklığı/deliği olsun.
  12. shruikan

Motosiklet Eğitimi Sürücü Kursları Yetersiz Olması

o kadar kastırsalar keşke, €5000 bile veririm hiç de üzülmem. hiç olmazsa doğru düzgün insanların arasında kullanacak olurum, kafam rahat olur.
  13. shruikan

Bu cezaları indirimli ödeyebilir miyiz?

soru: şimdi kanuna baktım da, o 2 kat tam olarak neyin 2 katı? ceza+faiz toplamı mı en fazla ilk yazılan cezanın 2 katı olur yoksa sadece faiz tutarı mı o ilk yazılan cezanın 2 katı olur? o kısım pek net gelmedi bana?
  14. shruikan

Abs beyin arızası ve çözümü

bizim eski tüplü televizyon da böyleydi. kafasına vuruyodun göstermeye başlıyordu.
  15. shruikan

Bu cezaları indirimli ödeyebilir miyiz?

gib.gov.tr'den taksitlendirme başvurusu yapabilirsin; onaylanır mı orasını bilemem. benim de 2-3 yıllık cezalar vardı, 2 tane, başvuru yaptım bakalım ne olacak? bi de şu ek haraç vardı, onu da ödemedim, anlamadığım tarafı bu ek haraç güncel mtv'den daha yüksek hale gelmiş?
  16. shruikan

İnsanların kullandığı motosikletlerin motor hacmine göre yargılanması

çapı 25cm mi? elektrik direği mi lan bu?
  17. shruikan

En Sorunsuz KTM modeli

yolculuk pek konforlu değil, hafif olduğundan rüzgar tekme vurmuş gibi sallıyor, ön cam yok. uzunumsu yol yapılır, yapılmaz değil; yukarıda otobana çıkarım arada bi dedin, öyle uzun düzlüklerde keyif değil acı verir.
  18. shruikan

En Sorunsuz KTM modeli

8-9 yıl evvel sattım, 2013 modeldi, yeni kasaları sürmedim, bilgim yok. büyük şehirde servis/usta sorun olmaz, alınır. otobana gelmez o motor.
  19. shruikan

450NK Alınır mı?

hırt heriflerle düğün hazırlığı yapan kezbanlar gibi bi konu olmuş.. hani bu salaklar bu hanzolarla evlenip 2 ay sonra "koca cinayetine kurban gitti" haberlerine çıkıyorlar ya, onun gibi...

Yeni mesajlar