Arama sonuçlarınız

1. shruikan

Bu ülkenin suyuna insanının yediğine içtiğine dıj güçler ne katıyor?

ortalamada hep salaktık da, teknolojiye erişim kolaylaştıkça daha bi göze batar hale geldi.
  2. shruikan

Bir yeni konu daha

o paralara temiz 500-800cc arası orta hacim motor yok mu? anladık, yeni sıfır motor da, sonuçta 250cc cücük kadar motor.
  3. shruikan

ZX-4R mı ZX-4RR mı? Alınır mı? Neden?

depoyu fondip yapar motor
  4. shruikan

Motosiklet için ileri sürüş eğitimi tavsiyesi

yeni başladıysan ne diye gülle gibi bi motor aldın? kırda bayırda motoru yatırsan, kaldırayım derken insan kendini sakatlar.
  5. shruikan

Dünya turu

konuştu tecrübe... nereyi önerirsin?
  6. shruikan

Dünya turu

gs ile afganistana giderdim. nedendir bilmem, tecavüze uğrayıp öldürülme gibi bi fantazim var.
  7. shruikan

Trafikte arac gecisi (sollama) ile alakali senaryolar

uzun, okumadım. sadece koyu vurgulu başlıklara ithafen konuşuyorum: 1- hız limitine uyduğun müddetçe, sağda seyrederken soldaki senden yavaş aracı gene kendi sağ şeridinde geçebilirsin. 2- solda seyrederken, önünde gene soldaki senden yavaş aracı, sağ şeride geçerek sollayamazsın, yasak. yol...
  8. shruikan

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

ruhsatta 50'lik, gerçekte de 50'lik. senin kastettiklerin piston-silindir oynanmış bloklar.
  9. shruikan

Kaza sonrası değer kaybı ve yattı parası

cüzi bi değer kaybı alırsın da, yattı parasını ilk defa duyuyorum.
  10. shruikan

R25vs450SR

yalnız 450sr/nk egzoz sesi, muazzam. egzoz değiştirmeye hiç gerek yok; motora bas takmış gibi ötüyor.
  11. shruikan

Mitas Sport Force Lastik Hakkında

enduromarket'ten 120-180 set aldıydım, az evvel teslim aldım; sağ olsunlar bi streç filme bile sarmamışlar. iki lastik bi arada duracak kadar koli bandıyla tutturmuşlar birbirilerine, o kadar.
  12. shruikan

Mitas Sport Force Lastik Hakkında

ben vaktiyle kullandım, limitini zorlamadıkça iyi lastik. bi çok otorite de önerir zaten. bildiğim kadarıyla, sport force plus tek hamurlu bi lastik. bunun sport force plus evo modeli var, o çift hamurlu, ona bi bak diyecektim; ama senin ölçülerde yokmuş.
  13. shruikan

Ceza ödendi ama hala görünüyor

nası yani şimdi? olursa ekime, olmazsa nereye kadar?
  14. shruikan

Muğla'da 50 bin TL'lik motoruna 204 bin TL'lik ceza yazılan vatandaş, motorunu yaktı.

cezalar duruyor, ee üstüne motor da gitti. yakacağına sataydı, 2-3 cezayı öderdi en azından.
  15. shruikan

Bu Kadar Da Olmaz!!! 755 cc 2.8 Litre Yakıt Tüketimi

o motoru o şekilde sür, muhtemelen racing makineden daha çabuk yer motoru.
  16. shruikan

YouTube Kanalıma Beklerim (:

ona kalsa, motoru honda olmayanın ip'sini bile banlar
  17. shruikan

YouTube Kanalıma Beklerim (:

herkese ulaşması mesele. benim de aklıma şu geldi: herkes kendi motoruna inceleme çeksin. nası fikir?
  18. shruikan

En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

"iyi" göreceli bi kavram. misal benim motorun vitesleri, bildiğin kemikli; hatta kimisi için hatır-hutur kemikli. bu demek değil ki kötü. ayağımdan belirgin dokunsal bi geri bildirim almak benim hoşuma gidiyor, vites geçti mi geçmedi mi muallakta kalmıyorum. 100'leri geçince zaten esintiden...
  19. shruikan

Isınma

s.ktir et kanka, aynen devam et.
  20. shruikan

Bu motora bu kadar bakım masrafı değer mi ?

nası yani? 10k km olmadan bi daha mı ağır bakım istiyor? ee, o zaman cortlamış o motor.

Yeni mesajlar